Mars Venus, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Ljubljana, Gerbičeva ulica 110

INTERNETNA STRAN: www.marsvenus.si

E-NASLOV: 2-3 in zunanji sodelavci

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

Prispodoba pravi, da so moški z Marsa, ženske z Venere. Prvi naj bi delovali ciljno in ostro, druge z empatično in mehko žensko energijo. V resnici imamo v sebi obe plati, le naučiti se jih moramo uporabljati. Načela so-delovanja in so-bivanja, ki omogočajo živeti in delati v čim večjem sožitju, so tista, na katerih gradimo. Da pa bi bili pri tem kar se da uspešni, tako zasebno kot poslovno, potrebujemo znanja in veščine. Predvsem tista s področja sporazumevanja. Jasna Štamcar in Alex Gregorič sva leta 2005 ustanovila podjetje, ki združuje energijo Marsa in Venere, moškega in ženskega principa sodelovanja. Organizacijam in posameznikom pomagamo na poti razvoja in osebne rasti. Z izvajanjem treningov in coaching programov smo aktivni soustvarjalci kakovostnejšega sobivanja.
Ponašamo se z 10 letno tradicijo. Naši izobraževalni programi so pripravljeni po meri in profesionalno izvedeni. Vsak udeleženec lahko aktivno sodeluje skozi vaje, razprave in druge izzive.
Pomagamo tudi posameznikom, ki si želijo napredovati v svojem življenju. Največkrat s pomočjo coachinga in ostalih alternativnih metod.
Srčno vabljeni v naše prostore na Gerbičevi ulici 110 v Ljubljani!

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Izobraževalni treningi (retorika – javno nastopanje, učinkovito sporazumevanje, bonton, vodenje, prodajne veščine …), coaching (poslovni in osebni).

VIZIJA IN CILJI

Imamo poslanstvo: Soustvarjamo človeku prijazno družbo skozi ustvarjanje odličnih medčloveških odnosov in izjemne komunikacije.
Naš cilj je:
• obogatiti življenja vseh, ki iščete več in želite vzpostaviti življenjsko ravnotežje,
• navdušiti in motivirati vse, ki stremite k uspehu,
• podpreti vizije tistih, ki si upate sanjati.
Svojemu delu smo predani, smo strastni, pozitivni in strokovno podkovani.
Svoje stranke in sebe izobražujemo na pozitiven način. Vedno poudarjamo vrednost in koristi, ki jih prinaša izboljšana komunikacija. Rezultat so izboljšani odnosi na vseh področjih življenja.
Spreminjamo poglede na življenje, odnose, delo in svet.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Na stojnici Mars Venus d.o.o. ISKALCI ZAPOSLITVE pridobite informacije s področja neformalnih izobraževalnih treningov, ki vam pomagajo pri oblikovanju vaše karierne poti. Sposobnost odličnega javnega nastopa, čustvena inteligenca, veščine asertivne komunikacije, prodajne kompetence, poznavanje sodobnega bontona in učinkovite telefonske komunikacije so tista znanja, ki vam prinesejo dodano vrednost pri predstavitvi vašim bodočim delodajalcem. V okviru nagradne igre nudimo brezplačno udeležbo na treningu Nastop s PowerPoint-om ter delavnici Telefonske komunikacije. DELODAJALCEM svetujemo pri pripravi izobraževalnih načrtov za dvig komptenc v podjetju ter organizaciji treningov mehkih veščin za večje skupine zaposlenih. Več na: www.marsvenus.si

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov