LIVAR, PROIZVODNJA IN OBDELAVA ULITKOV, D.D.

NASLOV PODJETJA: Ljubljanska cesta 43, 1295 Ivančna Gorica

INTERNETNA STRAN: http://livar.si

E-NASLOV: zaposlitve@livar.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 735

Opis podjetja

Podjetje Livar je delniška družba z več kot 60 letno tradicijo na področju livarstva in sodi med največje livarne v Sloveniji s sedežem v Ivančni Gorici. Zaposlujemo več kot 700 ljudi v dveh livarnah in v dveh občinah; v Ivančni Gorici in v Črnomlju. Smo specializirana livarna za proizvodnjo produktov iz sive in nodularne litine ter mehansko obdelavo.

Banner-livar LJ 2017

Glavne dejavnosti podjetja

Osnovna dejavnost Livarja je izdelava ulitkov iz sive in nodularne litine, katere na željo odjemalca tudi mehansko obdela. Mehanska obdelava je pomembna konkurenčna prednost naše livarne, saj omogoča razvoj celotnega izdelka od ideje do končnega obdelovanca.

Livarjevi izdelki se uporabljajo v kmetijski mehanizaciji, avtomobilski industriji, strojegradnji, beli tehniki, armaturah ter gradbeništvu. Izdelki se izdelujejo za znanega kupca, po njegovih načrtih in naročilih. Večino izdelkov prodamo na evropskem tržišču. Izdelujemo tudi program lastne blagovne znamke in sicer so to kanalski pokrovi in rešetke. Nudimo celovite rešitve od 2D načrta do končnega obdelovanca, rapid prototyping, hitre dobavne roke, imamo lastno orodjarno, napreden nadzor kakovosti.

Organizacijska kultura in klima

Vrednote, ki jih sodelavci v Livarju ustvarjamo in živimo, so povezane v vrednoto ODNOSA. Odnosa v razmerju do nas samih, do našega dela in do naše okolice. Na tem temelji naša kultura in način našega delovanja v poslovnem in zasebnem življenju.

Livar d.d. slika LJ 2017

Vizija in cilji

VIZIJA
Hitra odzivnost, prožnost, profesionalnost, prijaznost in znanje so prednosti in vrline ter vizija, kako mora družba poslovati tudi v prihodnje. Nadgrajevali bomo znanje, pridobivali izkušnje, vse pa je naslonjeno na močno tradicijo in specialno livarsko znanje, kar se kaže v visoki prilagodljivosti poslovanja in celovitosti ponudbe v prihodnje.

POSLANSTVO
Poslovna odličnost, inovativnost in nadzorovana poslovna rast, so cilji, ki jih zasleduje Livar. Še naprej bomo zaposlenim prijazna in okoljevarstveno ozaveščena tovarna, ki skupaj z dobavitelji sodeluje pri razvoju okolju prijaznih materialov. Smo tudi družbeno odgovorna družba. Vse to so maksime Livarja.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti:

Iščemo predvsem naravoslovno tehnične profile metalurške, strojne in elektro smeri ter oblikovalce kovin – orodjarje

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

  • sposobnost dobre komunikacije s sodelavci
  • pozitivno naravnanost do sprememb in stalnih izboljšav
  • pripravljenost prevzeti odgovornost za svoje delo
  • iznajdljivost, samoiniciativnost

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Novim sodelavcem nudimo strokovni in osebnostni razvoj. Z izobraževanjem zaposlenih razvijamo in izboljšujemo delovne procese in posameznika. Preteklost nam je dala nekaj, na kar se lahko opremo. Sedanjost in prihodnost pa sta usmerjeni v razvoj in iskanje znanja.

Livar podpira svoje zaposlene in jih vabi na športne dejavnosti kot so tek, kolesarjenje, nogomet, pohodništvo, itd. Povezovanje med zaposlenimi je pomembno in sodi k eni izmed vrednot Livarja, ki jo bomo še naprej spodbujali in ohranjali.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov