LTH Castings d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Vincarje 2, 4220 Škofja Loka

INTERNETNA STRAN: www.lthcastings.com

E-NASLOV: 1.500

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: mednarodno podjetje

OPIS PODJETJA

Družba LTH Castings d.o.o. je del skupine LTH Castings, ki danes deluje v petih obratih v treh državah (Slovenija, Hrvaška, Makedonija). Odlikujejo nas več kot polstoletna tradicija in izkušnje na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja visoko kompleksnih komponent iz lahkih kovin ter izdelava orodij za njihovo proizvodnjo. Vlaganja v razvoj, procesno znanje in visoko učinkovita proizvodnja so osnova, na kateri gradimo inovativne, visoko kvalitetne proizvode, katerih kupci so mednarodna podjetja avtomobilske industrije. Ta so nas izbrala za preferenčnega razvojnega partnerja in dobavitelja, saj se optimalno trudimo pri nudenju razvojnih in proizvodnih uslug, hitrih odzivnih časih, zagotavljanju stroškovne učinkovitosti in optimizaciji proizvodnih procesov (“Full service supplier”).

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Avtomobilska industrija

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Pri svojem poslovanju vsi zaposleni skupaj stremimo k poslovni odličnosti v svoji dejavnosti s celovitim servisiranjem kupcev, vlaganjem v znanje, inovativnim razvojem proizvodov in procesov ter nenehnim povečevanjem produktivnosti in kakovosti.Skupina svoj sistem vrednot gradi na treh ključnih področjih in sicer kvaliteta, znanje in odgovornost za izpolnitev obljub. Naš slogan je: Casting the Future.
Pri svojem delovanju se zavedamo odgovornosti do lokalne skupnosti in okolja.

VIZIJA IN CILJI

Skupina LTH Castings je specialist za tlačno litje aluminijevih ulitkov. Našim partnerjem po konceptu “Full service supplier” ponujamo celoten spekter storitev različnih zahtevnostnih stopenj ob zagotavljanju stroškovne učinkovitosti z razvojem in optimiranjem procesov in ulitkov ter integrirano orodjarno.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

Največ potreb imamo po delavcih za delo v proizvodnji, predvsem iščemo livarje, orodjarje ter operaterje na cnc strojih. Prav tako iščemo konstrukterje ter projektne vodje.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem ustrezno izobrazbo in strokovno usposobljenost, znanje nemščine ali angleščine, prednost imajo kandidati z izkušnjami. Želimo, da naši zaposleni svoje delo opravljajo strokovno, odgovorno, zavzeto ter da so pri delu usmerjeni v kakovost izdelkov.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Uspešnega uresničevanja poslovne strategije pa ne bi bilo brez naših zaposlenih. Njihovo število iz leto v leto narašča in trenutno je v družbi LTH Castings d.o.o. zaposlenih preko 1.400 ljudi, v celotni skupini pa preko 2.200. Pri zaposlenih visoko cenimo njihovo znanje ter spodbujamo njihovo ustvarjalnost, jim omogočamo optimalne pogoje za delo in razvoj, hkrati pa skrbimo tudi za ostale dejavnike, ki pomembno prispevajo k njihovi motiviranosti za delo (financiranje pokojninskega načrta, po katerem družba plačuje zaposlenim premijo prostovoljnega dodatnega pokojninskega zavarovanja, organizacija različnih športnih družabnih srečanj, možnost najema počitniških in športnih kapacitet, …). Zavedamo se, da so visoko motivirani zaposleni pomemben dejavnik za nadaljnje uspešno poslovanje družbe LTH Castings d.o.o.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona16
ikona17

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov