mömax Slovenija LES-MMS d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Cesta na Bokalce 40, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.moemax.si

E-NASLOV: jobs@superdelo.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 200

Opis podjetja

Še vedno relativno mlada, a do sedaj že dobro uveljavljena in priljubljena znamka pri nas, ki slovi po svoji drznosti in drugačnosti. mömaxov koncept lahko opišemo z besedami moderen, trendovski, pester in raznolik.

Navdih in najrazličnejše bivanjske ideje pod prepoznavnim sloganom „In takoj je videti bolje!“ so v mömaxu predstavljene v obliki cenovno ugodnih in dobro premišljenih stanovanjskih rešitev.

Skoraj vsak mesec mömax preseneti z novimi barvnimi in slogovnimi svetovi, prav tako pa navdušuje tudi s svežim, drznim in velikokrat provokativnim marketinškim pristopom, ki je prav tako pomemben del strategije razvoja in pozicioniranja znamke mömax na slovenskem trgu. Na ta način želimo nagovoriti tudi mlajši del populacije, ki živi, misli in kupuje hitro, a kljub temu premišljeno, ki ima do potankosti izdelan lastni slog, a ga kljub temu z veseljem hitro spreminja. Vse to je del in ponudbe mömaxa v Sloveniji.

NOVOST: v letu 2018 odpiramo novo poslovalnico mömax v NOVI GORICI!

Glavne dejavnosti podjetja

Mömax. Nova, sveža, mlada in drzna pohištvena znamka. „In takoj je videti bolje!“ je slogan pod katerim v mömax strankam po ugodnih cenah ponujamo trendovsko pohištvo, dodatke za dom in izvirne rešitve za moderno opremljen dom. Z mömaxom imajo stranke ob svoji strani sposobnega in izkušenega partnerja pri opremljanju.

Organizacijska kultura in klima

Mömax team
Smo mednarodno podjetje, ki je na slovenski trg prineslo nov val svežine, nove trende in raznolikost. Verjamemo, da so spremembe tiste, ki so gonilo napredka. Zato spodbujamo timsko delo, kreativnost, konstantno učenje in drugačnost. Napredna filozofija ponudnika notranje opreme, ki se razlikuje od ostalih, je vodilo naše zeleno – roza zgodbe o uspehu. Prav taka je tudi ekipa, ki vas bo pričakala v mömaxu– drugačna, iznajdljiva, strokovna, trendovsko osveščena; pisana skratka.

Mömax trenutno zaposluje že več kot 3.000 ljudi. Strokovni izobraževalni program zagotavlja kvalificirano usposabljanje zaposlenih. Saj si mömax vsak dan znova postavljamo izziv, kako zadovoljiti stranke. Stranke so naši partnerji in so v mömaxu seveda v središču pozornosti. Vsak zaposleni ima možnost za nadaljnje izobraževanje in priložnost, da izkoristi številne zaposlitvene možnosti.

Vaša vizija in cilji

Mogoče (še) ne največji, vendar najboljši.

mömax sledi trendovskim smernicam pogostejšega in raznolikega opremljanja. To omogočajo cenovno ugodni izdelki, s katerimi se pri mömaxu postavljajo nova merila. Poleg cene, veliko pozornost posvečamo tudi popolni predstavitvi bivanjskih idej in celostnim interiernim rešitvam. Stranka je lahko povesem prepričana, da bo pri mömaxu prejela popolnoma usklajene in okusu prilagojene bivanjske rešitve, ki jih lahko na popolnoma enak način prenese v svoje stanovanje. To poenostavi načrtovanje in daje občutek varnosti. Tudi v oglaševanju so bile ubrane nove poti; stranko se želi presenetiti z izvirnostjo in novimi koncepti.

Pod našim sloganom, »In takoj je videti bolje!«, se skriva vse v zvezi z ambientalno ureditvjo: dodatki za vsa življenjska področja, modni tekstil, trendovska svetila in moderne preproge. Mömax ustvarja bivanjski svet, ki je prilagojen individualnemu življenjskemu slogu: preprosto, modno, ugodno in vse za takojšnji prevzem!

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

  • prodajalci pohištva in dodatkov za dom
  • potencialni vodja v prodaji
  • skladiščnik
  • prodajalec kuhinj
  • monter

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo: pripravljenost na izzive, visoko motiviranost in odločnost, orientiranost k rezultatom in iskanju rešitev, sposobnost vodenja ljudi ter hitrega učenja.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Ponujamo atraktivno in trendovsko delovno okolje, kjer skupaj soustvarjamo zgodbo o uspehu na slovenskem trgu. Konstantno skrbimo za osebni in poklicni razvoj vsakega izmed nas. Pri nas vsak delavec ve, kje stoji in kako se lahko izboljša.
Ustvarjamo okolje, v katerem lahko sodelavci uresničujejo svoje ideje, kreativnost in angažma. Svetovno znanje se stalno podvaja, vsakih 3-5 let. In tudi mi si želimo, da znanje naših sodelavcev ves čas narašča.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov