MOL SLOVENIJA d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota

INTERNETNA STRAN: www.mol.si

E-NASLOV: molslovenija@mol.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 400+

Opis podjetja

MOL Slovenija je članica Skupine MOL, mednarodne vodilne naftne in plinske družbe z več kot 25.000 zaposlenimi in dejavnostmi v več kot 30 državah po svetu. Na slovenskem trgu je podjetje prisotno vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu. Prvi bencinski servis MOL je svoje goste pozdravil že leta 1998 in sicer v Rogaški Slatini, danes pa v Sloveniji obratuje že 46 bencinskih servisov MOL. Razvoj maloprodajne mreže v prihodnje namerava podjetje usmeriti predvsem na področja kjer do sedaj še ni bencinskih servisov MOL, torej predvsem v regije zahodne in severne Slovenije. Na bencinskih servisih MOL postopoma poteka tudi implementacija Fresh Corner kotičkov. Gostje lahko tako že na več kot polovici bencinskih servisov v maloprodajni mreži MOL, uživajo v prijetnem ambientu Fresh Corner-jev v skodelici kave iz skrbno izbranih kavnih zrn in z vedno svežim mlekom, okusnih sendvičih pripravljenih na licu mesta s svežimi sestavinami in ostalih izvrstnih jedeh in napitkih. Poleg maloprodajne dejavnosti, podjetje izvaja tudi veleprodajne aktivnosti, prav v letošnjem letu pa je bil prenovljen tudi kartični sistem kartic MOL Gold za poslovne uporabnike.
Podjetje posveča veliko pozornosti svojim zaposlenim. Poleg tega, da so Ljudje ena izmed štirih vrednot v podjetju in si podjetje v skladu s to vrednoto, prizadeva postavljati ljudi na prvo mesto, so zaposlenim na voljo različna izobraževanja tudi v mednarodnem merilu v okviru Skupine MOL. Prav tako se veliko pozornosti posveča razvoju kariere vsakega izmed zaposlenih. V podjetju izvajamo tudi različne kadrovske programe, kot so Interna Akademija ter mednarodna nagrajena programa za pridobitev novih talentov na ravni Skupine MOL – Freshhh in Growww.

MOL FOTO

Glavne dejavnosti podjetja

MOL Slovenija je članica Skupine MOL, mednarodne vodilne naftne in plinske družbe z več kot 25.000 zaposlenimi in dejavnostmi v več kot 30 državah po svetu. Na slovenskem trgu je podjetje prisotno vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu tako na področju maloprodaje kot tudi veleprodaje. Danes v Sloveniji obratuje že 46 bencinskih servisov MOL.

Organizacijska kultura in klima

V podjetju sledimo našim 4 temeljnim vrednotam. To so LJUDJE, STRANKE, LASTNIŠTVO in AGILNOST. Naša korporativna kultura je zgrajena na temeljih naših vrednot, kjer ljudi, njihovo zadovoljstvo ter varnost postavljamo na prvo mesto. Stranke so bistvo našega delovanja zato so v središču naših prizadevanj, lastništvo pa udejanjamo z mislijo, da je naše podjetje naša odgovornost. Zelo pomembno za današnji čas, kjer so spremembe stalnica, pa je, da smo agilni, prevzemamo vodilno vlogo v razvoju in postavljamo vzgled. V Skupini MOL razvoju korporativne kulture namenjamo veliko pozornosti tudi z raziskavami in implementacijo ukrepov na podlagi rezultatov raziskav. Spodbujamo kulturo podajanja povratnih informacij in cenjenja naših zaposlenih. V tem duhu se odraža tudi klima v našem podjetju. Sproščenost, prijetna atmosfera in dejstvo, da delujemo kot ekipa, vplivajo tudi na zadovoljstvo naših sodelavk in sodelavcev.

Vaša vizija in cilji

V skladu s strategijo Skupine MOL 2030 – Vstopimo v prihodnost, si Skupina MOL prizadeva v naslednjih 15 letih postati vodilna na trgu distribucije alternativnih goriv. Na bencinskih servisih MOL bodo na voljo tudi alternativna goriva, kot so na primer utekočinjen naftni plin (UNP) in stisnjeni zemeljski plin (CNG), ter tudi elektrika za električna vozila. Inovativne mobilne storitve, kot so deljenje avtomobilov in voženj, električna mobilnost in upravljanje ter najem voznih parkov, so strateške usmeritve Skupine MOL. V skladu s temi strateškimi usmeritvami, tudi cilji našega podjetja sledijo ambicioznim načrtom matične družbe. In v skladu z našimi strateškimi usmeritvami, uresničujemo tudi našo vizijo biti najboljša izbira za zaposlene, kupce in vlagatelje. 

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Trenutno iščemo prodajalce na naših bencinskih servisih, predvsem za področje Ljubljane in okolice. Načrtujemo pa tudi zaposlitev na sedežu podjetja v Murski Soboti na področju marketinga kategorij v maloprodaji. Prosta delovna mesta sproti objavljamo na naši spletni strani www.mol.si in socialnih omrežjih.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem veselje do dela v mednarodnem okolju. Delo v dinamičnem okolju zahteva ljudi, ki so agilni in se znajo hitro odzvati na spremembe. Pričakovanju pri delu najbolj odraža  že slogan našega programa SMILE – Mi Osrečujemo Ljudi. Naši gostitelji na bencinskih servisih morajo zatorej radi delati z ljudmi, skrb za zadovoljstvo naših gostov pa uresničevati z njihovo prijaznostjo ter pozornostjo.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Delo v mednarodnem okolju ima vsekakor svoj čar in ponuja možnosti sodelovanja z mednarodno ekipo iz več kot 30 držav. Priložnost razvoja kariere na mednarodni ravni pa je dopolnjena tudi z možnostmi izobraževanj, ki jih ponujamo svojim zaposlenim. Prizadevamo si za profesionalni in osebni razvoj naših zaposlenih zato pripravljamo tudi individualne načrte razvoja, na bencinskih servisih pa izvajamo program SMILE z namenom našim zaposlenim omogočati, da postanejo najboljši pri svojem delu. Možnosti fleksibilnega dela, dodatni dnevi letnega dopusta kot nagrada za prostovoljske aktivnosti, organizacija športnih aktivnosti in izobreževanj na področju zdravega načina življenja  v okviru programa STEP, pa so le nekatere izmed naših iniciativ, katere so na voljo našim zaposlenim.

 

 

Kategorije:
  • Bančništvo, finance in računovodstvo
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Marketing, PR
  • Pravo in HR, kadri
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov