LASERTEHNIK Marfin, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Cesta k TAMU 63, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.lasertehnik.si

E-NASLOV: 37

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: podjtniško, procesno

OPIS PODJETJA

Lasertehnik je podjetje s 15 letnimi izkušnjami na področju laserskega razreza in upogiba pločevine. Storitve razreza izvajamo na vrhunskih laserskih strojih nemškega proizvajalca TRUMPF. Naše kapacitete pokrivajo potrebe še tako zahtevnih strank saj lahko zagotovimo razrez tudi nestandardnih dimenzij oz. dolžin do 8.000 mm, širin do 2.500 mm ter debelin do 25 mm. Razrezane komade upogibamo na zmogljivih upogibnih strojih do maksimalne dolžine 6.000 mm in pritiska 500 ton.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Izvajamo storitev laserskega razreza in upogiba pločevine za stranke iz Slovenije, Avstrije, Madžarske in Hrvaške.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Smo relativno mlad kolektiv in strmimo k visoki kvaliteti dela posameznika in k optimizaciji procesno zastavljenih delovnih procesov. Vsak posameznik v procesu nam je pomemben, prav tako cenimo pozitiven odnos do dela in delovnega okolja. Poseben poudarek dajemo urejenemu in čistemu delovnemu okolju ter varnosti in zaščiti pri delu. Z mesečnimi druženji, ki so organizirani glede na pobude sodelavcev, omogočamo tudi neformalne oblike druženja, sprostitve in krepitev dobrih medsebojnih odnosov.

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je v še nadaljnje izboljšanje kakovosti naših storitev ter krepitev zadovoljstva naših strank z našimi storitvami ter nadalnja rast in razvoj!. V naslednjem letu ali dveh želimo podvojiti štveilo zaposlenih ter povečati procent izvoza v sosednje regije.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Zapolniti želimo delovna mesta: proizvodni tehnolog, komercialni tehnolog, CNC operater za laserski razrez in upogib, sodelavec za IT.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Strokovnost, odgovornost, natančnost, predanost delu, zanesljivost, urejenost, fleksibilnost in razvojno usmerjenost.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Ponujamo zanesljivo, urejeno in varno delovno okolje, interna in eksterna izobraževanja in usposabljanja ter mesečna druženja za zaposlene.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12
ikona6
ikona11
ikona16
ikona13

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov