KOMPAS SHOP d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Pražakova ulica 4, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.kompas-shop.si

E-NASLOV: 250

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Timsko, ustvarjalno, podjetniško.

OPIS PODJETJA

Podjetje KOMPAS SHOP d.o.o. je hčerinsko podjetje družbe Kompas MTS d.d. Družba Kompas MTS d.d. obstaja že vse od leta 1951, ko je bilo ustanovljeno podjetje, namenjeno opravljanju storitev, povezanih s prehodom potnikov in blaga preko državne meje.
Skozi leta delovanja je uspešno sledilo svoji viziji in na slovenskem trgu zavzelo zavidljiv tržni delež. V ta namen je podjetje oblikovalo tudi lastno blagovno znamko imenovano KOMPAS SHOP, ki se je preoblikovala v lastno podjetje, ki vselej pozorno sledi spremembam na trgu, se jim prilagaja ter skladno z dinamiko trga razvija v danes široko prepoznavno verigo poslovnih objektov vzdolž celotne državne meje. Prodajalne se nahajajo na 21 pomembnih mednarodnih mejnih prehodih z Avstrijo, Italijo in Hrvaško ter ena poslovna enota, ki se nahaja v osrednji Sloveniji. Podjetje Kompas Shop odlikuje predvsem visoko razvita ter računalniško podprta tehnologija poslovanja in strokovno usposobljeni kadri.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Obmejne trgovine, ki nudijo pestro izbiro raznolikih izdelkov, vse od kozmetike, pijač, sladkarij, tekstila, galanterije do igrač, itd. Znani smo po posebnih pakiranjih ter bogati izbiri.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V našem podjetju se zavedamo, da so ljudje tisti, ki ustvarjajo napredek, iščejo nove izzive, odkrivajo probleme in jih rešujejo. Vemo, da če hoče biti podjetje konkurenčno, mora biti drugačno in to drugačnost lahko v veliki meri dosežemo tudi z organizacijskim razpoloženjem, vzdušjem in odnosom. Vlaganje v ljudi je pomembna naložba za prihodnost našega podjetja.

VIZIJA IN CILJI

Dolgoletno tradicijo in izkušnje bogatimo z novimi znanji in jo združujemo z najsodobnejšimi pristopi ter družbeno odgovornim delovanjem, zato ostajamo na poti, ki smo si jo v podjetju KOMPAS SHOP začrtali že na začetku – na poti uspeha in nadaljnje rasti podjetja.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Prodajalec, promotor, vodja izmene v trgovini, vodja izmene, trgovski potnik, komercialist. Iščemo tudi študente za pomoč pri prodaji v trgovini.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo poleg strokovnosti predvsem samoiniciativnost, pozitiven odnos do dela, veselje do dela s strankami, željo po nenehnem napredovanju ter predanost delu. Naši zaposleni so del uspešnega tima in želimo, da se tudi sami tako počutijo.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Smo zagovorniki, da je trud vedno potrebno poplačati, zato je nagrajevanje eden izmed glavnih pristopov, skozi katerega skrbimo, da so naši zaposleni vedno motivirani in zadovoljni. Nagrajevanje se izvaja tako v materialni kot nematerialni obliki, predvsem pa je vezano na odnos do dela ter poslovne rezultate.

Odgovornost do zaposlenih

Za naše zaposlene skrbimo na dnevni ravni, z zagotavljanjem varnega, zdravega in čistega delovnega okolja, da imajo na dosegu roke vso potrebno opremo za opravljanje svojega dela, dnevnimi stimulacijami, nenehnim izobraževanjem ter dopolnjevanjem asortimaja z vrhunskimi blagovnimi znamkami ter kvalitetno robo. Smo goreči zagovorniki timskega dela, ki ga spodbujamo skozi različna tekmovanja med poslovnimi enotami ter različnimi internimi igrami.

Izobraževanje in usposabljanje

V našem podjetju neprestano skrbimo za izobraževanje zaposlenih, saj verjamemo, da bodo s pomočjo novega znanja ter deljenja praks lahko še bolj uspešni pri svojem delu. Izobraževanja potekajo redno, tako za nove, kot za stalno zaposlene. Zaposleni se izobražujejo na področjih: prodaje, novih izdelkov, računalniška znanja, motiviranosti, reševanje konfliktov, ravnanje s stranko, spoznavajo naše produkte, vodenju, itd..

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona9
ikona15
ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov