LASERTEHNIK Marfin, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Cesta k TAMU 63, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.lasertehnik.si

E-NASLOV: info@lasertehnik.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 45

Opis podjetja

Lasertehnik je podjetje s 15 letnimi izkušnjami na področju laserskega razreza in upogiba pločevine. Storitve razreza izvajamo na vrhunskih laserskih strojih nemškega proizvajalca TRUMPF. Naše kapacitete pokrivajo potrebe še tako zahtevnih strank saj lahko zagotovimo razrez tudi nestandardnih dimenzij oz. dolžin do 8.000 mm, širin do 2.500 mm ter debelin do 25 mm. Razrezane komade upogibamo na zmogljivih upogibnih strojih do maksimalne dolžine 6.000 mm in pritiska 500 ton. Izvajamo dodatno obdelavo, pripravo pozicij do varjenja in robotsko varjenje.

Glavne dejavnosti podjetja

Izvajamo storitev robotskega varjenja, laserskega razreza in upogiba pločevine ter dodatne obdelave pozicij do varjenja za stranke iz Slovenije, Avstrije, Madžarske in Hrvaške.

Organizacijska kultura in klima

Smo relativno mlad kolektiv in strmimo k visoki kvaliteti dela posameznika in k optimizaciji procesno zastavljenih delovnih procesov. Vsak posameznik v procesu nam je pomemben, prav tako cenimo pozitiven odnos do dela in delovnega okolja. Poseben poudarek dajemo urejenemu in čistemu delovnemu okolju ter varnosti in zaščiti pri delu. Z mesečnimi druženji, ki so organizirani glede na pobude sodelavcev, omogočamo tudi neformalne oblike druženja, sprostitve in krepitev dobrih medsebojnih odnosov.

Vizija in cilji

Strmimo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti naših storitev ter krepitvi zadovoljstva naših strank z našimi storitvami ter nadaljnji rasti in razvoju. V naslednjem letu ali dveh želimo podvojiti število zaposlenih ter povečati procent izvoza v sosednje regije.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Naše stranke so izjemno zahtevne, naše storitve so vrhunske kakovosti in dobavni roki krajši kot pri konkurenci, zato iščemo vrhunski kader:

– operaterje na CNC stroju za laserski razrez,

– operaterje na CNC stroju za upogib,

– proizvodne tehnologe,

– komercialne tehnologe,

– programerje laserskega razreza,

– operaterje na varilnem robotu,

– vodjo komerciale,

– vodjo proizvodnje,

– skladiščnike.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Strokovnost, odgovornost, natančnost, predanost delu, zanesljivost, urejenost, fleksibilnost in razvojno usmerjenost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Ponujamo zanesljivo, urejeno in varno delovno okolje, interna izobraževanja, eksterna usposabljanja in razne aktivnosti za promocijo zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala