Montpro d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Spuhlja 133 a, 2250 Ptuj

INTERNETNA STRAN: www.montpro.si

E-NASLOV: 110

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Pisarna, skladišče, delavnica

OPIS PODJETJA

Podjetje Montpro d.o.io je nastalo kot stvar naklučij in izkoriščene priložnosti. Podjetje Montpro d.o.o. je bila ustanovljena marca 2004 s preoblikovanjem pravno organizacijske oblike, in sicer iz s.p. v d.o.o. Družba je v stoodstotni lasti gospoda Branka Pečar. Sedež podjetja je v okolici Ptuja, in sicer v Spuhlji- Poslovodenje in upravljanje družbe se opravlja na njenem sedežu. Glavna dejavnost podjetja je mehanska obdelava kovin. Poslanstvo podjetja je s prilagajanjem strukture in obsega svoje ponudbe tržnim potrebam in trajnim boljšanjem kakovosti vseh storitev doseči učvrstitev svojega položaja na domačem in tujem trgu, hkrati pa zagotavljati zapolsenim osebno rast in razvoj. Temeljne vrednote podjetja, na katerih bomo gradili prihodnost so poštenost in poslovna zanesljivost, strokovnost in sposobnost vzpostavitve partnerskega odnosa s strankami ter odprtost za spremembe. Podjetje je s svojimi storitvami prisotno predvsem na tujem trgu. Največ opravljenih storitev beleži v Nemčiji, s svojimi storitvami pa je prisotno tudi po ostalih državah Evrope.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Glavna dejavnost podjetja je mehanska obdelava kovin. Osnovna dejavnost podjetja je industrijska montaža v večih segmentih, kot so v avto industriji, sušilnicah za les, ter sončnih elektrarnah. S svojo delovno silo, potrošnim materialom, orodjem izvaja storitve po naročilu kupca. Te so najpogosteje sestavljanje kovinskih konstrukcij, proizvodnih linij in kanalov. Te konstrukcije po naročilu montira, odbeluje, spreminja in spaja.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Lahko izpostavimo nekatere prednosti, kot so pripadnost organizaciji, organiziranost, notranji odnosi, zadovoljstvo s sodelavci, z vodstvom in z neposredno nadrejenimi, zadovoljstvo z možnostmi za izobraževanje in napredovanje.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Doseči želimo učvrstitev svojega položaja na domačem in tujem trgu, hkrati pa zagotavljati zaposlenim osebno rast in razvoj.Postati želimo podjetje, prepoznavno po visoki kvaliteti storitev, zadovoljnih kupcih, ustrezno izobraženem kadru, stroškovno učiunkovito podjetje, dobičkonosno ter z možnostjo financiranja lastne dejavnosti. Postati želimo dobro organizirano podjetje, ki temelji na odgovornosti do zaposlenih, in do okolja, tako družbenega kot ekološkega. Doseči želimo zadostno oskrbo trgov s storitvami. Cilj vseh aktivnosti so povečanje splošne učinkovitosti v naših dejavnosti, izboljšanje konkurenčnosti in tržne prodornosti storitvene dejavnosti na domačih in tujih trgih.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Monter proizvodnih linij, cevar, varilec

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Zanesljivost, resnost, timsko delo, fleksibilnost, urejenost, zaželeno pogovorno znanje vsaj enega tujega jezika (angleščina ali nemščina), pripravljenost za delo na terenu….

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Možnost redne zaposlitve. Nagrajevanje temelji na delovni uspešnosti zaposlenih in daje zaposlenim občutek enakosti, kar vodi k zadovoljstvu. Zaposlenim želimo zagotavljati osebno rast in razvoj.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona3
ikona5
ikona12
ikona11

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov