Lidl Slovenija d.o.o. k.d.

NASLOV PODJETJA: Pod lipami 1, 1218 Komenda

INTERNETNA STRAN: kariera.lidl.si

E-NASLOV: zaposlitev@lidl.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1550

Opis podjetja

Smo trgovska veriga s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po svetu. Rezultat te izjemne širitve, ki nam je prinesla naslov najbolj dinamičnega evropskega trgovca, predstavlja največja mreža trgovin v 30 državah. Skupina Lidl je del skupine Schwarz in ima sedež v mestu Neckarsulm v nemški zvezni deželi Baden-Württemberg.

Glavne dejavnosti podjetja

Lidl Slovenija je na slovenski trg vstopil leta 2007 s 15 poslovalnicami. Vse od takrat dosegamo izjemno rast in danes pozdravljamo kupce v 57-ih poslovalnicah po celi Sloveniji. Številne nagrade in certifikati, ki smo jih prejeli v preteklih letih, so potrdilo naše uspešnosti, zavzetosti in predanosti, da zagotavljamo le najboljše za naše kupce, naše zaposlene in naše poslovne partnerje.

Naša vizija in cilji

V središču naše dejavnosti so vedno kupci. Držimo se preprostega načela: ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah. S ponudbo, ki obsega več kot 1.700 izdelkov, si podobno kot drugod po Evropi tudi v Sloveniji prizadevamo popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev.

Zavedamo pa se tudi, da je ena izmed ključnih sestavin za uspeh povezana ekipa, ki dobro sodeluje. Zadovoljni in motivirani sodelavci ustvarjamo delovno okolje, v katerem živimo skupne vrednote in uresničujemo cilje. Vrednote, ki odražajo našo poslovno kulturo so: uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Trenutno smo osredotočeni predvsem na zaposlovanje sodelavcev na različna delovna mesta v različnih oddelkih v upravi, prodaji in skladišču. V upravi bomo imeli aktualne razpise v resorju nabave (Servisni center Maribor), pri čemer je potrebno dobro znanje nemškega in angleškega jezika. Okrepitve bomo potrebovali tudi v IT oddelku na sedežu v Komendi, ravno tako bodo sledili razpisi za program Trainee – karierni začetnik (m/ž). K sodelovanju vabimo tudi nove okrepitve v prodaji: Namestnik vodje poslovne enote (m/ž) za različne regije, Prodajalec (m/ž) – Osrednjeslovenska, Pomurska, Dolenjska in Primorska regija, poleg tega pa smo vedno veseli prijav za delovno mesto skladiščnika (m/ž). Prijave sprejemamo preko naše karierne spletne strani: kariera.lidl.si, v kolikor še ni razpisanega delovnega mesta, ki vas zanima, pa vas prosimo, da prijavo posredujte na: zaposlitev@lidl.si.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo visoko motiviranost, odločnost, prodornost, fleksibilnost, vztrajnost, prepričljiv nastop in sposobnost dela v skupini. Poleg tega si pri sodelavcih želimo pripravljenosti na učenje in izobraževanje na različnih
področjih poslovanja, samozavesten nastop ter dobre komunikacijske in analitične sposobnosti. V ospredje postavljamo poslovno razmišljanje in usmerjenost k strankam. Pri delu od sodelavcev pričakujemo odlično organiziranost, zagon in veselje do dinamičnega dela.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Ustvarjamo prijazno delovno okolje, ki temelji na zanimivih delovnih nalogah, rednem in pravičnem plačilu ter zaupljivem in spoštljivem delovnem okolju. Dobri izhodiščni pogoji, nadaljnje osebne razvojne možnosti ter možnost usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja so pri nas samoumevni. Naše sodelavke in sodelavce podpiramo pri njihovem osebnem in poklicnem razvoju, zato smo oblikovali različne programe usposabljanj in izobraževanj. Ker smo del velike mednarodne skupine, imamo enkratno možnost, da sodelujemo v mednarodnih projektih, kar nam omogoča prenos znanja in dobrih praks. Velik poudarek dajemo letnim razgovorom, s katerimi se oceni uspešnost preteklega dela in določijo razvojni cilji za prihodnost, med zaposlenimi pa redno izvajamo tudi raziskavo zadovoljstva.

Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih je pri nas izrednega pomena. Tako smo v okviru certifikata Družini prijazno podjetje sprejeli različne ukrepe, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. Poskrbeli smo tudi za dodatno pokojninsko zavarovanje za vse svoje zaposlene, saj smo pristopili k II. pokojninskemu stebru – dodatnemu pokojninskemu zavarovanju, v okviru katerega sodelavcem vplačujemo mesečno premijo za pokojninski sklad. Poudarjamo pomen zdravja in zdravega načina življenja, zato v okviru promocije zdravja izvajamo širok nabor aktivnosti, ki prispevajo k bolj zdravemu načinu življenja sodelavcev.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov