Karierni sejem Moje Delo

Nagradne aktivnosti

Lov za zakladom: Študentje in dijaki! Poiščite vse skrite ikone, ki smo jih za vas skrili na platformi! Prvi, ki najde vse, osvoji popolnoma nov Samsung S20, ki ga podarja naš pokrovitelj Telemach. Z Lovom začnemo 22. oktobra ob 10.00. 

Aktivnost se izplača: s svojimi dejanji na sejmu (pozor, tudi že pred 22. oktobrom!) zbirate točke. Osebe, ki bodo zbrale najvišje število točk, bodo nagrajene z lepimi nagradami naših pokroviteljev. 

Več informacij o obeh aktivnostih najdete na platformi sejma, v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI.

Srečno!

 

AKTIVNOST SE IZPLAČA

Aktivirajte se in si zagotovite lepe nagrade naših pokroviteljev!
Na 18. Kariernem sejmu smo za vse aktivne udeležence sejma pripravili posebno »igro« - Aktivnost se izplača! S svojimi dejanji na sejmu (pozor, tudi že pred 22. oktobrom) zbirate točke – ogled predavanja, dokumenti v virtualnem kovčku, aktivnost v pogovoru z razstavljavci... točke se bodo avtomatsko dodajale na vaš račun, v vsakem trenutku pa lahko na platformi sejma tudi preverite svoje točke in mesto na lestvici v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI. Najbolj aktivne bomo po koncu dogodka nagradili s privlačnimi nagradni naših pokroviteljev. Nagrajence bomo obvestili po elektronski pošti ob koncu dogodka. Splošne pogoje Aktivnosti se izplača si lahko ogledate tukaj.

LOV NA ZAKLAD ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE

Na 18. Kariernem sejmu smo za vse študente pripravili posebno igro – Lov na zaklad!
Na celotni platformi, kjer se bo odvijal sejem, smo skrili 20 ikon – logotipov podjetja Telemach, ki bo priskrbel privlačne nagrade! Te zanima kako sodeluješ v Lovu za zakladom?
Nič enostavnejšega! Na 18. kariernem sejmu MojeDelo.com, ki se odpre ob 10:00 uri, poišči vse skrite ikone, ki jih je skupaj 20 - preprosto jih poklikaj! Nagrade prejmejo tisti, ki prvi zberejo vse ikone. Nagrajence bomo obvestili po elektronski pošti ob koncu dogodka. Za prevzem bo potrebno dokazati študentski status s potrjeno študentsko izkaznico ali potrdilom. Splošne pogoje Lova na zaklad si lahko ogledate tukaj.

Pokrovitelj aktivnosti:

© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov