LOGICDATA Electronic & Software Entwicklungs GmbH

NASLOV PODJETJA: Wirtschaftspark 18, 8530 Deutschlandsberg, AUSTRIA

INTERNETNA STRAN: www.logicdata.net

E-NASLOV: christina.assl@logicdata.net

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 350

OPIS PODJETJA

LOGICDATA – Motion for your life

Kdo smo?
Inovacijsko podjetje LOGICDATA s sedežem v Deutschlandsbergu, Avstrija, razvija mehatronske sistemske rešitve z motornimi krmilniki, krmilniki in aktuatorji za nastavljivo pohištvo doma in v pisarni. LOGICDATA je vodilno podjetje na področju inovacij in mednarodne velikosti v tem segmentu, z impresivno rastjo v zadnjih letih in enakimi obeti za prihodnost. Podjetje ni hitrorastoče samo v smislu prodaje in števila zaposlenih, temveč ima tudi globalno prisotnost s podružnicami v Sloveniji, na Kitajskem in v ZDA. Vendar sama rast ni edina motivacija podjetja, temveč notranji nagon, da naredimo nekaj pozitivnega z vsestranskimi talenti in sposobnostmi, ki združujejo podjetje, in sicer trajnostno izboljšati delovne in življenjske prostore.

Delo v podjetju LOGICDATA

„We are Minds in Motion“ je delovni moto podjetja LOGICDATA: Videti, kar ni očitno, ustvariti nepričakovano, se premikati in ohraniti aktivnost. “LOGIC Spirit” oblikuje edinstveno DNK podjetja in je hkrati poslanstvo vodstva podjetja.

Zaposleni pri podjetju LOGICDATA najdejo edinstveno delovno okolje in vzdušje, ki se zdi katalizator inovacij, napredka in timskega duha. Stavba odprtega tipa ponuja številne prostore za srečanja, kot je kavarna, kjer se zaposleni srečujejo pri vsakodnevnih odmorih za kavo. Z enim korakom ste v parku in se lahko ukvarjate s športom, se spočijete na podeželju ali pa svojo delo prestavite na svež zrak.
Ustvarjalne cone (Collaboration Rooms) so namenjene za skupno ustvarjanje novih idej, opremljene s pisanimi sedečimi kroglicami in najnovejšimi tehnološkimi standardi. V pisarnah bodo zaposleni našli ergonomska delovna mesta za sedenje, ki spodbujajo zdravje in motivacijo, ter dnevno sveže in regionalne jedi, ki jih postrežejo v restavraciji.

“LOGIC Academy” je v povezavi s predavalnico in knjižnico postavila še en znak in je bistveni del osnovne usmeritve LOGICDATA. Integrirano učenje ob vsakodnevnem delu, priložnost za študij in osebni razvoj izven delovnega mesta naredijo LOGICDATO edinstveno delovno mesto.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

Trenutno iščemo nove sodelavce za naslednja delovna mesta na sedežu podjetja v Deutschlandsbergu v Avstriji:

Razvijalec programske opreme
Razvijalec elektronskih sklopov
Testni inženir mehanskih proizvodov
NET razvijalec
Višji inženir za kakovost in tehnologijo – industrializacija proizvodov

Prepustite se duhu LOGIC in postanite del družine LOGIC!

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

»We are minds in motion«. Želimo videti, česar drugi ne. Narediti še en korak naprej, ko se drugi ustavijo. Nenehno želimo razvijati nepričakovano. Mi razvijamo in smo inovatorji lastne industrije.Ta miselnost oblikuje naš korporativni DNK.

Odličnost in vztrajnost
Ustvarjalnost in inovativnost
Odgovornost in navdušenje
Timsko delo in partnerstvo
Naše temeljne vrednote so tisto, kar navdihuje naše podjetje, naše zaposlene in naše izdelke. Pri LOGICDATA letvico postavljamo visoko. Prizadevamo si za odličnost z nepopustljivo vztrajnostjo, ustvarjalnostjo in oblikovalskimi inovacijami. Z odgovorno zavezanostjo gojimo odnose s strankami. Kolektiv gradimo tako, da spodbujamo svobodno razmišljanje in ustvarjamo dobro vzdušje za radovedne ljudi.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Želimo videti, česar drugi ne. Iti še korak naprej, ko se drugi ustavijo. LOGICDATA je vedno v gibanju, ko gre za inovacije in nove stvaritve. Želimo razviti “nepričakovano”.

LOGICDATA razvija mehatronske sistemske rešitve za prilagodljivo domače in pisarniško pohištvo. Nenehno si prizadevamo za nove in boljše tehnologije. Delamo z roko v roki z našimi strankami in dobavitelji za razvoj novih idej in aplikacij.

Zato nenehno iščemo nove in nenavadne načine za ustvarjanje naših izdelkov za prihodnost, zato je več kot polovica podjetja namenjena raziskavam in razvoju.

Zaposlene spodbujamo, da razširijo svoj strokovni in osebni razvoj. Spodbujamo vse, da izrazijo svojo individualnost in uresničijo svoje ideje. Naše oblikovalske ekipe in naši partnerji nenehno iščejo boljše načine za proizvodnjo okolju prijaznejših.

Želimo razviti “pametno” pohištvo.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

LOGICDATA ponuja odlične priložnosti za radovedne misli in radovedne ljudi. Ponujamo okolje za pospeševanje novih idej in ustvarjalnih procesov. Naši inženirji in ekipe za oblikovanje se osredotočajo na revolucioniranje življenjskih in delovnih okolij s svojimi inovacijami. Iščemo pogumne, dinamične in napredne ljudi, ki bodo obogatili našo ekipo.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

LOGICDATA zaposlenim ponuja več kot le delovno mesto. LOGICDATA ponuja odlične priložnosti za radovedne ljudi. Naš najsodobnejši kampus zagotavlja našim naprednim in edinstvenim delovnim mestom prednosti, saj spodbujanja zdravo in ustvarjalno delovno življenje. V LOGICDATI spodbujamo naše zaposlene, da se v iznajdlivem okolju še naprej učijo in tako izboljšujejo naše izdelke in sebe.

Želimo, da je “delo” zabavno in navdihujoče. Ponujamo delovno okolje polno motivacije in navdiha. S socialnimi aktivnostmi in timskimi tekmovanji, stalnim izobraževanjem in lastno LOGIC akademijo svojim zaposlenim nudimo način dela, ki ne izključuje življenja.

Prednosti:
Lastna restavracija z dnevno izbiro jedilnika (večinoma ekološko, sveže in lokalno)
Brezplačna kava, čaj, pijače, sadje in prigrizki
Vsak dan plačan 15 minutni odmor
Programi usposabljanja, ki potekajo znotraj podjetja
Knjižnica in center za učenje
Delovni in študijski programi
Številne ugodnosti lastne LOGICDATA kartice: od masaž do fitnes centrov, ter popustov pri različnih nakupih.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov