MOL Slovenija d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota

INTERNETNA STRAN: www.mol.si

E-NASLOV: maja.kavas@mol.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 50 (skupaj z bencinskimi servisi v upravljanju več kot 400 zaposlenih)

Opis podjetja

MOL Slovenija je članica Skupine MOL, mednarodne vodilne naftne in plinske družbe z več kot 26.000 zaposlenimi in dejavnostmi v več kot 30 državah po svetu. Na slovenskem trgu je podjetje prisotno vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu. Prvi bencinski servis MOL je svoje goste pozdravil že leta 1998 in sicer v Rogaški Slatini, danes pa v Sloveniji obratuje že 47 bencinskih servisov MOL. Razvoj maloprodajne mreže v prihodnje namerava podjetje usmeriti predvsem na področja kjer do sedaj še ni bencinskih servisov MOL, torej predvsem v regije zahodne in severne Slovenije. Na bencinskih servisih MOL postopoma poteka tudi implementacija Fresh Corner kotičkov. Gostje lahko tako že na večini bencinskih servisov v maloprodajni mreži MOL, uživajo v prijetnem ambientu Fresh Corner-jev v skodelici kave iz skrbno izbranih kavnih zrn in z vedno svežim mlekom, okusnih sendvičih pripravljenih na licu mesta s svežimi sestavinami in ostalih izvrstnih jedeh in napitkih. V letošnjem letu je podjetje za vse svoje stranke uvedlo tudi program zvestobe imenova Moj klub ugodnosti MOL FOR ME.
Poleg maloprodajne dejavnosti, podjetje izvaja tudi veleprodajne aktivnosti ter kartično poslovanje s karticami MOL Group cards za poslovne partnerje.
Podjetje posveča veliko pozornosti svojim zaposlenim. Poleg tega, da so Ljudje ena izmed štirih vrednot v podjetju in si podjetje v skladu s to vrednoto, prizadeva postavljati ljudi na prvo mesto, so zaposlenim na voljo različna izobraževanja tudi v mednarodnem merilu v okviru Skupine MOL. Prav tako se veliko pozornosti posveča razvoju kariere vsakega izmed zaposlenih. V podjetju izvajamo tudi različne kadrovske programe, kot so Interna Akademija ter mednarodna nagrajena programa za pridobitev novih talentov na ravni Skupine MOL – Freshhh in Growww.

Glavne dejavnosti podjetja

MOL Slovenija je članica Skupine MOL, mednarodne vodilne naftne in plinske družbe z več kot 26.000 zaposlenimi in dejavnostmi v več kot 30 državah po svetu. Na slovenskem trgu je podjetje prisotno vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu tako na področju maloprodaje kot tudi veleprodaje. Danes v Sloveniji obratuje že 47 bencinskih servisov MOL, prav v letošnjem septembru pa je podjetje odprlo tudi prvi bencinski servis MOL na Gorenjskem, in sicer v Kranju.

Organizacijska kultura in klima

V podjetju sledimo našim 4 temeljnim vrednotam. To so LJUDJE, STRANKE, LASTNIŠTVO in AGILNOST. Naša korporativna kultura je zgrajena na temeljih naših vrednot, kjer ljudi, njihovo zadovoljstvo ter varnost postavljamo na prvo mesto. Stranke so bistvo našega delovanja zato so v središču naših prizadevanj, lastništvo pa udejanjamo z mislijo, da je naše podjetje naša odgovornost. Zelo pomembno za današnji čas, kjer so spremembe stalnica, pa je, da smo agilni, prevzemamo vodilno vlogo v razvoju in postavljamo vzgled. V Skupini MOL razvoju korporativne kulture namenjamo veliko pozornosti tudi z raziskavami in implementacijo ukrepov na podlagi rezultatov raziskav. Spodbujamo kulturo podajanja povratnih informacij in cenjenja naših zaposlenih. V tem duhu se odraža tudi klima v našem podjetju. Sproščenost, prijetna atmosfera in dejstvo, da delujemo kot ekipa, vplivajo tudi na zadovoljstvo naših sodelavk in sodelavcev.

Vizija in cilji

V skladu z našimi strateškimi usmeritvami, uresničujemo našo vizijo biti najboljša izbira za zaposlene, kupce in vlagatelje. Želimo biti prva izbira kupcev in jim ponuditi vse proizvode in storitve, ki jih potrebujejo na poteh ter tako le-te narediti za njih čim bolj udobne. Skupina MOL je v letu 2016 sprejela svojo novo strategijo 2030 – Vstopimo v prihodnost, v skladu s katero si v Skupini MOL prizadevamo tudi, da bi v naslednjih letih postali vodilni na trgu alternativnih goriv.  Svoje maloprodajno poslovanje želimo transformirati s prilagajanjem rastočim področjem povpraševanja potrošnikov in biti del prenove transporta v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope, zato je tudi mobilnost pomembno področje v naši strategiji. Ne nazadnje pa Skupina MOL s svojim Fresh Corner konceptom postavlja nova merila tudi na področju svežih obrokov in vrhunske kave na bencinskiih servisih.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Pričakovanju pri delu najbolj odraža že slogan našega programa za razvoj prodajnih kompetenc SMILE – Mi Osrečujemo Ljudi. Prodajalci na bencinskih servisih morajo zatorej radi delati z ljudmi, skrb za zadovoljstvo naših gostov pa uresničevati z njihovo prijaznostjo ter pozornostjo.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Delo v mednarodnem okolju ima vsekakor svoj čar in ponuja možnosti sodelovanja z mednarodno ekipo iz več kot 30 držav. Priložnost razvoja kariere na mednarodni ravni pa je dopolnjena tudi z možnostmi izobraževanj, ki jih ponujamo svojim zaposlenim. Prizadevamo si za profesionalni in osebni razvoj naših zaposlenih zato pripravljamo tudi individualne načrte razvoja, na bencinskih servisih pa izvajamo program SMILE z namenom našim zaposlenim omogočati, da postanejo najboljši pri svojem delu. Možnosti fleksibilnega dela, dodatni dnevi letnega dopusta kot nagrada za prostovoljske aktivnosti, organizacija športnih aktivnosti in izobreževanj na področju zdravega načina življenja  v okviru programa STEP, pa so le nekatere izmed naših iniciativ, katere so na voljo našim zaposlenim.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Trenutno iščemo prodajalce na naših bencinskih servisih, predvsem za področje Ljubljane in okolice. Prosta delovna mesta sproti objavljamo na naši spletni strani www.mol.si, portalu Mojedelo ter socialnih omrežjih podjetja MOL Slovenija. Najdete nas na Facebook-u, LinkedIn-u in Instagram-u.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov