Karierni sejem Moje Delo

Mladi

Dobrodošli študentje, dijaki in ostali mladi ter mladi po srcu, na podstrani vsebin namenjenih posebej za vas. Tu boste našli vse relevantne informacije glede obiska Kariernega sejma MojeDelo.com.

Prični z ogledom seznama za vas zanimivih predavanj in delavnic. Tista predavanja in delavnice, ki se nanašajo na začetek karierne poti in so prilagojena prav zate, najdeš v predavalnici poimenovani MLADI. Vabimo te, da obiščeš tudi druge predavalnice, kjer boš lahko črpal znanja iz bolj usmerjenih področij. Nato se loti raziskovanja delodajalcev in fakultet ter poišči svojo sanjsko službo, smer študija ali prakso.

Namig: Lov na zaklad je aktivnost, namenjena izključno študentom in dijakom! Kdor prvi najde vse skrite ikone, prejme telefon Samsung S20 – podarja ga Telemach!

LOKACIJA: Dvorana za mlade, predavalnica

DATUM: 22. oktober 2020

URA: 10.00-19.00

Izbrani razstavljavci

V dvorani MLADI spoznaj delodajalce in fakultete, ki ti dajejo vrsto kariernih priložnostih. Pozanimaj se o prostih delovnih mestih, študijskih programih in praksah, ki jih ponujajo in se odloči za tisto priložnost, ki se ti zdi najbolj privlačna. Delodajalce iz specifičnih panog in industrij najdeš v dvoranah IT-JEVCI, NARAVOSLOVCI in DRUŽBOSLOVCI IN OSTALI.

Razstavljavci

Navdihujoč program

Nadgradi svoje teoretično znanje s praktičnim in prisluhni izvrstnim predavateljem o aktualnih tematikah. Več kot 30 jih imamo, zate pa posebej priporočamo:

Oglej si širok nabor tematik, ki jih bodo pokrivala predavanja v vseh štirih predavalnicah.

Nasvet: V kolikor si izbranega predavanja zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne boš mogel ogledati, si lahko priskrbiš posnetek predavanja. Predvidoma ti bo na voljo 2 uri po dogodku in vse do 22. novembra 2020. Bodi pozoren le, da se na sejem registriraš do 22. oktobra, saj boš le tako kasneje dostopal do platforme.

Program

Hekaton za mlade

Razvij originalno, smiselno in izvedljivo rešitev upoštevajoč prisotnost na slovenskem trgu in podani proračun. S tvojo pomočjo lahko ustvarimo najbolj »in«, najbolj trendi in najbolj aktualno platformo za iskanje novih delovnih mest in kariernih nasvetov. Navduši žirijo in predstavnika iz Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, ki je vodilna visokošolska in raziskovalna institucija na področju računalniške in informacijske znanosti v Sloveniji ter osvoji 1.500 € denarne nagrade. Ne zamudi prvega briefinga 22. oktobra. Več o izzivu in o pogojih sodelovanja si preberi tukaj.

IT Hekaton

Nagradne aktivnosti

Nagrajujemo tvojo aktivnost na sejmu, že pred 22 oktobrom. Aktivnost se izplača!, pravijo naši pokrovitelji, ki nagrajujejo z bogatimi nagradami. Vsaka aktivnost ti prinese točke. Izmed vseh udeležencev sejma jih zberi kar največ, da prejmeš nagrado. Svoj izkupiček točk lahko kadarkoli preveriš v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI.

Vzporedno bo potekala nagradna aktivnost Lov za zakladom. Tukaj boš moral poiskati vse ikone, ki so skritje nekje na platformi. Poskrbi, da jih boš našel prvi in osvoji popolnoma nov Samsung S20, ki ga podarja naš pokrovitelj Telemach. Lov na ikone se prične 22. oktobra ob 10. uri.

Nagradne aktivnosti

Ne spreglejte tudi podrobnejših praktičnih nasvetov za uspešne video razgovore.

© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov