LIVE D.O.O., PODJETJE ZA TRGOVINO, PROIZVODNJO IN STORITVE

NASLOV PODJETJA: Polje 9, 6310 Izola

INTERNETNA STRAN: www.targetbag.com

E-NASLOV: 40

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Timsko, kreativno delo

OPIS PODJETJA

Družba Live, d.o.o. je bila ustanovljena leta 1990 v Izoli. Bili smo med prvimi z bogatim izborom lastnega pisarniškega, šolskega in darilnega programa. Že od samega začetka ponujamo našim strankam kvalitetne in cenovno dostopne izdelke. Vztrajnost in strmenje k kvaliteti nam omogoča, da danes sodimo med najpomembnejše akterje na svojem področju.
Poleg že utrjene blagovne znamke TARGET smo razvili še blagovne znamke TARGET CLUB, VIPER in SATURN. Dodano vrednost ponujamo z razvojem lastnih produktov z motivi svetovnih licenc, ki so privlačni predvsem za mlajšo populacijo. Te licence so Snoopy, Harley Davidson, Diesel, Hello Kitty, Nici, Barbie, Disney, Minnie, Betty Boop, Skelanimals, Spiderman, Tattoo Johnny, Sonic, Beyblade, Bakugan, TMNT, Ben10, Hulk, NBA, MotoGP, Benetton, The Realm, Cube, Alchemy, SprayGround, Skechers, Ocean Pacific, Diadora, Lonsdale, Unkeeper.

Podjetje zaposluje več kot 40 oseb, ki posamezno in hkrati skupaj skrbijo za razvoj, nabavo, prodajo in trženje. Ravno zaradi pozitivnega vzdušja, katerega del so tudi naši kupci, se lahko razvijamo in rastemo še naprej. V zadnjem času to potrjujejo tudi mednarodni uspehi, kot so denimo kar tri zaporedne prestižne nagrade Red Dot Award, ki smo jih pridobili z inovativni nahrbtniki blagovne znamke TARGET. Uvrščamo se med vodilne na področju razvoja in oblikovanja nahrbtnikov za šolo in prosti čas. Vsi udeleženci pri razvoju novih proizvodov vlagajo mnogo truda, strasti in časa v razvoj novega inovativnega izdelka. Naši proizvodi so prepoznavni tako v šoli, mestu, kot na prostem.
Naše vrednote so učinkovitost, ustvarjalnost, partnerstvo, zanesljivost in zaupanje. Verjamemo v moč podobe, enostavno komunikacijo in kvaliteto. Zgodba blagovne znamke TARGET je živa že vrsto let in se spreminja, raste z našo pomočjo in pomočjo kupcev, in ustvarja celoto, ki jo poznamo danes.

Podjetje Live je tudi lastnik podjetja Mehano od leta 2004, ki je proizvajalec inovativnih in na oko privlačnih igrač. Podjetji si dopolnjujeta asortiman proizvodov in skupaj uspešno konkurirata na trgu.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Glavna dejavnost podjetja je razvoj inovativnih in uporabniku prijaznih nahrbtnikov, peresnic ter ostalih pripomočkov tako za mlajše generacije kot za ostale uporabnike. Cilj je slediti novim modnim trendom in povečanje funkcionalnosti proizvodov. Tesna povezava s podjetjem Mehano omogoča razširitev asrotimana izdelov tudi z igračami za najmlajše.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje deluje že 25 let in ima dolgoletno tradicijo s poslovanjem tako v Sloveniji kot v tujini. Zaposleni, ki pokrivajo ključne pozicije v podjetju, izdelujejo na mesečni bazi analize, kjer so razvidni trendi poslovanja. Na osnovi teh se podjetje odloča glede novih smernic in ciljev poslovanja. Cilji so, da utrjujemo blagovne znamke tako v Sloveniji, kot drugod po svetu. Za nagrado delavcem podjetje organizira motivacijska srečanja, kjer zaposleni poglobijo medsebojne odnose in hkrati izboljšujejo delovne procese.

VIZIJA IN CILJI

Cilj podjetja so:
• povečati in utrditi razpoznavnost lastnih blagovnih znamk tako v Sloveniji, kot drugod po svetu,
• ustvariti nove produkte, kateri bodo tržno zanimivi,
• motivacija zaposlenih, njihovo izobraževanje in pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev.

Vizija podjetja:
• krepitev dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov.
• postati ponudnik visokokakovostnih izdelkov z inovativnim pridihom.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Zaradi svoje narave in širjenja našega podjetja potrebujemo prodajnika v tujini (Europa, Balkan, ostale države) in razvojnika za blagovno znamko Target.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Pomoč v prodaji: Od novih sodelavcev v prodaji pričakujemo VI ali VII. stopnjo trgovske ali ekonomske smeri, vsaj 3 leta delovnih izkušenj, znanje angleškega, italijanskega in srbohrvaškega jezika, uporabno znanje Excela in Worda, organizacijske sposobnosti, dobre komunikacijske sposobnosti, samoiniciativost, sposobnost samostojnega in teamskega dela, urejenost, vozniški izpit B kategorije, znanje poslovnega programa Pantheon, skladiščnega sistema Iware.

Razvojnik: Od novih sodelavcev v razvoju pričakujemo VI, VII ali višjo stopnjo izobrazbe s področja strojništva, elektronike oz. druge ustrezne smeri zaželene delovne izkušnje vsaj 2 leti na področju razvoja, aktivno znanje angleškega jezika (priročljivo znanje italijanskega in srbohrvaškega jezika), aktivna uporaba MS, odgovornost, samoiniciativnost in zavzetost za delo, odprtost in komukativnost, fleksibilnost pri delu, sposobnost vodenja, sodelovanje pri raziskavah in razvoju projektov, veljavni vozniški izpit B. kategorije.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Podjetje nudi ustreznemu kandidatu:
• večmesečno temeljito uvajanje v delo,
• dinamično delovno okolje v teamu,
• delo v tujini (prodaja),
• stimulativno plačilo,
• možnost napredovanja,
• delovno okolje polno izzivov,
• delo za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona1
ikona3
ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov