Za medije

O KARIERNIH SEJMIH MOJEDELO.COM

Karierni sejmi MojeDelo.com so stičišča ponudbe in povpraševanja po delu – namenjeni so srečevanju delodajalcev in iskalcev dela. Podjetja jih izkoriščajo za promocijo podjetja kot delodajalca in za spoznavanje primernih kandidatov. Cilj soočenja kandidatov in delodajalcev je v tem, da obe strani pridobita kar največ koristi v najkrajšem možnem času.
Vsakdo, ki išče delo, ve, kako težko je priti do zaposlitvenega intervjuja, še posebej, če je nekdo začetnik in nima veliko delovnih izkušenj. Poleg tega tudi številni posamezniki z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami niso zadovoljni s svojim trenutnim delovnim položajem in delovnim mestom. Karierni sejmi so tako zanje izredna priložnost, da zasledujejo boljše delo, boljše delodajalce in boljšo plačo ter premaknejo svojo kariero naprej. Deficitarni kadri in uveljavljeni profesionalci pa lahko na kariernem sejmu pridobijo možnosti za precej boljšo, če že ne sanjsko zaposlitev, saj se bodo delodajalci dobesedno “pulili” zanje in njihovo naklonjenost. Obiskovalci lahko na kariernem sejmu spoznajo kopico kadrovikov (in drugih sodelavcev) različnih uveljavljenih podjetij, ki jim bodo ponujali prosta delovna mesta in opravljali razgovore za njihovo zasedbo že na sejmu samem. Toliko priložnosti za delo in kariero, kot jih je na razpolago na sejmu, jih morda ne bi mogli zbrati v celem letu.

Interes sodelujočih delodajalcev je, da razrešijo svoje kadrovske težave in s tem zagotovijo nemoteno poslovanje svojih podjetij. Da na sejmu srečajo čim več primernih kandidatov in potencialnih bodočih sodelavcev, pripravijo posebne vprašalnike, predstavitvene brošure, in atraktivne stojnice. Vse, kar morajo pri tem narediti obiskovalci, je, da se na sejem predhodno primerno pripravijo, se pozanimajo, katera podjetja iščejo kadre njim sorodnega poklicnega profila in obiščejo razstavne prostore posameznih podjetij.
Cilj soočenja kandidatov in delodajalcev na sejmu je v tem, da obe strani pridobita kar največ koristi v najkrajšem možnem času.

OSNOVNE INFORMACIJE O KARIERNIH SEJMIH MOJEDELO.COM:

Karierni sejmi MojeDelo.com se pripravljajo v Ljubljani, večjih slovenskih mestih, tujini in tudi na spletu. Pripravljeni so z namenom, da se najbolj potencialni delodajalci na trgu dela povežejo z najboljšimi kandidati. Na vseh Kariernih sejmih MojeDelo.com skupaj vsako leto gostimo več kot 100 privlačnih slovenskih in tujih delodajalcev, izobraževalna podjetja in druge ponudnike produktov in storitev, ki jih karierist potrebuje. Slednjim sejem ne pomeni le priložnosti za spoznavanje delodajalcev in iskalcev dela, ampak ponuja tudi možnosti za pridobivanje novih znanj o iskanju zaposlitve, gradnji kariere in življenjskemu uspehu. Vsa predavanja na prireditvah so brezplačna. Sejem ponuja tudi ostale priložnosti za uspešno kariero, med drugim bo zagotovljeno brezplačno svetovanje o pripravi življenjepisa vsem, ki bodo to želeli.
V letu 2015 smo začeli z regionalnimi kariernimi sejmi po večjih krajih v Sloveniji. Tako smo organizirali sejem v Kopru, Mariboru, Slovenj Gradcu in Kranju; v letu 2016 v Mariboru in Novi Gorici. Leta 2018 smo poleg dodatnega regionalnega v Novem mestu prvič organizirali še mednarodni karierni sejem v Bosni in Hercegovini, natančneje v Banja Luki; v letu 2019 smo poleg vseh naštetih dodali še en mednarodni sejem in sicer v Beogradu (Srbija), prav tako smo bili prisotni še v Kopru in Celju. V letu 2020 pa glede na trenutno situacijo, ki nam ne omogoča izvedbe kariernih sejmov v živo, pripravljamo novo vrsto sejmov – selimo jih namreč na splet!

O IZVAJALCU KARIERNIH SEJMOV MOJEDELO.COM:

Portal MojeDelo.com je največji slovenski ponudnik kariernih produktov in storitev oglaševanja kadrovskih potreb.
Upravljamo zaposlitveni portal MojeDelo.com, izdajamo karierne, zaposlitvene in HR priročnike. Karierno usmerjenim kandidatom pomagamo s profesionalno pripravljenimi življenjepisi, psihometričnimi testiranji in jim svetujemo na poti do zaposlitve.

Podjetjem omogočamo preprosto in hitro objavo zaposlitvenih potreb ter učinkovito administriranje prijav nanje. MojeDelo.com vam prihrani čas in vam zagotavlja boljši efekt zaposlovanja in to kar 80% ugodneje, kot drugi mediji. Vsako leto organiziramo tudi karierni sejem, na katerem povezujemo privlačne delodajalce z najustreznejšimi kandidati za zaposlitev.

Potrebujete dodatne informacije?

Pišite nam na kariernisejem@styria.com ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1 335.

ZADNJI NOVICI

Svet kompetenc: Virtualni timi

Ste soočeni z delom od doma v času samoizolacije ali pa ste ostali doma brez možnosti dela? Pripravili smo nasvete, kaj lahko naredite že sedaj, da bo vrnitev v »običajne razmere« lažja....

Preberi

Karierni sejem MojeDelo.com v Novi ...

Zaradi trenutne zdravstvene situacije v Italiji smo bili v skrbi za zdravje naših razstavljavcev in vseh obiskovalcev Kariernega sejma MojeDelo.com v Novi Gorici primorani prestaviti dogodek, napovedan za 5. marec 2020. Karierni sejem Moje...

Preberi