LTH Castings d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Vincarje 2, 4220 Škofja Loka

INTERNETNA STRAN: www.lthcastings.com

E-NASLOV: tanja.bogataj@lthcastings.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 3000

Opis podjetja

V skupini LTH Castings izdelujemo inovativne, visoko kakovostne proizvode, katerih kupci so mednarodna podjetja avtomobilske industrije. Odlikuje nas več kot 70-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja visoko kompleksnih komponent iz aluminija ter v izdelavi orodij za njihovo proizvodnjo. Pri svojem poslovanju stremimo k poslovni odličnosti v svoji dejavnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Tlačno litje lahkih kovin, mehanska obdelava in sestavljanje visoko kompleksnih komponent, orodjarstvo ter razvoj izdelkov za potrebe avtomobilske industrije.

Organizacijska kultura in klima

Pri svojem poslovanju vsi zaposleni skupaj stremimo k poslovni odličnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti. Naš sistem vrednot gradimo na treh ključnih področjih, in sicer kvaliteta, znanje in odgovornost za izpolnitev obljub. Vse večji pomen dajemo tudi trajnostnemu razvoju, zlasti odgovornosti do lokalne skupnosti in okolja. Pri tem nas vodi naš slogan “Casting the Future” (slo. “Ulivamo prihodnost”).

Naša vizija in cilji

Skupina LTH Castings je specialist za tlačno litje aluminijevih ulitkov. Našim partnerjem po konceptu “Full service supplier” ponujamo celoten spekter storitev različnih zahtevnostnih stopenj ob zagotavljanju stroškovne učinkovitosti z razvojem in optimiranjem procesov in ulitkov ter integrirano orodjarno.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Ker smo proizvodno podjetje, imamo največ potreb po novih sodelavcih v proizvodnji (operaterji na CNC strojih, livarji, viličaristi, orodjarji, vzdrževalci, …). Prav tako želimo okrepiti ekipe tehnologov v livarni in na obdelavi, konstrukterjev, razvojnikov v orodjarni, inženirjev za kakovost in produktnih vodij.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo, da svoje delo opravljajo strokovno, odgovorno, zavzeto ter da so pri delu usmerjeni v kakovost izdelkov in inovativno razmišljanje. Pričakujemo tudi ustrezno tehnično izobrazbo in strokovno usposobljenost, za zahtevnejša delovna mesta pa tudi znanje angleškega in nemškega jezika..

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Uspešnega uresničevanja poslovne strategije ne bi bilo brez naših zaposlenih. Trenutno je v skupini LTH Castings zaposlenih 3.000 sodelavcev, od tega v Sloveniji več kot 1.700. Pri zaposlenih visoko cenimo njihovo znanje ter spodbujamo inovativnost, omogočamo jim optimalne pogoje za delo in razvoj, hkrati pa skrbimo tudi za ostale dejavnike, ki pomembno prispevajo k njihovi motiviranosti za delo (financiranje pokojninskega načrta, organizacija različnih dogodkov za zaposlene in njihove družinske člane, možnost najema počitniških in športnih kapacitet, …). Zavedamo se, da so visoko motivirani zaposleni pomemben dejavnik za nadaljnje uspešno poslovanje skupine LTH Castings d.o.o.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov