M&R Automation GmbH

NASLOV PODJETJA: Teslastraße 8, 8074 Grambach, Austria

INTERNETNA STRAN: www.mr-automation.com

E-NASLOV: danijela.ernst@mr-automation.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 345

Opis podjetja

M&R Automation GmbH je vodilno podjetje na področju industrijske avtomatike. Ustanovljeno je bilo leta 1989 in ima trenutno več kot 400 zaposlenih v svoji skupini. Ključne kompetence vključujejo visoko kakovostne in stroškovno učinkovite, avtomatizirane rešitve za avtomobilsko industrijo, industrijo elektronike, kot tudi za industrijo izdelokov za potrošnike ter za področje medicinske tehnologije. Uspešni projekti avtomatizacije in produkcijskih sistemov zahtevajo neprestan razvoj na področju metod in tehnologij, ki se uporabljajo. Sodelovanje s Tehnično fakulteto v Gradcu, ter drugimi znanstvenimi univerzami in drugimi strokovnimi fakultetami nam zagotavlja vpogled v najsodobnejšo tehnologijo. Zaradi implementacije teh rezultatov imajo naše stranke vsakodnevno korist. Zaupanje naših strank, skupaj s stabilno in obsežno rastjo je zaznamovalo začetek naše internacionalizacije. Naše povezane družbe po vsem svetu zagotavljajo najvišjo stopno “on-site” servisa. Fleksibilno razmišljanje in delovanje, visoko motivirana ekipa, skupaj s pridobljenim strokovnim znanjem v različnih uspešno zaključenih projektih izpopolnjuje našo ponudbo za vas in istočasno predstavlja našo formulo za prihodnji uspeh.

Glavne dejavnosti podjetja

Industrijska avtomatizacija – avtomatizirane rešitve za avtomobilsko industrijo, industrijo elektronike, kot tudi za industrijo izdelkov za potrošnike ter za področje medicinske tehnologije

Organizacijska kultura in klima

M&R se zaveda vrednosti človeškega kapitala. Management podjetja ceni znanje, izkušnje in spretnosti zaposlenih v M&R. Avtomatizacijsko podjetje zmeraj bolj uporablja veliko internacionalno mrežo in sinergije iz drugih sektorjev. Letno M&R Automation vlaga v trening in izobraževanje svojih zaposlenih v sklopu svoje hišne akademije. Ta naložba se vrne kot prednost za stranke. Stranke M&R Automation cenijo njegove individualne in inovativne rešitve, od designa do serijske proizvodnje, medtem, ko se zaposleni pri M&R Automation odlikujejo s svojo širino znanja, fleksibilnostjo in tehnološkim poznavanjem projektov. Stranke M&R cenijo individualno in zanesljivo implementacijo njihovih avtomatiziranih projektov.

Naša vizija in cilji

Ostati najboljši partner na svetu na področju avtomatizacije!

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

PLC Programer,

Mehanski oblikovalec ,

Elektro oblikovalec,

Specialist za meroslovje,

Projektni vodja,

Vodja prodaje.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

M&R Akademija/interna izobraževalna platforma, brezplačna za vse naše zaposlene, ponuja profesionalne tečaje, metodološke ekspertizne treninge, osebne treninge kot tudi različne športe. M&R življenje/ korporativno zdravstveno upravljanje, ponuja različne dogodke usmerjene v smer zdravega življenja, delo-življenje-balans in šport. Profesionalno karierno planiranje in osebnostni razvoj. Delo v tujini.

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenim?

Pričakujemo, da ste zaljubljeni v tehniko kot tudi v razvoj inovativnih in unikatnih tehnologijskih rešitev. Bodite odprti in sprašujte. Učite se hitro in pokažite interes. Postanite aktiven del M&R družine.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov