Linea Directa, center za dialog s kupci, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi

INTERNETNA STRAN: www.linea-directa.eu

E-NASLOV: tedeja.marinsek@linea-directa.eu

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 66

Opis podjetja

Linea Directa d.o.o. je inovativno, uspešno in zrelo podjetje, ki vedno stremi biti korak pred drugimi. Inovativnost predstavlja jedro našega poslovnega pristopa. Našim partnerjem in strankam pomagamo, da bi bile njihove komunikacije in odnosi s strankami kvalitetnejši, hitrejši in učinkovitejši ter jim s tem omogočajo zajem novih poslovnih priložnosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Deljavnost klicnih centrov.

Organizacijska kultura in klima

Kot del M+ Grupe skupaj predstavljamo vodilnega ponudnika outsourcing storitev dejavnosti klicnih centrov, s poslovnimi lokacijami v Kopru, Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu, Beogradi in Banja Luki. Skupaj z Ljubljano predstavljamo največji kontaktni center v Sloveniji z dolgoletnimi izkušnjami ter bogato referenčno listo priznanih lokalnih in svetovnih podjetij ter blagovnih znamk. Skupina združuje več kot 2000 visoko usposobljenih strokovnjakov, letno obdela več milijonov kontaktov in se lahko pohvali z več sto zadovoljnih poslovnih partnerjev. M+ skupina združuje skupino podjetij, ki skupaj pokrivajo 5 glavnih poslovnih segmentov: outsourcing storitve kontaktnega centra, poslovno in trženjsko svetovanje, posredovanje kadrov, izpisni center s tiskom in direktno pošto ter storitve razvoja in integracije sodobnih informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij (raziskave in razvoj, vzdrževanje, gostovanje, storitve v oblaku).
Znanje, motivacija in strast zaposlenih so ključnega pomena za naš uspeh.

Vizija in cilji

Biti vodilni ponudnik outsourcing storitev v Sloveniji in tujini.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Svetovalec v kontaktnem centru, Svetovalec v kontaktnem centru za tuje trge.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Iščemo komunikativne in pozitivne sodelavce, ki jim je v veselje delati z ljudmi. Sodelavce ki imajo sposobnost aktivnega poslušanja in slišanja strank, imajo prodajno žilico in željo po visoki delovni dinamiki. Imeti morajo odgovoren in proaktiven pristop do dela.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Ker so za nas zadovoljni zaposleni na prvem mestu, jim nudimo delo v dinamičnem in sproščenem okolju, nudimo usposabljanja in izobraževanja v sklopu projekta. Čez celo leto izvajamo projekt Fresh Mondays (sadje za vse zaposlene). Organiziramo občasna druženja, poletni piknik, motivacijske igrice skozi celo leto. Drugo leto izvajamo projekt Ambasador-izbor naj agentov po kvartalih. Otroke naših zaposlenih za novo leto obišče Dedek Mraz.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trženje, prodaja, komerciala
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov