leklogo

Lek farmacevtska družba d.d.

NASLOV PODJETJA: Verovškova 57, 1526 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.lek.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Mednarodno podjetje

OPIS PODJETJA

Lek je cenjen član skupine Sandoz, druge največje svetovne družbe v hitrorastoči generični farmacevtski industriji in vodilni Sandozov razvojni center za tehnološko zahtevne izdelke in tehnologije. Kakovost je temelj naše predanosti bolnikom in našega odnosa do zdravja. Naše delovanje temelji na dolgoletnem znanju in izkušnjah, medsebojnem zaupanju, vključevanju in spoštovanju različnosti ter na najvišjih etičnih vrednotah.
Stalna vlaganja v raziskave, inovacije in napredek proizvodnje omogočajo, da ponujamo visokokakovostna, varna ter cenovno dostopna zdravila. Svoje izdelke tržimo skozi razvejano Sandozovo prodajno mrežo v več kot 160 državah po vsem svetu; 96 % prihodkov ustvarimo prav na tujih trgih. V 12 letih, odkar smo del Novartisa, je naš lastnik v Sloveniji vložil že skoraj 1,6 milijarde evrov, od tega več kot polovico v razvoj, drugo polovico v posodobitev in razširitev proizvodnih zmogljivosti. Z dolgoročno načrtovanim razvojem zagotavljamo pogoje za nova delovna mesta in izobraževanje ter napredovanje strokovnjakov v vrhunske znanstvenike.
Kot odgovoren delodajalec skrbimo za razvoj zaposlenih, odgovoren odnos z lokalnimi skupnostmi ter trajnostni razvoj okolja.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Inovativnost, kakovost, sodelovanje, delovna uspešnost, pogum in integriteta je naših šest temeljnih vrednot. Te najbolje odražajo ključne dejavnike uspeha, ki jih potrebuje generična družba za uresničevanje svoje vizije postati vodilna generična družba na svetu.

Vrednote nam dajejo skupne temelje, na katerih gradimo in oblikujemo kulturo naše družbe: so model za medsebojno sodelovanje sodelavcev, vodilo za ravnanje s kupci in partnerji ter osnova za naše operativne in strateške odločitve.

Inovativnost je osrednji temelj v iskanju pravih rešitev za bolnike. Odgovornost do zaposlenih je temelj naše družbene odgovornosti. Ustvarjamo delovna mesta z visoko dodano vrednostjo.

VIZIJA IN CILJI

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost. Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem. Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil. Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.
Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.
Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.
Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem zavzetost, sposobnost timskega dela, medosebno sodelovanje, komunikativnost, vztrajnost, vestnost, samoiniciativnost in prilagodljivost

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Kandidatom ponujamo delo v dinamičnem okolju, sodelovanje s strokovnjaki in izmenjavo znanja ter izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Kategorije:
  • delodajalciDelodajalci

Prejemanje e-novic MojeDelo.com