Karierni sejem Moje Delo

Nagradne aktivnosti

Pozor: pripravljamo tudi dve nagradni aktivnosti! Lov za zakladom in Aktivnost se izplača že čakajo na vas!

Lov za zakladom: Študentje! Poiščite vse skrite ikone, ki smo jih za vas skrili na platformi! Prvi, ki najde vse, osvoji popolnoma nov Samsung S20, ki ga podarja naš pokroviltej Telemach! Pripravite se – z Lovom začnemo 22. oktobra ob 10.00! Več o aktivnosti najdete na platformi sejma, v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI!

Aktivnost se izplača: s svojimi dejanji na sejmu (pozor, tudi že pred 22. oktobrom!) zbirate točke. Osebe, ki bodo zbrale najvišje število točk, bodo nagrajene z lepimi nagradami naših pokroviteljev. Svoj izkupiček lahko kadarkoli preverite na platformi sejma, v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI.

Srečno!

 

AKTIVNOST SE IZPLAČA

Aktivirajte se in si zagotovite lepe nagrade naših pokroviteljev!
Na 18. Kariernem sejmu smo za vse aktivne udeležence sejma pripravili posebno »igro« - Aktivnost se izplača! S svojimi dejanji na sejmu (pozor, tudi že pred 22. oktobrom) zbirate točke – ogled predavanja, dokumenti v virtualnem kovčku, aktivnost v pogovoru z razstavljavci... točke se bodo avtomatsko dodajale na vaš račun, v vsakem trenutku pa lahko na platformi sejma tudi preverite svoje točke in mesto na lestvici v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI. Najbolj aktivne bomo po koncu dogodka nagradili s privlačnimi nagradni naših pokroviteljev. Nagrajence bomo obvestili po elektronski pošti ob koncu dogodka.

LOV NA ZAKLAD

Na 18. Kariernem sejmu smo za vse študente pripravili posebno igro – Lov na zaklad!
Na celotni platformi, kjer se bo odvijal sejem, smo skrili 20 ikon – logotipov podjetja Telemach, ki bo priskrbel privlačne nagrade! Te zanima kako sodeluješ v Lovu za zakladom?
Nič enostavnejšega! Na 18. kariernem sejmu MojeDelo.com, ki se odpre ob 10:00 uri, poišči vse skrite ikone, ki jih je skupaj 20 - preprosto jih poklikaj! Nagrade prejmejo tisti, ki prvi zberejo vse ikone. Nagrajence bomo obvestili po elektronski pošti ob koncu dogodka. Za prevzem bo potrebno dokazati študentski status s potrjeno študentsko izkaznico ali potrdilom.