Mag. Silke Mohl – Lengauer

NASLOV PODJETJA: /

INTERNETNA STRAN: www.tu-dir-gutes.at

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

Proizvajalec RINGANA sveže naravne kozmetike in prehranskih dopolnil je avstrijsko podjetje RINGANA Kosmetik GmbH, ki je inovator na svojem področju. Je vodilno avstrijsko podjetje na področju inovativne kozmetike in svežih proizvodov. S svojimi revolucionarnimi izdelki RINGANA danes ustvarja ekskluzivno paleto izdelkov visoke kakovosti z izrednimi koristmi za stranke in neprimerljive z ostalimi izdelki na tržišču.
RINGANA uporablja le najboljše sestavine iz narave in se odpovedujemo vsej kemiji, vsem sintetičnimi dodatki, kot so barvila, dišave in konzervansi,ne vsebujejo mineralnega olja in nobenih živalskih surovin
To je naša edinstvena prodajna prednost in prav zato smo brez konkurence!

RINGANA je:

100% SVEŽA
100% NARAVNA
in ima 100% UČINKOVITE SESTAVINE

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Pridobivanje kupcev ter nudenje svetovanja in podpore pri nakupu
ali
Pridobivanje novih motiviranih partnerjev, ki postanejo del ekipe Ringane

VIZIJA IN CILJI

Zelena Vizija

Ringana ima vizijo Zelene Evrope – želeli bi videti Ringanine izdelke v vsakem evropskem gospodinjstvu. Ringana ima več kot 700.000 zadovoljnih strank, z 70 odstotno stopnjo ponovnega naročanja in ima 31% letno gospodarsko rast. Trenutno imamo 12.000 Ringana Partner-jev, naš cilj pa je do leta 2017 imeti več kot 250.000 Partnerjev v celi Evropi. Veseli nas, da je tudi Slovenija postala del zelen vizije.

Vaše možnosti za:
• Samouresničevanje
• Uresničitev Vaših sanj in
• Več svobode v Vašem življenju

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Ringanini kupci svoje izdelke dobijo na dom, direktno iz proizvodnje, saj so ti brez konzervansov in drugih dodatkov, ki daljšajo obstojnost. Kljub temu pa je pomembno, da ob svojih nakupih prejmejo strokovno pomoč in usmeritve. Da bi to lahko omogočili, se je vzpostavil sistem zastopnikov – Ringana partnerji. Visoke provizije, zadovoljne stranke in posledično tudi visoka stopnja ponovnega naročanja, vam omogočajo visok in konstanten prihodek. Brez velikega denarnega vložka in dnevnih obveznosti imate možnost, da sami ustvarite svojo prihodnost.
Svoje delo lahko povsem prilagodite vašim potrebam in željam ter seveda temu, kar vam bo prineslo največ osebnega uspeha.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona16
ikona19
ikona7

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov