mojedelo.com

NASLOV PODJETJA: Verovškova 55, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.mojedelo.com

E-NASLOV: zoran.savin@mojedelo.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 24

OPIS PODJETJA

Ustvarili smo največji slovenski zaposlitveni portal MojeDelo.com, kjer skrbimo za neposreden stik med delodajalci in iskalci dela. Naše stranke so najboljša slovenska podjetja, ki od svojih partnerjev pričakujejo nič manj kot odličnost.

Poleg MojeDelo.com smo tudi skrbniki portalov MojeZdravoDelo.com in PortalZnanja.com. Že 10 let v Sloveniji organiziramo karierne sejme, ki tudi v svetovnem merilu sodijo med najbolje organizirane in največje. Na njih se predstavljajo številni domači in tuji delodajalci, ki se v dveh dneh srečajo s preko 15.000 kandidati.

Smo organizatorji in izvajalci izobraževanj 100 top tržnikov in Kako uspešno iskati zaposlitev, izdajamo pa tudi karierne priročnike, ki vam preverjeno pomagajo do hitrejše zaposlitve – najbolje prodajan pri nas je priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev, ki ga boste lahko kupili tudi na letošnjem kariernem sejmu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Smo kreativni, motivirani, fleksibilni, profesionalni, ambiciozni, pripravljeni prevzeti in izpeljati najzahtevnejše projekte, ki še dopolnjujejo našo pestro paleto storitev. Hočemo narediti velike stvari in pričakujemo (in dobimo) konkretne nagrade za uspeh.

Delati na Mojem Delu pomeni skrbeti, da naše stranke in partnerji vedno dobijo najboljšo storitev, da smo jim vedno pripravljeni svetovati in pomagati, redno spremljati trende in novosti na področju kadrovanja, spletnega poslovanja in marketinga, ter se ob delu obenem tudi zabavati. Vedno smo pripravljeni sprejeti kreativne rešitve in nove poti, ki nam še olajšajo delo ter popestrijo vsakdanjik.

VIZIJA IN CILJI

Na portalu Mojedelo.com smo osredotočeni na en cilj – povečati karierno osveščenost Slovencev. Upravljamo več kariernih portalov, pripravljamo karierne dogodke, izdajamo karierno usmerjena gradiva in izobraževanja.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Smo zahtevni, a z namenom. Potrebujemo človeka, ki zna predstavljati, prepričati in prodati.
Komunikativnega in pozitivnega. Vztrajnega in vestnega. Samozavestnega.

Pričakujemo odprto, komunikativno in samozavestno osebo, ki si želi dela z ljudmi, prodaje in doseganja ciljev. Želimo, da vas visoko postavljeni cilji motivirajo in se ne zadovoljite s povprečjem.

Odlikuje vas vztrajnost in vestnost, ste sposobni poslušanja in posvečanja stranki. Če ste poleg tega še družabni, zabavni in urejeni, toliko bolje!

Uspešnost bomo merili po jasnih, vnaprej postavljenih kriterijih, ki so za vse enaki. Štejejo rezultati, ki jih ustvarite podjetju! Če boste imeli željo po sodelovanju v drugih projektih, ustvarjanju novih produktov in idej, ste pravi za nas – proaktivnost iščemo, spodbujamo in nagrajujemo.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Vaš dohodek bo stimulativen. Stalno bomo merili vaše dosežke in jih nagrajevali. Redno bomo skrbeli za vaš profesionalni razvoj in izobraževanje. Naučili vas bomo vsega, kar je potrebno vedeti o slovenskem trgu dela, da boste znali dobro opravljati svoje delo.

Vaš delovni čas bo fleksibilen. Naše delo je dinamično, zato bodo delovne obveznosti občasno časovno neenakomerno razporejene. Vedno pa znamo razumeti, da imate tudi osebno življenje in vam ponujamo vse možnosti za usklajevanje dela in vaših privatnih interesov.

Delali boste v sklopu mlade, sproščene in visoko profesionalne ekipe, ki pa je med sabo razvila več kot le profesionalne odnose. Tudi v prostem času se družimo, med nami so se razvila iskrena prijateljstva. Sodelavci se med seboj spoštujemo, vedno pa lahko računate na našo pomoč. Redno organiziramo teambuildinge, kjer vsi sodelujemo pri razvoju podjetja, obenem pa se odlično zabavamo.

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov