Karierni sejem MojeDelo.com se vrača v Ljubljano!

Približuje se že tradicionalni Karierni sejem MojeDelo.com v Ljubljani, ki se bo letos odvijal 7. novembra 2019 v vseh treh etažah Cankarjevega doma. Sejem ni namenjen samo tistim, ki aktivno iščete zaposlitev – letos smo se še posebej potrudili, da boste zanimive vsebine našli vsi, ki vas zanimata kariera in osebni razvoj.

Kaj vas čaka na Kariernem sejmu MojeDelo.com?

Na Kariernem sejmu MojeDelo.com v Ljubljani vas pričakujejo uspešna slovenska in tuja podjetja – delodajalci, ki vas vabijo da se jim pridružite! Na spletni strani Kariernega sejma MojeDelo.com bodo objavljena prosta delovna mesta, prijavili se boste lahko na razgovore ki bodo potekali na Kariernem sejmu MojeDelo.com.

Da boste pripravljeni, POSODOBITE SVOJ ŽIVLJENJEPIS.

Pripravljamo tudi zelo zanimiv izobraževalni program, ki bo osvetlil za razvoj kariere pomembne teme. Dr. Andreja Pšeničny, univ. dipl. psih., psihoterapevtka, nam bo odgovorila na vprašanje, ki pesti vse več zaposlenih: Ste delovno izčrpani ali ste kandidat za izgorelost? Marko Juhant, spec. ped. MVO pa nam bo razkril pot od potenciala do prave karierne poti.

In seveda ne pozabite na predavanja v organizaciji sodelujočih podjetij, ki bodo predstavila svoje dobre prakse in sisteme zaposlovanja.

Izobraževalni program sproti dopolnjujemo. Ogledate si ga lahko TUKAJ.

Da boste na novo službo pripravljeni vedno in povsod, pa ne pozabite na mobilno aplikacijo MojeDelo.com!

Mobilna aplikacija MojeDelo.com

ZADNJI NOVICI

Karierni sejem MojeDelo.com se vrača v Ljubljano!

Približuje se že tradicionalni Karierni sejem MojeDelo.com v Ljubljani, ki se bo letos odvijal 7. novembra 2019 v vseh treh etažah Cankarjevega doma. Sejem ni namenjen samo tistim, ki aktivno iščete zaposlitev – letos smo se še pose...

Preberi

Karierni sejem MojeDelo.com tudi le...

Živite na Goriškem? Razmišljate o menjavi službe, pa ne veste kako začeti? No, Karierni sejem MojeDelo.com, 5. marca v Novi Gorici, je definitivno pravi dogodek za začetek. Čakajo vas perspektivni delodajalci iz lokalnega okolja, zan...

Preberi