Kolektor Group d.o.o., vodenje in upravljanje družb

NASLOV PODJETJA: Vojkova ulica 10, 5280 Idrija

INTERNETNA STRAN: www.kolektor.com

E-NASLOV: kadri@kolektor.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 3.206

Opis podjetja

Koncern Kolektor se ponaša s tradicijo v visoko specializirani industrijski proizvodnji. Na poti dolgi pol stoletja se je Kolektor razvil v globalno družbo s sedežem v Sloveniji ter široko razvejano mrežo podjetij in podružnic v Evropi, Ameriki in Aziji. Strateški položaj sedeža v središču Evrope ter globalna tržna in proizvodna prisotnost na vseh pomembnih svetovnih trgih, nam omogočata učinkovito obvladovanje potreb trga in optimalne poslovne rešitve. Razvojno in tehnološko napredni procesi potrjujejo naša prizadevanja za zadovoljevanje potreb kupcev s takojšnjimi in odgovornimi rešitvami.

Glavne dejavnosti podjetja

Koncern Kolektor je transnacionalna družba, ki na strateških svetovnih trgih povezuje skoraj 30 podjetij. Podjetja v koncernu so organizacijsko povezana po panožnem principu. Programi so razvojno in poslovno vodeni v poslovnih divizijah: Komponente in sistemi, Energetika in industrijska tehnika ter Stavbna tehnika in izdelki za dom.

Organizacijska kultura in klima

Organizacijsko klimo v Kolektorju označujejo predvsem odgovornost, samostojnost in zavzetost zaposlenih pri delu, trud za doseganje standardov kakovosti, zaupanje vodstvu in organizaciji, inovativnost, prenos znanj, dobri medosebni odnosi. Zaposleni so ponosni, da so del skupine Kolektor.

Zadovoljstvo zaposlenih in stanje organizacijske klime se v koncernu Kolektor obdobno meri z namenom izboljšanja slabše ocenjenih kategorij.

Vaša vizija in cilji

Kolektorjeva vizija je voditi aktivno politiko globalizacije in usmerjene diverzifikacije na osnovi organske rasti in akvizicij ter se tako do leta 2020 približali letnemu prometu 1 mrd. EUR. Z razvojem tehnološko zahtevnih izdelkov in rešitev bomo med vodilnimi v posameznih nišah ter na ta način podpirali rast in razvoj kupcev.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

V Kolektorju iščemo predvsem kader tehničnih profilov, kot so konstruktorji, tehnologi, vodje razvojnih projektov, razvojniki.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

V svoje vrste z veseljem sprejemamo kandidate, ki izkazujejo ustrezno zavzetost za delo, so timsko naravnani in usmerjeni k doseganju zastavljenih ciljev. Pri svojem delovanju Kolektor sledi  načelom odgovornosti, poštenosti, vztrajnosti in borbenosti, usmerjenosti h kupcu, inovativnosti ter timskemu duhu, kar pričakujemo tudi od naših sodelavcev.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

V Kolektorju zaposlenim nudimo urejeno in stimulativno delovno okolje na različnih področjih dela. Veliko pozornosti namenjamo njihovemu strokovnemu in kariernemu razvoju, kar med drugim podpiramo z različnimi programi izobraževanja in usposabljanja ter možnostjo dela v tujini. Poudarek dajamo na usklajevanje poklicnega in družinskega življenja, pri čemer nam je v pomoč certifikat Družini prijazno podjetje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov