Lidl Slovenija d.o.o. k.d.

NASLOV PODJETJA: Pod lipami 1, 1218 Komenda

INTERNETNA STRAN: kariera.lidl.si

E-NASLOV: zaposlitev@lidl.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1550

Opis podjetja

Skupina Lidl se ponaša z nazivom najbolj dinamičnega evropskega diskontnega trgovca, saj s svojo prodajno mrežo, ki zajema več kot 10.000 trgovin, nastopa na trgih več kot 28 držav po Evropi in v preteklem letu tudi v ZDA. V Sloveniji smo prisotni od leta 2007, trenutno imamo 52 trgovin in zaposlujemo več kot 1550 sodelavk in sodelavcev. V preteklem letu smo se pridružili svetovni eliti najuglednejših delodajalcev. Za projekte, ukrepe in aktivnosti, s katerimi skrbimo, da se vsi skupaj na delovnem mestu počutimo dobro, da smo zadovoljni in da skupaj rastemo, smo namreč prejeli priznan mednarodni certifikat “Top Employer Slovenija 2018” in “Top Employer Europe 2018”.

Glavne dejavnosti podjetja

Smo del mednarodne skupine, ki s hitro širitvijo skrbimo za gospodarsko rast na območju celotne Evrope in tudi preko njenih meja. Slovenskim kupcem ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah.

Organizacijska kultura in klima

V Lidlu Slovenija se zavedamo, da je ena izmed ključnih sestavin za uspeh povezana ekipa, ki dobro sodeluje. Zadovoljni in motivirani sodelavci ustvarjamo delovno okolje, v katerem živimo skupne vrednote in uresničujemo skupne cilje. Vrednote, ki odražajo našo poslovno kulturo so: uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost.

Ustvarjamo prijazno delovno okolje, ki temelji na zanimivih delovnih nalogah, rednem in pravičnem plačilu ter zaupljivem in spoštljivem delovnem okolju. Dobri izhodiščni pogoji, nadaljnje osebne razvojne možnosti ter možnost usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja so pri nas samoumevni. Naše sodelavke in sodelavce podpiramo pri njihovem osebnem in poklicnem razvoju, zato smo oblikovali različne programe usposabljanj in izobraževanj. Velik poudarek dajemo letnim razgovorom, s katerimi se oceni uspešnost preteklega dela in določijo razvojni cilji za prihodnost, med zaposlenimi pa redno izvajamo tudi raziskavo zadovoljstva.

Naša vizija in cilji

V središču naše dejavnosti so vedno kupci. Držimo se preprostega načela: ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah. S ponudbo, ki obsega več kot dva tisoč izdelkov, želimo zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake slovenske družine. Podobno kot drugod po Evropi, si tudi v Sloveniji prizadevamo popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Trenutno smo osredotočeni predvsem na delovni mesti prodajalec (m/ž) in skladiščnik (m/ž).

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo visoko motiviranost, odločnost, prodornost, fleksibilnost, vztrajnost, prepričljiv nastop in sposobnost dela v skupini.

Pripravljenost na učenje in izobraževanje na različnih področjih poslovanja, samozavesten nastop, izredno dobre komunikacijske in analitične sposobnosti. V ospredje postavljamo poslovno razmišljanje in usmerjenost k strankam. Pri delu od sodelavcev pričakujemo odlično organiziranost, zagon in veselje do dinamičnega dela.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Lidl Slovenija je pošten delodajalec, ki zagotavlja pravične delovne pogoje za vse zaposlene. V Lidlu poleg dodelanih programov uvajanj nudimo tudi širok nabor usposabljanj in izobraževanj. Ker smo del velike mednarodne skupine, imamo enkratno možnost, da sodelujemo v mednarodnih projektih, kar nam omogoča prenos znanja in dobrih praks. Karierni razvoj omogočamo znotraj celotne skupine. Sodelavci Lidla Slovenija imajo tako možnost za uvajanje, izobraževanje ali projektno delo v tujini.

Zavedamo se, da je usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih izrednega pomena. Tako smo v okviru certifikata Družini prijazno podjetje sprejeli različne ukrepe, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. Poskrbeli smo tudi za dodatno pokojninsko zavarovanje za vse svoje zaposlene, saj smo pristopili k II. pokojninskemu stebru – dodatnemu pokojninskemu zavarovanju, v okviru katerega sodelavcem vplačujemo mesečno premijo za pokojninski sklad. Poudarjamo pomen zdravja in zdravega načina življenja, zato v okviru promocije zdravja izvajamo širok nabor aktivnosti, ki prispevajo k bolj zdravemu načinu življenja sodelavcev.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov