Marmor Hotavlje, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Hotavlje 40, 4224 Gorenja vas, SLOVENIJA

INTERNETNA STRAN: http://www.marmor-hotavlje.si/

E-NASLOV: zaposlitev@m-h.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 140

Opis podjetja

Smo mednarodno prepoznavno podjetje, s skoraj 70 letno tradicijo izdelovanja izdelkov iz naravnega in umetnega kamna. Ponujamo celostne rešitve, od svetovanja pri izbiri kamna, izmere, načrtovanja, izdelave in vgradnje kamnitih izdelkov pa do vzdrževanja kamna. Ravno celostne rešitve so tudi naša prednost pri razvoju in izdelavi produktov. Pri izdelavi uporabljamo različne vrste kamna, kot so marmor, kvarcit, granit, peščenjak, apnenec, porfir in skril, hkrati pa kupcem ponujamo možnost dobave tudi katerega drugega kamna z različnih koncev sveta. V zadnjih letih smo se uspešno preusmerili na tuje trge, kjer smo sklenili posle na segmentu prodaje privatnih luksuznih jaht, elitnih hotelov, privatnih vil in rezidenc ter butičnega pisarniškega pohištva za ameriške dobavitelje.

Glavne dejavnosti podjetja

Pridobivanje kamna; izdelava, montaža in vzdrževanje izdelkov iz naravnega in umetnega kamna.

Organizacijska kultura in klima

Pri organizacijski kulturi se trudimo, da dajemo poudarek timskem delu in opravljenim delovnim nalogam. Stremimo tudi k visoki stopnji zaupanja in korektnim odnosom med zaposlenimi in našimi kupci, saj verjamemo, da je to ključ do dolgoročnega uspeha. Pri zaposlenih iščemo visoko stopnjo samostojnosti, proaktivnosti in motiviranosti za delo. Trudimo se prepoznati delo vsakega posameznika, zato zaposlene nenehno spremljamo in mesečno nagrajujemo, na podlagi rezultatov. Velik poudarek dajemo učenju in usposabljanju naših zaposlenih. Zavedamo se, da so za zadovoljstvo pri delu pomembni tudi zdravje in dobro počutje naših zaposlenih. Za to skrbimo z izvajanjem aktivnosti za promocijo zdravega načina življenja med zaposlenimi in organizacijo različnih dogodkov (spomladanski piknik, športni dan, obisk kamnarskega sejma, izleti,…).

Vizija in cilji

Vizija podjetja je usposobiti in organizirati podjetje Marmor Hotavlje, d. o. o. v sistem, ki bo dolgoročno v polni meri kos izzivom, ki jih prinašata trg in konkurenca, s ciljem postati vodilno podjetje v segmentu najzahtevnejših kamnoseških projektov z najvišjo dodano vrednostjo v svetovnem merilu.

Delovna mesta katera, želimo zapolniti

Obratovodja, tehnični vodja kamnoloma, tehnolog, vodja objekta in nabavnik.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo najprej ustrezna strokovna znanja, ki ga zahteva predpisano delovno mesto. Velik poudarek pri iskanju novih kadrov dajemo motiviranosti, iznajdljivosti in proaktivnosti kandidatov. Od zaposlenih pričakujemo iskanje rešitev. Pomembne prednosti so še odprtost, komunikativnost in znanje tujih jezikov.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim ponujamo dinamično in zanimivo delo, na tehnično najzahtevnejših kamnoseških projektih, veliko različnih priložnosti za učenje, dodatno strokovno usposabljanje in rast, možnost napredovanja glede na posameznikovo pridobljeno znanje, urejene delovne razmere in stimulativno nagrajevanje,možnost dela v tujini. Zelo se trudimo, da se našim zaposlenim približamo tudi glede na njihove individualne ambicije, želje in življenjske situacije, saj se zavedamo, da prihodnost podjetja lahko gradimo le z uspešnimi in zadovoljnimi zaposlenimi.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov