mojedelonew

MojeDelo.com

NASLOV PODJETJA: Verovškova 55, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.mojedelo.com

E-NASLOV: podpora@mojedelo.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS PODJETJA

MojeDelo.com je največji slovenski zaposlitveni portal. Na njem najdete informacije o prostih delovnih mestih in napotke za karierni razvoj. Ponudnikom del je omogočen učinkovit kanal za komuniciranje s trgom dela, karierno usmerjenim iskalcem pa številna orodja in storitve za karierni razvoj in iskanje zaposlitve. Za neposreden stik med delodajalci in iskalci zaposlitve skrbimo že več kot 14 let. Styria digital marketplaces, d.o.o. je del skupine Styria Media Group AG.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Styria digital marketplaces, d.o.o. je del skupine Styria Media Group AG, ki je v slovenskem prostoru prisotna še z deleži v časopisni hiši Dnevnik, d. d., in enem od največjih slovenskih spletnih portalov Bolha.com. Ustvarjamo delovno okolje, ki sodelavcev ne omejuje, ravno nasprotno, obožujemo sodelavce, ki stopijo naprej, prevzamejo odgovornost in generirajo nove ideje ter produkte. Ne gledamo, kdaj kdo pride in kdaj odide z delovnega mesta, rigidno pa spremljamo uspešnost dela vsakega posameznika in doseganje ciljev. Ker smo malo, rastoče podjetje, lahko ponudimo številne možnosti osebnega napredovanja vsem, ki se izkažejo pri delu in so dovolj ambiciozni. Pri Mojem delu izzivov nikoli ne zmanjka, pri vsakem zaposlenem podpiramo kreativnost in nove ideje. Predvsem pa ustvarjamo delovno okolje, v katerem se sodelavci dobro počutimo in z veseljem prihajamo na delo.

VIZIJA IN CILJI

S sodobno in učinkovito spletno stranjo www.mojedelo.com želimo ostati glavna stična točka na trgu dela, kjer se srečujeta ponudba in povpraševanje po delovnih mestih. V koraku s časom prilagajati orodja, ki jih spletno mesto omogoča za čim hitrejše iskanje zaposlitvenih priložnosti in na drugi strani čim bolj optimalno izvajanje kadrovskih procesov. Hkrati želimo z aktualnimi vsebinami in dogodki ohraniti mesto trendsetterja na področju ozaveščanja in obveščanja družbe o dinamiki trga dela in združevati vse pomembne akterje: delodajalce, iskalce, karierno usmerjene posameznike, kadrovske agencije in ostale ponudnike kariernih produktov in storitev.

DELOVNA MESTA KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

– HR specialist

– Vodja digitalnih projektov

 

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Smo zahtevni, a z namenom. Potrebujemo človeka, ki zna predstavljati, prepričati in prodati.
Komunikativnega in pozitivnega. Vztrajnega in vestnega. Samozavestnega.

Pričakujemo odprto, komunikativno in samozavestno osebo, ki si želi dela z ljudmi, prodaje in doseganja ciljev. Želimo, da vas visoko postavljeni cilji motivirajo in se ne zadovoljite s povprečjem.

Odlikuje vas vztrajnost in vestnost, ste sposobni poslušanja in posvečanja stranki. Če ste poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje!

Uspešnost bomo merili po jasnih, vnaprej postavljenih kriterijih, ki so za vse enaki. Štejejo rezultati, ki jih ustvarite podjetju! Če boste imeli željo po sodelovanju v drugih projektih, ustvarjanju novih produktov in idej, ste pravi za nas – proaktivnost iščemo, spodbujamo in nagrajujemo.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Vaš dohodek bo stimulativen. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno vedeti o slovenskem trgu dela, da boste znali dobro opravljati svoje delo.

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Naše delo je dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Vedno pa znamo razumeti, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Delali boste v sklopu mlade, sproščene in visoko profesionalne ekipe, ki pa je med sabo razvila več kot le profesionalne odnose. Tudi v prostem času se družimo, med nami so se razvila iskrena prijateljstva. Sodelavci se med seboj spoštujemo, vedno pa lahko računate na našo pomoč. Redno organiziramo teambuildinge, kjer vsi sodelujemo pri razvoju podjetja, obenem pa se odlično zabavamo.

 

Kategorije:
  • delodajalciDelodajalci
  • racunalnistvoIT, računalništvo

Prejemanje e-novic MojeDelo.com