Aluminium Kety Emmi, predelava aluminija d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Kolodvorska 37a, 2310 Slov. Bistrica

INTERNETNA STRAN: www.emmi.si

E-NASLOV: razpisi@emmi.si; doroteja.mlaker@emmi.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 396

OPIS PODJETJA

Smo partnerji za celovite tehnološke rešitve na področju aluminijastih komponent, za razvoj zahtevnih storitev ter razvoj zahtevnih procesov. Imamo več kot 70 letno tradicijo na trgu.Nahajamo se v industrijski coni v Slovenski Bistrici in imamo nekaj manj kot 400 zaposlenih. Naša osnovna dejavnost je predelava aluminija, v manjšem obsegu pa imamo tudi obdelavo lesa. Naš cilj je postati evropski center odličnosti za celovite tehnološke rešitve aluminiastih komponent. V delovnem okolju zasledujemo naslednje vrednote: odzivnost (uresničevanje dogovorjenih rokov na vseh nivojih), strokovnost in osebnostna rast (temelj uspeha so ljudje s svojim znanjem in osebnostno rastjo) in odgovoren odnos do virov (človeških, materialnih, finančnih).
Naše dejavnosti: Mehanska obdelava aluminija s CNC tehniko, razrez, izsekovanje, rezkanje, varjenje, vrtanje, upogibanje in kompletiranje aluminija z drugimi materiali so stalnica naše proizvodnje. Površinsko obdelavo aluminija izvajamo s postopkom anodizacije (eloksiranja). Obdelane aluminijske komponente kombiniramo z lesom, steklom, tekstilom, umetno maso. Izvajamo tudi valjanje – profiliranje, ko se v procesu kontinuiranega preoblikovanja na linijah z nanizanimi valjčnimi orodji v parih kovinski trak postopoma preoblikuje v bolj ali manj zahtevne in želene oblike odprtih ali zaprtih profilov. V lesnem oddelku pa imamo svojo žago (razrez hlodovine), izdelujemo pa tudi lesene zaboje, oboje, palete,… Zavedamo se pomena sistematičnega dela z zaposlenimi in potencialnimi zaposlenimi. V podjetju izvajamo razvojne razgovore, izdelujemo individualne karierne načrte, izvajamo različna interna in eksterna usposabljanja, mladim pa omogočamo kadrovske štipendije, vajeništvo, opravljanje obvezne prakse, počitniško delo, mentorstvo in pomoč pri pisanju seminarskih in diplomskih nalog.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Mehanska obdelava aluminija (CNC stroji, roboti,…), površinska obdelava aluminija, (eloksiranje), sestava aluminija z ostalimi komponentami, valjanje – profiliranje, obdelava lesa.

ORGANIZACIJSKA KLIMA

Trudimo se razvijati vzpodbudno delovno okolje, v katerem lahko posamezniki razvijajo svoje potenciale ter poklicno in osebnostno napredujejo. Želimo, da naši zaposleni med seboj razvijejo dobre odnose, ki bodo prerasli okvire zgolj poklicnega sodelovanja in prešli na nivo prijateljstva. Zato organiziramo različna druženja za zaposlene – športne igre, izlete, kostanjeve piknike, prenovoletna druženja, otroke zaposlenih pa v decembru obdarimo in zanje organiziramo srečanje z Božičkom.

VIZIJA IN CILJI

Naš cilj je postati evropski center odličnosti za celovite tehnološke rešitve aluminiastih komponent. V delovnem okolju zasledujemo naslednje vrednote: odzivnost (uresničevanje dogovorjenih rokov na vseh nivojih), strokovnost in osebnostna rast (temelj uspeha so ljudje s svojim znanjem in osebnostno rastjo) in odgovoren odnos do virov (človeških, materialnih, finančnih).

 

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

samostojni inženirji (tehnična podpora samostojnim komercialistom), vzdrževalci, strojniki, prevzemalec v lesnem oddelku, proizvodni delavci,..

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev v prvi vrsto pričakujemo pripravljenost na učenje, saj lahko le z nenehnim nadgrajevanjem znanja zaposlenih pričakujemo osebni in poklicni razvoj ter posledično uspešno poslovno zgodbo podjetja. Pričakujemo tudi, da bodo novi sodelavci ponotranjili naše vrednote, ki smo jih pri vsakem delovnem mestu zapisali v obliki zahtevanih splošnih kompetenc za delo: odzivnost, strokovnost, odgovoren odnost do virov in osebnostna rast. Pričakujemo delo v skladu s cilji in vizijo podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Vsem novo zaposlenim v našem podjetju nudimo mentorstvo v trajanju od enega do treh mesecev (odvisno od zahtevnosti delovnega mesta). Nudimo stimulativno okolje, stimulativno nagrajevanje, možnost osebnega in poklicnega razvoja, različna interna in eksterna usposabljanja, sodelovanje v projektih,aktivno promocijo zdravja (brezplačne delavnice, meritve, …), brezplačne aktivnosti izven delovnega časa (pikniki, izleti, športne igre, druženja,…).

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov