MLS Personalbereitstellung GmbH

NASLOV PODJETJA: Hauptstraße 284 8401 Kalsdorf

INTERNETNA STRAN: www.mls.at

E-NASLOV: recruiting@mls.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 43 notranjih in 1000 zunanjih sodelavcev

Opis podjetja

Glavna naloga našega podjetja je drugim podjetjem posredovati delovno silo. To je potrebno, saj v sodobnem svetu dela postaja možnost, da število zaposlenih prožno prilagajamo stanju naročil, vedno pomembnejša. Administrativno breme naših strank se tako zmanjša, kvalificirane delovne sile pa jim ni več treba iskati. Poleg tega zagotavljamo delovno silo za skoraj vsa področja.

Podjetje MLS Personalbereitstellung je bilo ustanovljeno pred več kot 22 leti in je delovalo v obliki samostojnega podjetništva. Od takrat smo se razvili v trenutno največje podjetje za posredovanje delovne sile na avstrijskem Štajerskem z odlično bonitetno oceno. V Avstriji spadamo med najboljših 10. Kot družinskemu podjetju nam je zelo pomembno, da se zaposleni pri nas dobro počutijo in da si še naprej skupaj prizadevamo za zadovoljstvo strank.

Naši zaposleni so dejavni na različnih področjih: zidarji, inštalaterji, pomožni delavci v proizvodnji, strokovni sodelavci v pisarni in zaposleni s tehničnim znanjem, z zaključeno izobrazbo ali brez. Najpomembneje je, da so zaposleni motivirani in zavzeti. Samo tako smo lahko skupaj uspešni.

Glavne dejavnosti podjetja

Posredovanje delovne sile

Organizacijska kultura in klima

Ploska hierarhija, družinsko podjetje, partnersko naravnan način vodenja.

Vizija in cilji

Želimo, da ime MLS postane sinonim za pošteno, zanesljivo in strokovno posredovanje delovne sile.
Vizija podjetja MLS ima, podobno kot kovanec, dve plati, ki samo skupaj pokažeta celotno sliko.
Na eni strani je sodelovanje s strankami. Podjetje MLS zagotavlja zanesljivost, strokovnost in odlično bonitetno oceno. Želimo, da nam naše stranke zaupajo, da jim bomo tudi v prihodnje zagotavljali pravo delovno silo ob pravem času.
Na drugi strani je sodelovanje z zaposlenimi. Kot družinskemu podjetju nam vrednote, kot so zaupanje, odprtost, iskrenost in skupinski duh, veliko pomenijo. S svojim načinom vodenja, ki temelji na spoštovanju in sodelovanju, želimo za zaposlene ustvariti prijetno delovno okolje, v katerem lahko v celoti izkoristijo svoj potencial. Samo z odličnim delom zaposlenih bomo lahko še naprej izpolnjevali potrebe strank.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Vsa trenutna prosta delovna mesta najdete na naši spletni strani. Iščemo voznike viličarjev, delavce v proizvodnji, strokovne delavce v kovinski industriji, varilce, pomožne delavce pri montaži, monterje, inštalaterje, električarje, elektrotehnike itd.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Motivacija, samospodbuda, iskrenost, odprtost in veselje do dela.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Za vas bo odlično poskrbela ekipa podjetja MLS, pošteno plačilo, pravočasna izplačila plač.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov