MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Polje 15, Šempeter pri Gorici

INTERNETNA STRAN: www.mahle.com

E-NASLOV: si.kadri@si.mahle.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 2000

Opis podjetja

Podjetje MAHLE Electric Drives Slovenija je prepoznavno po inovativnosti in visoki kakovosti tehnološko naprednih proizvodov, ki jih razvija v sodobno opremljenem razvojnem centru. Sedež podjetja je v Šempetru pri Gorici, hitro rastoča razvojna oddelka pa sta tudi v Ljubljani in Mariboru. V Sloveniji ima MAHLE še dve drugi proizvodni lokaciji: tovarno v Bovcu in livarno v Komnu.

Glavne dejavnosti podjetja

MAHLE v Sloveniji v sodelovanju s priznanimi svetovnimi industrijskimi proizvajalci razvija in proizvaja najsodobnejše zaganjalnike, alternatorje, električne pogone in pogonske sisteme ter mehatroniko. Naši kupci so vodilni proizvajalci kmetijske in gradbene mehanizacije, avtobusov in komercialnih vozil ter industrijskih dizel motorjev. Na področju električnih pogonov MAHLE ponuja široko paleto rešitev za industrijska vozila in logistično opremo ter različne aplikacije za e-mobilnost v avtomobilski industriji.

Vizija in cilji podjetja

Skupina MAHLE z izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi perifernimi deli ter z rešitvami za električna vozila odgovarja na ključna vprašanja, vezana na tehnologijo pogonskih sistemov, klimatskih naprav, filtracije ter sistemov upravljanja toplote in mehatronike.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Zaposlujemo predvsem sodelavce za delovna mesta, kot so: projektant konstrukter, projektant razvijalec, vodja projekta, testni inženir, razvojni inženir, sistemski, software in hardware inženir pa tudi druge strokovne kadre.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Iščemo pozitivno naravnane in široko razgledane sodelavce, ki pri delu izkazujejo strokovnost, zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost. Želimo sodelavce, polne energije in raziskovalce, ki so nad tehnologijo navdušeni tako kot mi in ki želijo s svojim žarom sooblikovati prihodnost avtomobilske industrije.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Velikost podjetja in raznolika področja dela nam omogočajo, da za vsakega kanidata najdemo ustrezno delovno mesto in mu tako ponudimo priložnost za oblikovanje kariere po njegovi meri.

Kategorije:
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov