Motivacijski pogovor z Boštjanom Nachbarjem

Iz pestre Boštjanove kariere lahko prav vsi črpamo motivacijo in navdih za združitev naših največjih strasti z uspešno poslovno potjo. Nadvse nas veseli, da bo Boštjan svojo strast delil tudi z nami. Z njim se bo med 11. in 11.45 uro pogovarjal Matej Delakorda. Ne zamudite tudi priložnosti za virtualni klepet z njim po predavanju, med 12. in 13. uro!

O Boštjanu Nachbarju:

Boštjan Nachbar, bolje poznan kot »Boki«, je eden najbolj poznanih slovenskih košarkarjev, ki se je s trdim delom povzpel do najmočnejše svetovne lige NBA (2002-2008).

Po zaključku košarkaške kariere se je svoje znanje odločil deliti z mladimi. Vsako leto pripravlja košarkarski tabor za otroke, kjer jih poleg košarkarskih tehnik uči vrednot, ki so pomembne tudi na poklicni poti. Izpostavlja pomen ekipnega dela, verbalne in neverbalne komunikacije, odločnosti in tudi uspešnega spopadanja z neuspehom.

Kako veliko srce ima Boštjan Nachbar razkriva tudi projekt Življenje je košarka, ki spodbuja integracijo oseb z motnjami v duševnem razvoju v sodobno družbo in katerega idejni vodja je, ter dve misiji v krizna žarišča v Afriki – v Čad (območja s pomanjkanjem pitne vode) in Gvinejo (območja, ki trpijo za posledicami ebole), ki ju je opravil pod okriljem Unicefa.

Boštjan je prav tako generalni direktor sindikata ELPA (združenje košarkarjev Evrolige). V teh stresnih časih je igralcem Evrolige z veseljem nudil podporo in odgovore vsem igralcem Evrolige, ki so se čutili negotove glede svoje prihodnosti.

PRIJAVITE SE ZDAJ

 

ZADNJI NOVICI

Kako ohraniti delovno vnemo v času samoizolacije?

Ste soočeni z delom od doma v času samoizolacije ali pa ste ostali doma brez možnosti dela? Pripravili smo nasvete, kaj lahko naredite že sedaj, da bo vrnitev v »običajne razmere« lažja....

Preberi

Kako opraviti odličen video razgovor za delo?

Tudi v času koronavirusa je mogoče izvesti razgovor za delo. Nič zato, če ne moremo osebno do podjetja. Vzemite kariero v svoje roke in predlagajte video razgovor. Preverite, kako ga čim bolj učinkovito izvesti in tudi na ta način za...

Preberi
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov