Monting SK d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Spodnja Rečica 80C, 3270 Laško

INTERNETNA STRAN: www.monting-sk.si

E-NASLOV: info@monting-sk.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 65

Opis podjetja

Podjetje MONTING SK je v letu 2015 praznovaloe 20 obletnico obstoja. V tem obdobju je podjetje prejelo številna priznanja, ki so dokaz pravilno zastavljene strategije podjetja. Izpostavimo lahko prejetje srebrne Gazele 2008 – za drugo najboljše hitro rastoče podjetje v Sloveniji. Poleg priznanj smo v vseh teh letih pridobili tudi številne certifikate s katerimi dokazujemo najvišjo stopnjo kvalitete naših izdelkov (ISO 9001, SIST EN 1090, vse varilske certifikate in certifikate za kontrolo zvarov).
Podjetje je skozi vsa leta delovanja nenehno širilo svoje proizvodne in skladiščne prostore. Leta 1995 je podjetje najprej pričelo s proizvodnjo v najetih prostorih od koder se je leta 2002 preselilo v lastno, 1.500 m2 veliko proizvodno-upravno halo. Širitev se je skozi vsa ta leta nadaljevala in tako sedaj znašajo pokrite in ogrevane površine okoli 5.200 m2 in še okoli 1.600 m2 pokritih neogrevanih površin.
Skozi vsa leta je podjetje nenehno investiralo v najsodobnejšo tehnološko opremo s katero v podjetju sledimo tehnološkemu napredku in zagotavljamo diverzifikacijo naših izdelkov.
Primarna dejavnost podjetja je izdelava tehnološke opreme za proizvodnjo kamene in steklene izolacijske volne. Z vse večjim obsegom strojnega parka in obsegom znanja je podjetje postalo dejavno tudi na področju proizvodnje komponent in sklopov za različne industrije: hidroenergetika, železarska, rudarska, kemična industrija itd.
Cilj podjetja je postati eden od pomembnejših evropskih dobaviteljev in proizvajalcev strojne in tehnološke opreme za proizvodnjo kamene in steklene izolacijske volne ter proizvajalec komponent in sklopov za različne industrije.

Glavne dejavnosti podjetja

Osnovna dejavnost podjetja je kovinsko-predelovalna strojegradnja, še posebej pa smo specializirani za strojno-tehnološko opremo linij za proizvodnjo kamene in steklene izolacijske volne, kot so talilne kupolne peči, centrifuge, čistilne krtače, gladilni transporterji, žage, sežigalne in trdilne komore, verižni transporterji za odpadke in druga oprema. Poleg tega zapolnjujemo naše proizvodne kapacitete tudi z nudenjem storitev strojne obdelave ter z delno ali kompletno izdelavo velikih, težkih in/ali kompliciranih komponent ter sklopov za strojegraditelje iz različnih področij, kot so na primer papirna industrija, turbine in hidromehanska oprema, železarstvo, rudarstvo, kemična in vojaška industrija, itd. Našim kupcem nudimo tudi storitve razreza ter preoblikovanja pločevine, proti korozijske zaščite (peskanje, barvanje) ter projektiranja.

Organizacijska kultura in klima

Želja je, da se zaposleni poistovetijo z vrednotami podjetja:

PARTNERSTVO IN ZAUPANJE
V podjetju MONTING SK, d.o.o. skrbimo za dobre medsebojne odnose med vsemi deležniki podjetja. Približujemo in prilagajamo se (FLEKSIBILNOST) kupčevim željam, kar je naša konkurenčna prednost.

ODLIČNOST IN KAKOVOST
Kakovostni izdelki in storitve po optimalnih cenah za naše kupce in podjetje MONTING SK, d.o.o.. To dosegamo z nenehnim izboljševanjem in inoviranjem naših procesov.
ODGOVORNOST IN GOSPODARNOST
Vsak posameznik je odgovoren za svoje delo tako, da je narejeno kakovostno in z minimalnimi potrebnimi stroški. Vedno izpolnimo zadane obljube.
SODELOVANJE
Več glav, več ve.
STALNO UČENJE (KREATIVNOST IN UČINKOVITOST)
Nenehno se izobražujemo. Ustvarjanje vzdušja, ki motivira k izboljšavam in kreativnosti. Iskanje pravih poti, ki vodijo k zadovoljstvu naših kupcev.
PRIPADNOST
Ponosni smo, da smo zaposleni v MONTING SK, d.o.o. in se poistovetimo z zadanimi cilji, vizijo, poslanstvom in vrednotami podjetja.

Vizija in cilji

Vizija

Postati želimo eden od pomembnejših evropskih dobaviteljev in proizvajalcev strojne in tehnološke opreme za proizvodnjo kamene in steklene izolacijske volne ter proizvajalec zahtevnih komponent in sklopov za papirno, hidroenergetsko, železarsko, rudarsko in kemično industrijo.

Poslanstvo

Monting SK, d.o.o. je dolgoročno stabilno podjetje, kar zagotavlja z diverzifikacijo prodajno-proizvodnih programov. S strategijo diferenciacije gojimo dolgoročna partnerstva, zgrajena na zaupanju, da ustvarjamo vzajemno korist vseh deležnikov.

Cilji podjetja
Cilji za v prihodnje so: nadaljnje izpopolnjevanje in posodabljanje strojno-tehnološke opreme, del zaslužka pa vlagati v razvoj novih lastnih proizvodov ter iskanje inovativnih rešitev in izboljšav za obstoječe proizvode.
Naš cilj je zmerna rast, predvsem v smislu povečanja dodane vrednosti, sama širitev pa omejeno. Želimo samostojno obvladati projekte, kupcem pa zagotavljati le najvišjo kvaliteto in se držati dogovorjenih dobavnih rokov.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

– SAMOSTOJNI KLJUČAVNIČAR
– CNC OPERATER
– BOHRWERKERIST
– KOVINOPLESKAR IN PESKALEC
– ADMINISTRATOR V TEHNIČNI SLUŽBI
– VARILEC
– PROGRAMER CAM
– PLANER PROIZVODNJE

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Da so, kot drugi zaposlenci:
OSREDOTOČENI NA IZDELKE,
USMERJENI K STRANKAM,
STROKOVNA IZPOPOLNJENOST,
DOSEGAMO IN PRESEGAMO PRIČAKOVANJA,
REŠUJEMO TEŽAVE,
ČUSTVENO INTELEGENTNI,
SMO OPTIMISTI TER VEDNO IZPOLNJUJEMO OBLJUBE DANES IN JUTRI,
DOBRO KOMUNICIRAMO,
AKTIVNO DELUJEMO V SKUPINI,
CILJNO VODENJE,
STALNO SE IZOBRAŽUJEMO,
NAPREDNI MISLEC,
PRILAGAJAMO SE SPREMEMBAM.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

* možnost dolgoročne zaposlitve v uglednem
*stimulativno nagrajevanje in možnost napredovanja
* možnost osebnega in kariernega razvoja,
* samostojno in dinamično delo v uspešnem kolektivu.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov