MAHLE Filtersysteme Austria GmbH

NASLOV PODJETJA: St. Michael 19, 9143 St. Michael ob Bleiburg

INTERNETNA STRAN: www.mahle.com

E-NASLOV: Frau Kerstin Miklautschitsch

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

MAHLE je mednarodno vodilni razvojni partner in dobavitelj avtomobilske industrije, kot tudi utiralec poti za mobilnost prihodnosti. Nabor proizvodov zajema vsa pomembna vprašanja glede pogonskega sistema in klimatske tehnike – prav tako za motorje z notranjim izgorevanjem kot za e-mobilnost. Skupina je v letu 2017 s 78.000 sodelavci ustvarila okoli 12,8 milijard evrov prometa in je s 170 proizvodnimi enotami zastopana v več kot 30 državah.

 

Glavne dejavnosti podjetja

Smo mednarodno vodilni dobavitelj avtomobilske industrije. Z našimi izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovo periferijo do rešitev za električna vozila odgovori MAHLE na vsa vprašanja glede pogonskega sistema in klimatske tehnike.
Na svetovni ravni so v vsakem drugem vozilu vgrajeni MAHLE izdelki. Poleg tega: MAHLE sestavni deli in sistemi so že desetletja uspešni na svetovnih dirkalnih progah. Inovativni izdelki podjetja se uporabljajo tudi izven cest – v stacionarni uporabi, mobilnih delovnih strojih, v železniškem prometu, v ladjah ali v letalih.

 

Organizacijska kultura in klima

Skupina – novi razvoji potrebujejo ljudi, ki mislijo brezmejno in skupno spodbujajo nove ideje. Kot pri MAHLE. Naši sodelavci vsak dan skupaj gradijo na prihodnosti. Uspešnost iz tradicije. Že 1920 je bil MAHLE pred svojim časom. In zgodba o uspehu se neprekinjeno nadaljuje. Kot vodilni na svetovnem trgu predstavljamo kompetentnost, kvaliteto, mednarodno raznolikost – in znamo ceniti delo vsakega posameznika. Naša velika prednost: naša velikost podjetja. Povezujemo mednarodni značaj in perspektivnost velike korporacije z družinskim okoljem in kolegialnostjo majhnega tradicionalnega podjetja. Zato je pri MAHLE vsak sodelavec v ospredju. Zaradi naše nizke hierarhije lahko in je pričakovano, da vsak sam prevzame odgovornost.

Veliki dosežki na področju tehnike, mednarodni projekti in iskrena skupnost – veliko govori v prid MAHLE kot delodajalcu. Z zniževanjem porabe goriva in zmanjševanjem CO2, prispevamo k izboljšanju ozračja in to z vsakim drugim vozilom na svetu. Ter z vsakim posameznim zaposlenim. Odkrijte tudi vi prednosti podjetja, ki je  „driven by performance“ in sodi svetovno med najboljše tri ponudnike sistemov za mobilno uporabo na področjih motornih sistemov, filtracije, elektronike/mehatronike in termalnega upravljanja.

 

Delovna mesta katera želimo zapolniti

Senior vodja projektov (m/ž), tehnični vodja projektov (m/ž) launch management,  proizvodni inženir (m/ž), razvojni inženir (m/ž), pripravnik (m/ž) projektni management, CT-merilni tehnolog (m/ž), projektni vodja (m/ž) izdelava orodja , TPM-koordinator (m/ž), sistemski razvijalec (m/ž) SAP, načrtovalec virov (m/ž), električar (m/ž) vzdrževanje, “lean” trener (m/ž), tehnik krmilne in regulacijske tehnike (m/ž), kontrolor (m/ž), inženir  (m/ž) merilna tehnika in standardizacija / IT-aplikacije.

 

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Izzivi. Kompetentna ekipa. Željene so ideje. Prepričajte nas z vašimi dosežki in podprli vas bomo na vaši nadaljnji poti. Kajti cenimo dobro delo. Zato želimo z vami dolgoročno sodelovati: Ne spodbujamo le ciljno vaš potencial, ampak vam nudimo tudi indvidualne možnosti za razvoj in karierne možnosti po meri.

 

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Ponujamo vam odlične posebej za vas prilagojene možnosti razvoja. Za to poskrbimo z rednimi pogovori, kjer dobite povratne informacije in z raznolikim programom dodatnega usposabljanja. Cenimo dobre rezultate. Zato si želimo z vami sodelovati dolgoročno: Ne spodbujamo le ciljno vaš potencial, ampak vam ponujamo tudi plačilo vezano na uspešnost ter prilagodljiv delovni čas glede na vaše življenjsko obdobje. Odpravite se na pot – z nami.

Kategorije:
 • Administracija in druga pisarniška dela
 • Delodajalci
 • Elektrotehnika in elektronika
 • IT, računalništvo
 • Marketing, PR
 • Pravo in HR, kadri
 • Proizvodnja, industrija
 • Strojništvo in metalurgija
 • Tehnična dela
 • Transport, nabava, logistika
 • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov