KOVIT projekti, projektiranje, izdelava in montaža kovinskih izdelkov d. o. o.

NASLOV PODJETJA: Nasipi 50, 1420 Trbovlje

INTERNETNA STRAN: www.kovit-projekti.si

E-NASLOV: info@kovit-projekti.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003, ko so bili kupljeni proizvodni prostori v Trbovljah. Prvi večji mejnik podjetja je bilo leto 2008, ko smo zgradili novo proizvodno halo, namenjeno mehanski obdelavi. Istočasno smo nabavili prvi večji CNC-obdelovalni center ter se tako razvili v ponudnika kompletnih rešitev na področju strojegradnje. Specializirani smo predvsem za izdelavo tlačnih posod, strojnih delov, različnih zvarjencev ter druge industrijske opreme. Veliko sodelujemo s kupci na področju hidromehanske opreme oziroma z izdelovalci hidroelektrarn.  V proizvodnji uporabljamo sodobno proizvajalno opremo vse od razreza in preoblikovanja do varjenja in končne mehanske obdelave. Sledimo sodobnim smernicam v razvoju tehnologij na področju strojegradnje. Sodelujemo z kupci iz različnih sektorjev oziroma različnih industrij.

Glavne dejavnosti podjetja

Našim kupcem zagotavljamo visokokakovostne izdelke in storitve od idejne zasnove in razvoja proizvoda do izdelave oz. montaže.  Glavne dejavnosti podjetja so projektiranje in izdelava različne strojne opreme. Projektiramo in izdelujemo različne tlačne posode. Izdelujemo in montiramo različno industrijsko opremo za industrijo proizvodnje in predelave aluminija. Montaže izvajamo po celotni Evropi. Za proizvajalce generatorjev izdelujemo različne zvarjence ter ostale komponente generatorjev. Izdelujemo kompletno strojno opremo za male hidroelektrarne, kot tudi komponente za velika energetska postrojenja.

Vizija in cilji

Vizija naše družbe je postati okolju prijazen, razpoznaven ter iskan in zaželen partner pri projektiranju in montaži tlačnih posod, različne industrijske opreme ter opreme za energetska postrojenja. Skrb za zaposlene na področju varnosti ter izobraževanje je osnovno vodilo naše vizije. Z nenehnim izobraževanjem in usposabljanjem skrbimo za osebno in poslovno rast vsakega posameznika. Stremimo k osvajanju novih znanj ter novih tržišč, zato pri našem poslovanju nismo lokalno omejeni. Ker se zavedamo, da lahko le s sodobno tehnologijo konkuriramo na svetovnem trgu, nenehno vlagamo v novo sodobno proizvajalno opremo.

Pri svojem delu spodbujamo ustvarjalnost in inovativnost ter smo odprti za nova spoznanja in izkušnje.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Operater na CNC stroju, programer CNC strojev, konstrukter – tehnolog, vodja projektov.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Tehnično izobrazbo srednje ali višje smeri, nadpovprečno motiviranost za delo, željo po izobraževanju in nadaljnem razvoju.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Urejeno in prijazno delovno okolje, sodobno proizvajalno opremo in stroje, stimulativni osebni dohodek, možnost izobraževanja in napredovanja.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov