Marmor Hotavlje, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Hotavlje 40, 4224 Gorenja vas

INTERNETNA STRAN: http://www.marmor-hotavlje.si/

E-NASLOV: zaposlitev@m-h.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 130

Opis podjetja

Od leta 1721, skozi generacije in generacije, še naprej iščemo skrito lepoto v kamnu. V tem edinstvenem naravnem materialu že od nekdaj vidimo nekaj več in želimo z oblikovanjem poudariti njegovo estetsko ter funkcionalno vrednost. Ponosni smo na to, da nam je uspelo doseči najboljšo kombinacijo moderne tehnologije in tradicionalne ročne kamnoseške obrti, saj se zavedamo, da lahko le tako obdelavo kamna pripeljemo do popolnosti.

Delujemo na najbolj luksuznih projektih po celem svetu, kjer uporabljamo svoje celovito znanje, izkušnje in tehnologijo. Uresničujemo najbolj zahtevne ideje, razvijamo kreativne rešitve in smo vedno korak pred ostalimi. Naša prednost je, da strankam ponujamo celostno storitev – od ideje do končnega izdelka.

Zelo smo ponosni na našo zgodovino in dediščino. V osrčju podjetja Marmor Hotavlje je naš kamnolom na Hotavljah. V tem kamnolomu je nastala naša lastna blagovna znamka kamnitih blokov.

Naša zgodovina, znanje in izkušnje nas postavljajo med vodilna kamnoseška podjetja na svetu.

Glavne dejavnosti podjetja

Pridobivanje kamna, izdelava, montaža in vzdrževanje izdelkov iz naravnih in umetnih kamnov z vseh koncev sveta.

Prizadevamo si za najzahtevnejše projekte in udejanjamo najbolj neverjetne ideje. Z edinstvenimi izkušnjami in znanjem lahko načrtujemo, izvajamo in ustvarjamo popolnoma nove koncepte obdelave kamna.

Organizacijska kultura in klima

Naši ljudje so tisto, zaradi česar smo drugačni. So jedro vsega, kar počnemo. Imamo ekipo inženirjev, arhitektov, oblikovalcev in kamnoseških mojstrov, ki izkušnje preteklosti prepletajo z napredkom prihodnosti.

Poudarek dajemo timskemu delu in opravljenim delovnim nalogam. Pri tem se zavedamo, da prihodnost podjetja lahko gradimo le z uspešnimi in zadovoljnimi zaposlenimi.

Vizija in cilji

Vizija podjetja je usposobiti in organizirati podjetje v sistem, ki bo dolgoročno v polni meri kos izzivom, ki jih prinašata trg in konkurenca, s ciljem postati vodilno podjetje v segmentu najzahtevnejših kamnoseških projektov z najvišjo dodano vrednostjo v svetovnem merilu.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • Projektni vodja,
  • Projektni vodja montaže,
  • Nabavnik,
  • Strojni operater,
  • Obratovodja,
  • Kamnosek.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Velik poudarek pri iskanju novih kadrov dajemo motiviranosti, iznajdljivosti in proaktivnosti kandidatov.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim ponujamo dinamično in zanimivo delo na tehnično najzahtevnejših kamnoseških projektih, veliko priložnosti za učenje, dodatno strokovno usposabljanje in rast, možnost napredovanja glede na posameznikovo pridobljeno znanje, urejene delovne razmere, stimulativno nagrajevanje in možnost dela na projektih v tujini.

Zelo se trudimo, da se našim zaposlenim približamo tudi glede na njihove individualne ambicije, želje in življenjske situacije, saj se zavedamo, da prihodnost podjetja lahko gradimo le z uspešnimi in zadovoljnimi zaposlenimi.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov