LTH Castings d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Vincarje 2, 4220 Škofja Loka

INTERNETNA STRAN: www.lthcastings.com

E-NASLOV: zaposlitev@lthcastings.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 3000

Opis podjetja

Družba LTH Castings d.o.o. izdeluje inovativne, visoko kakovostne proizvode, katerih kupci so mednarodna podjetja avtomobilske industrije. Odlikuje nas 70-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja tlačnih orodij in ulitkov iz aluminijevih zlitin ter izdelava orodij za njihovo proizvodnjo. Pri svojem poslovanju stremimo k poslovni odličnosti v svoji dejavnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Litje lahkih kovin, avtomobilska industrija.

Organizacijska kultura in klima

Pri svojem poslovanju vsi zaposleni skupaj stremimo k poslovni odličnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti.Skupina svoj sistem vrednot gradi na treh ključnih področjih in sicer kvaliteta, znanje in odgovornost za izpolnitev obljub. Naš slogan je: Casting the Future.

Pri svojem delovanju se zavedamo odgovornosti do lokalne skupnosti in okolja.

Naša vizija in cilji

Skupina LTH Castings je specialist za tlačno litje aluminijevih ulitkov. Našim partnerjem po konceptu “Full service supplier” ponujamo celoten spekter storitev različnih zahtevnostnih stopenj ob zagotavljanju stroškovne učinkovitosti z razvojem in optimiranjem procesov in ulitkov ter integrirano orodjarno.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Največ potreb imamo po delavcih za delo v proizvodnji, predvsem iščemo livarje, orodjarje ter operaterje na cnc strojih. Prav tako iščemo konstrukterje projektne vodje.

  • Orodjarje
  • Strojne tehnike
  • Tehnike mehatronike,
  • Inž. strojništva
  • Mehatronike
  • dipl. inž. strojništva in mehatronike

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem ustrezno izobrazbo in strokovno usposobljenost, znanje nemščine ali angleščine, zaželene so tudi izkušnje. Želimo, da naši zaposleni svoje delo opravljajo strokovno, odgovorno, zavzeto ter da so pri delu usmerjeni v kakovost izdelkov.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Uspešnega uresničevanja poslovne strategije ne bi bilo brez naših zaposlenih. Njihovo število iz leto v leto narašča in trenutno je v družbi LTH Castings d.o.o. zaposlenih 1.850 ljudi, v celotni skupini pa preko 3.000. Pri zaposlenih visoko cenimo njihovo znanje ter spodbujamo inovativnost, jim omogočamo optimalne pogoje za delo in razvoj, hkrati pa skrbimo tudi za ostale dejavnike, ki pomembno prispevajo k njihovi motiviranosti za delo (financiranje pokojninskega načrta, po katerem družba plačuje zaposlenim premijo prostovoljnega dodatnega pokojninskega zavarovanja, organizacija različnih športnih družabnih srečanj, možnost najema počitniških in športnih kapacitet, …). Zavedamo se, da so visoko motivirani zaposleni pomemben dejavnik za nadaljnje uspešno poslovanje družbe LTH Castings d.o.o.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov