Lidl Slovenija družba za trgovino in storitve d.o.o. k.d.

NASLOV PODJETJA: Pod lipami 1, 1218 Komenda

INTERNETNA STRAN: www.kariera.lidl.si

E-NASLOV: zaposlitev@lidl.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1.276

Opis podjetja

Skupina Lidl se ponaša z nazivom najbolj dinamičnega evropskega diskontnega trgovca, saj s svojo prodajno mrežo, ki zajema več kot 10.000 trgovin, nastopa na trgih več kot 27 držav po Evropi. V Sloveniji smo prisotni od leta 2007, trenutno imamo 47 trgovin in zaposlujemo skoraj 1300 sodelavk in sodelavcev.

Kot veliko mednarodno podjetje se zavedamo svoje prisotnosti v družbi. Spoštujemo kulturno raznolikost in upoštevamo različnost vrednot in tradicij. V svojem poslovanju se držimo temeljnih načel podjetja.

V središču naše dejavnosti so vedno kupci, ki lahko v trgovinah Lidl izbirajo med lastnimi in že uveljavljenimi blagovnimi znamkami. Našo ponudbo vseskozi bogatimo, povečujemo število slovenskih izdelkov, z rednimi akcijami pa kupcem nudimo tudi ekskluzivne izdelke. Ponašamo se z enim največjih skladišč v Sloveniji, saj meri približno 34 tisoč kvadratnih metrov in je povsem opremljeno za skladiščenje trajnih izdelkov, hladilnega asortimenta in zamrznjenega programa.

Glavne dejavnosti podjetja

Smo del mednarodne skupine, ki s hitro širitvijo skrbimo za gospodarsko rast na območju celotne Evrope in tudi preko njenih meja. Slovenskim kupcem ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah.

Organizacijska kultura in klima

V Lidlu Slovenija se zavedamo, da je ena izmed ključnih sestavin za uspeh povezana ekipa, ki dobro sodeluje. Zadovoljni in motivirani sodelavci ustvarjamo delovno okolje, v katerem živimo skupne vrednote in uresničujemo skupne cilje. Vrednote, ki odražajo našo poslovno kulturo so: uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost.

Ustvarjamo prijazno delovno okolje, ki temelji na zanimivih delovnih nalogah, rednem in pravičnem plačilu ter zaupljivem in spoštljivem delovnem okolju. Dobri izhodiščni pogoji, nadaljnje osebne razvojne možnosti ter možnost usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja so pri nas samoumevni. Naše sodelavke in sodelavce podpiramo pri njihovem osebnem in poklicnem razvoju, zato smo oblikovali različne programe usposabljanj in izobraževanj. Velik poudarek dajemo letnim razgovorom, s katerimi se oceni uspešnost preteklega dela in določijo razvojni cilji za prihodnost, med zaposlenimi pa redno izvajamo tudi raziskavo zadovoljstva.

Vaša vizija in cilji

V središču naše dejavnosti so vedno kupci. Držimo se preprostega načela: ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah. S ponudbo, ki obsega več kot dva tisoč izdelkov, želimo zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake slovenske družine. Podobno kot drugod po Evropi si tudi v Sloveniji prizadevamo popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Trainee programi (24-mesečni program za karierne začetnike) na različnih strokovnih področjih: nabava, prodaja, finance in računovodstvo, kontroling, IT, komuniciranje, pravo, kadrovsko področje, nepremičnine, tehnična nabava, skladiščno poslovanje in logistika.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo visoko motiviranost, odločnost, prodornost, fleksibilnost, vztrajnost, prepričljiv nastop in sposobnost dela v skupini.

Pripravljenost na učenje in izobraževanje na različnih področjih poslovanja, samozavesten nastop, izredno dobre komunikacijske in analitične sposobnosti. V ospredje postavljamo poslovno razmišljanje in usmerjenost k strankam. Pri delu od sodelavcev pričakujemo odlično organiziranost, zagon in veselje do dinamičnega dela.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Lidl Slovenija je pošten delodajalec, ki zagotavlja pravične delovne pogoje za vse zaposlene. V Lidlu poleg dodelanih programov uvajanj nudimo tudi širok nabor usposabljanj in izobraževanj. Ker smo del velike mednarodne skupine, imamo enkratno možnost, da sodelujemo v mednarodnih projektih, kar nam omogoča prenos znanja in dobrih praks. Karierni razvoj omogočamo znotraj celotne skupine. Sodelavci Lidla Slovenija imajo tako možnost za uvajanje, izobraževanje ali projektno delo v tujini.

Zavedamo se, da je usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih izrednega pomena. Tako smo v okviru certifikata Družini prijazno podjetje sprejeli različne ukrepe, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. Poskrbeli smo tudi za dodatno pokojninsko zavarovanje za vse svoje zaposlene, saj smo pristopili k II. pokojninskemu stebru – dodatnemu pokojninskemu zavarovanju, v okviru katerega sodelavcem vplačujemo mesečno premijo za pokojninski sklad. Poudarjamo pomen zdravja in zdravega načina življenja, zato v okviru promocije zdravja izvajamo širok nabor aktivnosti, ki prispevajo k bolj zdravemu načinu življenja sodelavcev.

Kategorije:
  • Bančništvo, finance in računovodstvo
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Marketing, PR
  • Pravo in HR, kadri
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala