Za medije

PRIHAJA PRVI SPLETNI KARIERNI SEJEM MOJEDELO.COM!

Pri MojeDelo.com gremo v korak s časom, sledimo svetovnim trendom in poskušamo tistim, ki želijo karierno napredovati, pripeljati nove karierne priložnosti in znanja še bliže. Hkrati delodajalcem omogočamo, da na učinkovit in priročen način najdejo čim boljše kadre v regiji.

Že 18. junija bomo tako premierno predstavili prvi Spletni karierni sejem MojeDelo.com: Podravska, Koroška in Pomurska regija, ki mu bo 24. junija sledil še sejem za Goriško, Obalno-kraško in Notranjsko-kraško regijo.

Spletni karierni sejmi MojeDelo.com predstavljajo zanimivo alternativo že obstoječim Kariernim sejmom MojeDelo.com, in bogatijo našo ponudbo kariernih storitev, produktov in oglaševanja kariernih potreb.

Na obeh sejmih se bodo predstavila podjetja iz lokalnega okolja, spletna sejma pa se ponašata tudi s pestrim izobraževalnim programom in Kariernima točkama.


SPOROČILA ZA MEDIJE:

2020-06-05 Sporočilo za medije – Spletni karierni sejem MojeDelo.com: Podravska, Koroška in Pomurska regija

2020-06-10 Sporočilo za medije – Spletni karierni sejem MojeDelo.com: Goriška, Obalno-kraška in Notranjsko-kraška regija

2020-06-18 Sporočilo za medije – Prvi spletni karierni sejem MojeDelo.com ponudil več kot 150 novih delovnih mest

2020-06-24 Sporočilo za medije – Spletni karierni sejem MojeDelo.com – Goriška, Obalno-kraška in Notranjsko-kraška regija

Za dodatne informacije, izjave, intervjuje vas prosimo, da kontaktirate:
Sanja Macur
m: +386 40 552 410
e: sanja@adrema.eu

 

O KARIERNIH SEJMIH MOJEDELO.COM


Karierni sejmi MojeDelo.com so stičišča ponudbe in povpraševanja po delu – namenjeni so srečevanju delodajalcev in iskalcev dela.

Vsakdo, ki išče delo, ve, kako težko je priti do zaposlitvenega intervjuja, še posebej, če je nekdo na začetku svoje karierne poti in nima veliko delovnih izkušenj. Tudi posamezniki z več delovnimi izkušnjami pa imajo včasih »tremo« pri iskanju nove zaposlitve.

Karierni sejmi so za vse karierno usmerjene posameznike izredna priložnost, da poiščejo boljšo zaposlitev, boljše delodajalce in boljšo plačo ter naredijo premik v svoji karieri!
Obiskovalci lahko na kariernem sejmu spoznajo kopico kadrovikov različnih uveljavljenih podjetij, ki jim bodo ponujali prosta delovna mesta in opravljali razgovore za njihovo zasedbo že na sejmu samem. Iskalcem zaposlitve priporočamo, da na sejme pridejo dobro pripravljeni, s pripravljenimi življenjepisi in Toliko priložnosti za delo in kariero, kot jih je na razpolago na sejmu, jih morda ne bi mogli zbrati v celem letu.

Karierni sejmi so za sodelujoča podjetja priložnost, da dvignejo svoj ugled na trgu dela in najdejo najboljši kader za zapolnitev svojih prostih delovnih mest.
V ta namen se priprava na sejme s strani podjetij začne že pred dogodkom – z objavo aktualnih prostih delovnih mest, pripravo vprašalnikov za obiskovalce, nagradnih iger in drugega zanimivega dogajanja za sejem.

Karierni sejmi MojeDelo.com potekajo v Ljubljani, večjih slovenskih mestih, tujini in na spletu.
Na vseh Kariernih sejmih MojeDelo.com skupaj vsako leto gostimo več kot 100 privlačnih slovenskih in tujih delodajalcev, izobraževalna podjetja in druge ponudnike produktov in storitev, ki jih karierno usmerjen posameznik potrebuje.

Tako kot sami dogodki, so tudi vsa predavanja za obiskovalce brezplačna. Obiskovalcem ponujamo zanimiva predavanja in delavnice na temo kariernega razvoja, izobraževanj, osebnostne rasti, ipd. Sejem ponuja tudi ostale priložnosti za uspešno kariero, med drugim brezplačno karierno svetovanje o pripravi življenjepisa in spremnega pisma vsem, ki bi si to želeli.

 

O MOJEDELO.COM


MojeDelo.com je največji slovenski zaposlitveni portal. Je številka ena kot vir informacij o prostih delovnih mestih pri nas, kar potrjuje tudi vsakoletna raziskava inštituta Mediana. Poleg ažurnega nabora prostih delovnih mest pri MojeDelo.com skrbijo tudi za izobraževanje posameznikov na trgu dela – tako z bogatimi viri kariernih nasvetov kot s kariernimi dogodki, usmerjenimi predvsem v uspešno povezovanje delodajalcev in zaposlenih.

ZADNJI NOVICI

Kako opraviti odličen video razgovor za delo?

Tudi v času koronavirusa je mogoče izvesti razgovor za delo. Nič zato, če ne moremo osebno do podjetja. Vzemite kariero v svoje roke in predlagajte video razgovor. Preverite, kako ga čim bolj učinkovito izvesti in tudi na ta način za...

Preberi

Napotki za čim manj stresno delo o...

Če so bile prej ure v dnevu in dnevi v tednu jasno razdeljeni med delovni čas, prosti čas, čas zase in za družinske člane, se sedaj opravila povsem prepletajo med seboj. Hkrati se zdi, da je vse enako prioritetno. Kako torej organizir...

Preberi
© 2020, kariernisejem.com     Pogoji uporabe     Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov