KOVINAR CELJE kovinsko predelovalna strojegradnja d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Gaji 47, 3000 Celje

INTERNETNA STRAN: www.kovinarcelje.si

E-NASLOV: tanja.bekic@kovinarcelje.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 53

Opis podjetja

Podjetje Kovinar, d.o.o. je ustanovljeno leta 1997. Osnovna dejavnost podjetja je izdelovanje zahtevnih kovinskih sestavnih delov in naprav za stroje (papirna idustrija, jeklarska industrija, energetika, avtomobilska industrija,…). Tehnološka in programska oprema zagotavlja visoko stopnjo kakovosti izdelkov. Kakovost obsega vsa dela našega področja (prodaja, tehnična služba in proizvodnja) in je usmerjena k zadovoljstvu naročnika. S kupci gojimo partnerski odnos, za katerega skrbimo vsi zaposleni. Naš tehnični kader sodeluje in tudi nudi pomoč, pri konstrukciji in optimizaciji izdelkov. Imamo pridobljen standard EN 1090-2 in EN 3834-2. Najpogostejši kupci so iz Avstrije, Italije in Slovenije.: BAUER MASCHINEN GMBH, ANDRITZ GROUP, VA TECH HYDRO, DANIELI AUTOMATION, SANDVIK, ELIN MOTOREN, HED, SML, VOEST ALPINE, HOBAS PIPE SYSTEM, EVG, ŠTORE STEEL, GORENJE. Izdelki, ki jih obvladujemo so:
– Sestavni deli strojev separacijskih sistemov, valjčnih linij, cevovodnih sistemov za prenos agresivnih fluidov,
– nosilne konstrukcije;…
Obladujemo obdelavo debelostenske in tankostenske nerjavne in črne pločevine ter aluminija.
Vsi izdelki so po potrebi oz. skladno z zahtevami kupca površinsko zaščiteni. Nudimo tudi sestavo manjših strojev ali celotnih linij vključno z montažo in preizkusi.

Glavne dejavnosti podjetja

Glavna dejavnost podjetja je izdelava zahtevnih kovinskih sestavnih delov, sklopov in naprav za področje težke in splošne strojegradnje.

Organizacijska kultura in klima

Ker smo proizvodno podjetje, nam veliko pomeni tehnično, strokovno znanje, se pa zavedamo da je ključnega pomena tudi zadovoljstvo na delovnem mestu ter rast in razvoj zaposlenih. Vzpostavljene imamo pravilnike, interne akte, ki so osnova za uigrano delovno ekipo. Usmerjeni smo vase, v rezultate, radi delimo svoje znanje.

Vaša vizija in cilji

Osnovno vodilo našega poslovanja je presegati pričakovano stopnjo kakovosti na vseh segmentih poslovnega procesa (nabava, prodaja, tehnična služba in proizvodnja) in je v celoti usmerjeno k zadovoljstvu naročnika. Podjetje Kovinar, d.o.o. se želi kljub veliki konkurenci, obdržati kot zanesljiv, urejen, sodoben poslovni partner, zanimiv za sodelovanje s podjetji v Sloveniji in tujini.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Ključavničar, varilec, strojni inženir, CNC operater (rezkanje, struženje) – za CNC operaterja nudimo izobraževanje in priučitev v samem podjetju.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Iščemo natančne, samostojne in tehnično pismene sodelavce.

Od novih sodelavcev pričakujemo, da je zmožen dela v timu, natančen, resen, samoiniciativen, toleranten, vesten, pripaden delodajalcu. Da delo opravi pravočasno, kakovostno in v skladu s standardi, dogovori in navodili nadrejenega. Da odgovarja za izvajanje samokontrole in za pravilno izvedbo del, skrbi za brezhibnost strojev in naprav na katerih opravlja delo, prenaša znanje in tehnološke informacije na sodelavce.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Zaposlitev v urejenem podjetju, zaposlitev za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, redno delo za poln delovni čas. Možnost izobraževanja in izpopolnjevanja, izmensko delo. Podporo pri uvajanju in dodatnem izobraževanju.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov