Za medije

O MojeDelo.com in 18. Kariernem sejmu MojeDelo.com

MojeDelo.com je največji slovenski karierno-zaposlitveni portal, ki uspešno povezuje delodajalce in iskalce zaposlitve ter s pomočjo številnih orodij in storitev pomaga pri HR razvoju kadrovikov in kariernem razvoju iskalcev ter tistih, ki bodo kmalu vstopili na trg dela.

22. oktobra 2020 organiziramo že 18. Karierni sejem MojeDelo.com.

V koraku s časom se bo tokrat v celoti odvil na spletu in bo neodvisno od lokacije pripeljal nove karierne priložnosti in znanja tistim, ki želijo zgraditi kariero in pridobiti nova znanja. Dogodek in vse aktivnosti so za obiskovalce brezplačne, lansko leto se ga je udeležilo več kot 15.000 obiskovalcev (podatki pridobljeni iz storitve A1 Mobility Insights).

Letošnji karierni sejem pa ne bo potekal le 22. oktobra 2020, temveč bo platforma aktivna že od 29. septembra 2020 dalje. To pomeni, da bodo obiskovalci laho platformo, urnik predavanj, sodelujoča podjetja in njihova prosta delovna mesta.

Delodajalce smo razdelili v 4 dvorane:

  1. MLADI (fakultete in izobraževalne ustanove, študentski servisi…)
  2. IT-JEVCI (delodajalci s področja IT)
  3. NARAVOSLOVCI (delodajalci s področja naravoslovja)
  4. DRUŽBOSLOVCI IN OSTALI (delodajalci s področja družboslovja)

Za obiskovalce tokrat pripravljamo še kup dodatnih aktivnosti, ki jim bodo popestrile obisk sejma in izboljšale njihove karierne priložnosti:

  • IT hekaton z nagrado 3.000 €. Pokrovitelj hekatona je Banka Slovenije, ki pripravlja izziv na temo IT security.
  • Hekaton za dijake in študente z nagrado 1.500 €. Študentom smo postavili poseben izziv: kako portal MojeDelo.com približati mladim? Izjemno se že veselimo vseh idej, ki jih bomo prejeli.
  • Lov za zakladom: za študente pripravljamo Lov na zaklad – student/ka, ki prva najde vse skrite ikone na platformi, osvoji atraktiven Samsung S20, ki ga podarja pokrovitelj aktivnosti – podjetje Telemach.
  • Aktivnost se izplača: vsi obiskovalci sejma bodo s svojimi dejanji zbirali točke. Na primer: obisk razstavnega prostora prinese 15 točk, predhodna prijava (pred 22. 10.) 1000 točk, ogled spletnega predavanja 200 točk, itd. Najbolj aktivni bodo nagrajeni z nagradami naših pokroviteljev!

Za vas smo pripravili tudi (kakopak, spletni) PRESS KIT za naš sejem. Zavedamo se namreč, da v poplavi informacij ne morete slediti prav vsaki. Na pregleden način smo vam tako zbrali vse najpomembnejše informacije o 18. Kariernem sejmu MojeDelo.com. Press kit bo dostopen kmalu, za več informacij pa spremljajte našo spletno stran kariernisejem.com.

Za dodatne informacije, izjave, intervjuje vas prosimo, da kontaktirate:

Sanja Macur
m: +386 40 552 410
e: sanja@adrema.eu

SPOROČILA ZA MEDIJE PRETEKLIH SEJMOV:

2020-06-05 Sporočilo za medije – Spletni karierni sejem MojeDelo.com: Podravska, Koroška in Pomurska regija

2020-06-10 Sporočilo za medije – Spletni karierni sejem MojeDelo.com: Goriška, Obalno-kraška in Notranjsko-kraška regija

2020-06-18 Sporočilo za medije – Prvi spletni karierni sejem MojeDelo.com ponudil več kot 150 novih delovnih mest

2020-06-24 Sporočilo za medije – Spletni karierni sejem MojeDelo.com – Goriška, Obalno-kraška in Notranjsko-kraška regija

 

O KARIERNIH SEJMIH MOJEDELO.COM


Karierni sejmi MojeDelo.com so stičišča ponudbe in povpraševanja na trgu dela – namenjeni so srečevanju delodajalcev in iskalcev dela.

Vsakdo, ki išče delo, ve, kako težko je priti do zaposlitvenega intervjuja, še posebej, če je nekdo na začetku svoje karierne poti in nima veliko delovnih izkušenj. Tudi posamezniki z več delovnimi izkušnjami pa imajo včasih »tremo« pri iskanju nove zaposlitve. Karierni sejmi tako ponujajo možnost predstavitve večim podjetjem v enem dnevu, kar zmanjša tremo in poveča produktivnost pri iskalcih zaposlitve.

Karierni sejmi so za vse karierno usmerjene posameznike izredna priložnost, da poiščejo boljšo zaposlitev, boljše delodajalce in boljšo plačo ter naredijo premik v svoji karieri!
Obiskovalci lahko na kariernem sejmu spoznajo kopico kadrovikov različnih uveljavljenih podjetij, ki jim bodo ponujali prosta delovna mesta in opravljali razgovore za njihovo zasedbo že na sejmu samem. Iskalcem zaposlitve priporočamo, da na sejme pridejo dobro pripravljeni, s pripravljenimi življenjepisi in Toliko priložnosti za delo in kariero, kot jih je na razpolago na sejmu, jih morda ne bi mogli zbrati v celem letu.

Karierni sejmi so za sodelujoča podjetja priložnost, da dvignejo svoj ugled na trgu dela in najdejo najboljši kader za zapolnitev svojih prostih delovnih mest.
V ta namen se priprava na sejme s strani podjetij začne že pred dogodkom – z objavo aktualnih prostih delovnih mest, pripravo vprašalnikov za obiskovalce, nagradnih iger in drugega zanimivega dogajanja za sejem. delodajalcem, ki se bodo predstavljali na sejmu, nudimo pomoč pri pripravi na sejem, različne aktivnosti, skozi katere lahko še dodatno izpostavijo svoje prednosti in seveda oglaševanje dogodka.

Karierni sejmi MojeDelo.com potekajo v Ljubljani, večjih slovenskih mestih, tujini in na spletu.
Na vseh Kariernih sejmih MojeDelo.com skupaj vsako leto gostimo več kot 100 privlačnih slovenskih in tujih delodajalcev, izobraževalna podjetja in druge ponudnike produktov in storitev, ki jih karierno usmerjen posameznik potrebuje.

Tako kot sami dogodki, so tudi vsa predavanja za obiskovalce brezplačna. Obiskovalcem ponujamo zanimiva predavanja in delavnice na temo kariernega razvoja, izobraževanj, osebnostne rasti, ipd. Sejem ponuja tudi ostale priložnosti za uspešno kariero, med drugim brezplačno karierno svetovanje o pripravi življenjepisa in spremnega pisma vsem, ki bi si to želeli.

 

O MOJEDELO.COM


MojeDelo.com je največji slovenski zaposlitveni portal. Je številka ena kot vir informacij o prostih delovnih mestih pri nas, kar potrjuje tudi vsakoletna raziskava inštituta Mediana. Poleg ažurnega nabora prostih delovnih mest pri MojeDelo.com skrbijo tudi za izobraževanje posameznikov na trgu dela – tako z bogatimi viri kariernih nasvetov kot s kariernimi dogodki, usmerjenimi predvsem v uspešno povezovanje delodajalcev in zaposlenih.

ZADNJI NOVICI

Karierni sejem MojeDelo.com v Novi ...

Zaradi trenutne zdravstvene situacije v Italiji smo bili v skrbi za zdravje naših razstavljavcev in vseh obiskovalcev Kariernega sejma MojeDelo.com v Novi Gorici primorani prestaviti dogodek, napovedan za 5. marec 2020. Karierni sejem Moje...

Preberi

Kako ohraniti delovno vnemo v času samoizolacije?

Ste soočeni z delom od doma v času samoizolacije ali pa ste ostali doma brez možnosti dela? Pripravili smo nasvete, kaj lahko naredite že sedaj, da bo vrnitev v »običajne razmere« lažja....

Preberi