Kovinoplastika Lož, Industrija kovinskih in plastičnih izdelkov d.d.

NASLOV PODJETJA: Cesta 19. oktobra 57, Lož, 1386 Stari trg pri Ložu

INTERNETNA STRAN: www.kovinoplastika.si

E-NASLOV: kadri@kovinoplastika.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 650

Opis podjetja

Kovinoplastika Lož je mednarodno, izvozno usmerjeno podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih. Organizirani smo kot delniška družba s tremi profitnimi centri ter številnimi hčerinskimi družbami. Poslovanje podjetja poteka v skladu s pridobljenimi mednarodnimi certifikati. Kompetence zaposlenih, sodobne tehnologije ter razvijanje poslovne odličnosti in vlaganje v razvoj nam omogočajo, da uspešno konkuriramo na globalnem tržišču ter utrjujemo prepoznavnost izdelkov in storitev lastnih blagovnih znamk Arx, Alveus in Kovinotools.

Glavne dejavnosti podjetja

Razvijanje in proizvodnja stavbnega okovja in komponent, kuhinjskih pomivalnikov ter zahtevnih preoblikovalnih orodij in tehnoloških rešitev za avtomobilsko industrijo.

Organizacijska kultura in klima

V podjetju nam veliko pomeni dolgoročno sodelovanje z zaposlenimi. Nudimo jim okolje, v katerem se lahko dokažejo in razvijajo, zato jim omogočamo horizontalne in vertikalne premike znotraj podjetja. Zaposlenim omogočamo dobro usklajevanje med službenim in zasebnim življenjem. Naši zaposleni cenijo predvsem možnost usposabljanja in medsebojnega sodelovanja preko različnih aktivnosti in projektov. V zadnjih letih dajemo velik poudarek tudi dosežkom zaposlenih in jih v skladu z njimi tudi nagrajujemo.

Vaša vizija in cilji

Z razvojem lastnih zmogljivosti in sposobnosti, s strateškimi povezavami in akvizicijami na jedrnih poslovnih področjih bomo postali srednje veliko mednarodno kovinsko-predelovalno podjetje, ki posluje po evropskih merilih obsega, kakovosti, dodane vrednosti in donosnosti. Z zadovoljevanjem potreb kupcev po kakovostnem, funkcionalnem in cenovno primernem stavbnem okovju, kuhinjske opreme pod blagovno znamko Alveus, orodij in drugih izdelkov iz sedanjega in bodočega programskega portfelja skrbimo za rast obsega poslovanja, zagotavljamo kontinuiteto zaposlenosti ter povečujemo vrednost podjetja v korist deležnikov.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

V podporo razvoju izdelkov in storitev potrebujemo razvojne inženirje, ki imajo ustrezne kompetence na področju strojništva (orodjarstva). Iščemo tudi asertivne prodajnike z dokazanimi prodajnimi rezultati na mednarodnih tržiščih. S širitvijo avtomatizacije in robotizacije v proizvodnji ter orodjarske dejavnosti iščemo tudi CNC operaterje in programerje, za potrebe vzdrževanja pa vzdrževalce strojnih in elektro sklopov. Odprta vrata imamo tudi za čiste začetnike z omenjenih področij, ki so se pripravljeni hitro učiti in osvajati nove tehnologije. Nudimo jim učinkovit sistem mentorstva, preko katerega postopoma načrtujemo njihovo razvojno pot.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost za učenje, reševanje zahtevnih problemov, iskanje inovativnih rešitev, iniciativnost in proaktivnost. Zaželeno je tudi aktivno znanje vsaj enega tujega jezika in obvladovanje sodobnih informacijskih tehnologij. Od sodelavcev pričakujemo, da izrazijo svoje ambicije, da lahko skupaj z njimi načrtujemo njihovo razvojno pot v podjetju.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Ponujamo dolgoročno zaposlitev z možnostjo horizontalnega in vertikalnega napredovanja. Ponujamo tudi različna splošna in specialna usposabljanja ter možnost stimulativnega nagrajevanja, povezanega z doseganjem ciljev. Novim zaposlenim preko mentorjev zagotavljamo sistematično uvajanje v podjetje in na delovno mesto.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov