MAROVT d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Stranice 55, 3206 Stranice

INTERNETNA STRAN: www.marovt.si

E-NASLOV: info@marovt.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 280

Opis podjetja

Korenine našega podjetja segajo v leto 1971, ko se je začela težka, vztrajna in sedaj uspešna zgodba iz katere je nastalo podjetje Marovt d.o.o.. Vzponi in padci so nas vodili čez vsa turboletna leta in tako lahko rečemo, da imamo več kot 45 let izkušenj kako delati dobro in biti uspešen. Vseskozi smo se ukvarjali s proizvodno odkovkov, ki smo jo nadgrajevali in z leti postali zanesljiv dobaviltelj najzahtevnejšim kupcem svetovne avtomobilske industrije. Danes se lahko peljemo z najprestižnejšimi avtomobili, kjer se pod pokrovom motorja skrivajo naši sklopi. Nenehno vlaganje v razvoj sodobnih tehnologij in ustvarjeno okolje z najbolj motiviranimi sodelavci, nam omogoča, da se bomo tudi v prihodnje uspešno spopadali z vsemi izivi, ki bodo pred nas postavljeni. Zato v našo ekipo vabimo nove sodelavce, ki želijo zgodbo o uspehu pisati in deliti z nami!

Glavne dejavnosti podjetja

Naše podjetje se že od samih začetkov ukvarja s proizvodnjo najrazličnejših odkovkov. Leta 1990 smo sprejeli dolgoročno usmeritev in se posvetili izključno proizvodnji zahtevnih natančnih odkovkov. Temu je sledil program obdelave odkovkov, kateremu se je v zadnjih letih pridružil še program stružnih delov.

Naša vizija in cilji

V podjetju Marovt sledimo viziji postati ključni dobavitelj velikih avtomobilskih proizvajalcev na področju proizvodnje zahtevnih odkovkov, ki s pomočjo strokovnega kadra in nenehnega razvoja zagotavlja sedanjim in potencialnim kupcem kvalitetne proizvode. Za doseganje vizije pa je bistven trajni razvoj in nenehno spremljanje ter uvajanje novih tehnologij. Cilj našega podjetja je pridobiti čim več kvalitetnih referenc in doseči prepoznavnost tako doma, kot tudi po svetu.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Ves čas aktivno iščemo strokovni kader s področja strojništva:

– TEHNOLOGI

– KAKOVOSTNIKI

– CNC OPERATERJI

– ORODJARJI

Iščemo tudi sodelavce v proizvodnji:

– PREOBLIKOVALCI KOVIN

– PROIZVODNJI DELAVCI

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Iščemo ljudi ki izkazujejo:

– pozitivno naravnanost in povezovalnost,

– osebno odgovornost,

– samostojnost pri delu,

– podajanje predlogov za rešitev situacij,

– inovativnost in kreativnost pri iskanju novih rešitev,

– sistematičnost upoštevanje splošnih pravil kot je spoštovanje internih pravil naše organizacije.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

V želji, da bi k sodelovanju privabili najboljše ljudi, znotraj podjetja vzgajamo kulturo profesionalnega razvoja. S širitvijo in z rastjo podjetja si prizadevamo ohraniti dobre prakse, predpogoj za to pa je ustvarjanje stimulativnega delovnega okolja, ki zagotavlja predanost zaposlenih ter spodbuja in nagrajuje njihovo inovativnost. Kot tehnološko moderno podjetje zaposlenim ponujamo širok spekter znanj,za pridobivanje dragocenih delovnih izkušenj. Visoka tehnološka razvitost pa tudi zagotavlja okolje, kjer lahko zaposleni udejanjajo vse inovativne ideje in v celoti izkoristijo svoj potencial.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov