Muehringer Montage GmbH

NASLOV PODJETJA: Wallackstraße 5, 4623 Gunskirchen, AUSTRIA

INTERNETNA STRAN: www.mmg.at

E-NASLOV: w.glachs@mmg.at, s.wagner@mmg.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 185

OPIS PODJETJA

Podjetje MMG je specialist za visokokakovostno gradnjo industrijskih cevovodov, kovinskih konstrukcij, montažo in demontažo strojev ter zagotavljanje usposobljenih delavcev. Spekter storitev sega od tehničnega svetovanja, izvedbe in sprotnega vzdrževanja, do zagotavljanja ustreznih delavcev. Srednje veliko podjetje iz Zgornje Avstrije deluje hitro, zanesljivo in usmerjeno k rešitvam.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

Iščemo varilce po postopku TIG, varilce po postopku MAG, elektro obločne varilce, orbitalne varilce, polagalce cevi po ISO in shemi, vodovodne instalaterje in monterje.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje iz Zgornje Avstrije se ukvarja z gradnjo cevovodov, kovinskih konstrukcij, montažo in demontažo strojev ter zagotavljanjem ustrezno usposobljenih delavcev.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje MMG ustvarja trajnostne povezave, pri čemer so v središču tako stranke kot tudi zaposleni. Poštenost, zaupanje in kakovostjo so cenjene vrednote, po zaslugi katerih velja podjetje za dolgoročnega partnerja.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

MMG je visoko zmogljiv, mednarodno aktiv partner za industrijsko montažo. Kakovost, usposobljenost, prilagodljivost in zanesljivost so osnova vašega uspeha.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Prednost imajo kandidati z opravljenimi ustreznimi izpiti in pridobljenimi certifikati. Pričakujemo zanesljivost, primerno opravljeno delo, dobro poznavanje nemškega jezika in točnost.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

Zanesljivo delovno mesto z ustreznim plačilom.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov