Marmor Hotavlje, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Hotavlje 40, 4224 Gorenja vas, SLOVENIJA

INTERNETNA STRAN: http://www.marmor-hotavlje.si/

E-NASLOV: zaposlitev@m-h.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 140

Opis podjetja

Od leta 1721, skozi generacije in generacije, še naprej iščemo skrito lepoto v našem kamnu. V tem edinstvenem naravnem materialu nenehno raziskujemo in sledimo popolnosti. Naše obsežno znanje se razteza od najbolj tradicionalnih tehnik rezanja kamna do najsodobnejših. Naša zgodovina, znanje in izkušnje nas postavljajo med vodilna kamnoseška podjetja na svetu.

Vedno delujemo na večih svetovnih projektih, kjer uporabljamo svoje celovito znanje, izkušnje in tehnologijo. Zelo smo ponosni na našo zgodovino in dediščino. V osrčju skupine Marmor Hotavlje je naš kamnolom na Hotavljah. V tem kamnolomu je nastala naša lastna blagovna znamka kamnitih blokov.

Glavne dejavnosti podjetja

Pridobivanje kamna, izdelava, montaža in vzdrževanje izdelkov iz naravnega in umetnega kamna.

Prizadevamo si za najzahtevnejše projekte in udejanjamo najbolj neverjetne ideje. Z edinstvenimi izkušnjami in znanjem lahko načrtujemo, izvajamo in ustvarjamo popolnoma nove koncepte obdelave kamna.

Organizacijska kultura in klima

Naši ljudje so tisto, zaradi česar smo drugačni. So jedro vsega, kar počnemo. Imamo ekipo inženirjev, arhitektov oblikovalcev in kamnoseških mojstrov, ki poznajo vse, kar je mogoče vedeti o kamnu.

Poudarek dajemo timskemu delu in opravljenim delovnim nalogam. Pri tem se zavedamo, da prihodnost podjetja lahko gradimo le z uspešnimi in zadovoljnimi zaposlenimi.

Vizija in cilji

Vizija podjetja je usposobiti in organizirati podjetje v sistem, ki bo dolgoročno v polni meri kos izzivom, ki jih prinašata trg in konkurenca, s ciljem postati vodilno podjetje v segmentu najzahtevnejših kamnoseških projektov z najvišjo dodano vrednostjo v svetovnem merilu.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • vodja projekta,
  • tehnolog,
  • kalkulant,
  • skrbnik ključnih strank,
  • kamnosek.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Iščemo motivirane, iznajdljive in proaktivne kandidate, z željo po novih znanjih.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim ponujamo dinamično in zanimivo delo na tehnično najzahtevnejših kamnoseških projektih, veliko priložnosti za učenje, dodatno strokovno usposabljanje in rast, možnost napredovanja glede na posameznikovo pridobljeno znanje, urejene delovne razmere, stimulativno nagrajevanje in možnost dela na projektih v tujini. Zelo se trudimo, da se našim zaposlenim približamo tudi glede na njihove individualne ambicije, želje in življenjske situacije, saj se zavedamo, da prihodnost podjetja lahko gradimo le z uspešnimi in zadovoljnimi zaposlenimi.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov