KS Logistik d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Lesično 26a, 3261 Lesično

INTERNETNA STRAN: www.ks-logistik.si/

E-NASLOV: Jerica.Kumer@ks-logistik.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 83

Opis podjetja

Smo transportno in logistično rastoče podjetje z vizijo in izkušnjami. Naši začetki segajo v leto 1994, ko je lastnik podjetja kupil prvo dostavno vozilo. Naš največji mejnik je bil september 2012, ko smo prevzeli dejavnost transporta v podjetju Engrotuš d.o.o . Trenutno naš vozni park šteje 45 vozil.

Naša dejavnost se ločuje na dva dela in sicer:

1. Prevoz blaga po Sloveniji

Večji del voznega parka je specializiran za notranji promet tako, da so naša vozila vsakodnevno prisotna v vseh regijah Slovenije. Izvajamo prevoz hlajenega, zamrznjenega blaga in blaga brez kontroliranega temperaturnega režima.

2. Mednarodni cestni promet

Mednarodni cestni promet opravljamo v države Evropske unije. Vsakodnevno smo prisotni na področju Avstrije, Nemčije in Hrvaške. V ostalih državah smo prisotni po potrebi strank.

Glavne dejavnosti podjetja

Transport.

Organizacijska kultura in klima

Kultura našega podjetja je zasnovana na vrednotah, ki jih zagotavlja naše vodstvo in sodelavci. Temelji uspešnega poslovanja so zanesljivost, strpnost, medsebojna pomoč in konkurenčnost. Prizadevamo si za dober odnos med zaposlenimi in strankami. Strmimo k napredku, usmerjeni smo v prihodnost in težimo k nadgradnji in napredovanju.

Vizija in cilji

Želimo biti zanesljiv in kakovosten partner pri nudenju transportnih storitev na domačem in mednarodnem trgu. Cilji podjetja: kvalitetno opravljen prevoz in zadovoljne stranke, upoštevanje individualnih želja in potreb strank, svetovanje stranki in pomoč pri optimalnih rešitvah za njen tovor, rast podjetja v močno in stabilno podjetje, ekološka ozaveščenost, urejeno delovno okolje vseh zaposlenih, enotna ekipa sodelavcev in iskanje novih priložnosti s podjetji različnih segmentov širom Slovenije in Europe.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

– voznik – dostava;
– voznik – v mednarodnem prometu.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo nadpovprečni interes do dela, obvladovanje stresnih situacij, komunikativnost in doslednost.  Za opravljanje delavnega mesta voznik je potrebno imeti  veljavno vozniško dovoljenja ustrezne kategorije, NPK, veljavno kodo 95 in veljavno kartico voznika.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Možnost zaposlitve za nedoločen čas, dinamično delo, stimulativno mesečno plačilo, ob zaposlitvi za nedoločen čas vključitev v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov