MARCHE INTERNATIONAL

NASLOV PODJETJA: Notranjska cesta 71, 1370 Logatec

INTERNETNA STRAN: www.marche-restaurants.com

E-NASLOV: ingrid.ursic@marche-int.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 200

Opis podjetja

Podjetje Marche gostinstvo d.o.o. je ena večjih gostinskih družb v Sloveniji. V okviru podjetja posluje 6 restavracij in 11 bistrojev, ki so locirani na počivališčih na avtocestnem križu v Sloveniji. Podjetje razvija tako imenovani avtocestni tip gostinstva, kjer je poudarek na omogočanju hitrega konzuma, preglednosti, svežine, enostavne dostopnosti in večje kompleksnosti ponudbe na enem mestu. Blagovna znamka Marche nosi pečat švicarske kakovosti, saj uporabnikom nudi udobje v kakovostni kulinarični raznovrstnosti in svežini. Ta velja ne le za vrhunsko kakovost in sveže izdelke, skladne s sezonskimi in regionalnimi okusi, pač pa tudi za prijaznost osebja, za hitro in kakovostno postrežbo, za preglednost ponudbe ter za zanesljivost in verodostojnost, ki jo Marché nudi svojim uporabnikom.

Vaša vizija in cilji

Postali bomo podjetje z najbolj »svežimi« restavracijami ob slovenskih avtocestah, postali bomo najcelovitejši in referenčni ponudnik gostinsko-turističnih storitev ob slovenskih avtocestah in aktivno sooblikovali življenjski utrip ob njih.

Uravnoteženo izpolnjevati pričakovanja zainteresiranih deležnikov družbe: uporabnikov naših storitev, sodelavcev in pogodbenih partnerjev, lastnikov ter širšega okolja, v katerem delujemo. To bomo dosegali z nadzorovano rastjo obsega in rentabilnosti poslovanja, trajnim razvojem ponudbe naših storitev in ustreznim prispevkom k razvoju širšega poslovnega okolja in blaginji njenih prebivalcev in obiskovalcev objektov MARCHE GOSTINSTVO d.o.o..

Delovna mesta, katera želite zapolniti

  • KUHAR,
  • NATAKAR,
  • PEK,
  • SLAŠČIČAR

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo sproščenost, sposobnost samostojnega in timskega dela, smisel za delo z gosti, urejena zunanjost, smisel za organizacijo, pripravljenost pomagati gostom, sodelavcevm in nadrejenim. Želimo, da z vašim znanjem doprinesete k prepoznavnosti in standardu podjetja.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Nudimo dinamično in razgibano delo, urejeno delovno okolje, možnost izobraževanja in napredovanja v skupini Marché.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Gostinstvo in turizem
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov