Karierni sejem Moje Delo

Naravoslovci

Naravoslovci, dobrodošli na podstrani vsebin namenjenih posebej za vas. Tu boste našli vse relevantne informacije glede obiska Kariernega sejma MojeDelo.com.

Pričnite z ogledom seznama za vas zanimivih predavanj in delavnic ter si uskladite izbrane termine. Nato se lotite raziskovanja delodajalcev v dvorani Naravoslovci, ki ponujajo prosta delavna mesta in najdite vašo sanjsko službo. Priporočamo vam tudi, da se odločite za karierno svetovanje in psihometrično testiranje.

Namig: Aktivnost se izplača! Vaše udejstvovanje na kariernem sejmu vam lahko poleg sanjske službe prinese tudi bogate nagrade naših pokroviteljev.

LOKACIJA: Dvorana za družboslovce

DATUM: 22. oktober 2020

URA: 10.00-19.00

Izbrani razstavljavci

Spoznajte delodajalce iz področja naravoslovja. Izvedite več o prostih delovnih mestih, ki jih ponujajo in se odločite za tisto priložnost, ki se vam zdi najbolj privlačna. Ne pozabite poklepetati s predstavniki podjetij in se prepričati, da ste pustili pozitiven vtis. Delodajalce iz drugih panog in industrij najdete v dvoranah MLADI, ITJEVCI in DRUŽBOSLOVCI IN OSTALI.

Razstavljavci

Navdihujoč program

Nadgradite svoje znanja in izkušnje ter prisluhnite izvrstnim predavateljem o aktualnih tematikah. Več kot 30 jih imamo, za vas pa posebej priporočamo:

Predavanja o manj naravoslovnih tematikah bodo potekala v ostalih predavalnicah. Oglejte si celoten program.

Nasvet: V kolikor si izbranega predavanja zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne boste mogli ogledati, si lahko priskrbite posnetek predavanja. Predvidoma vam bo na voljo 2 uri po dogodku in vse do 22. novembra 2020. Bodite pozorni le, da se na sejem registrirate do 22. oktobra, saj boste le tako kasneje dostopali do platforme.

Program

Nagradne aktivnosti

Pozor: bogate nagrade v Aktivnost se izplača že čakajo na vas!
S svojimi dejanji na sejmu (pozor, tudi že pred 22. oktobrom!) zbirate točke. Osebe, ki bodo zbrale najvišje število točk, bodo nagrajene z lepimi nagradami naših pokroviteljev. Svoj izkupiček lahko kadarkoli preverite na platformi sejma, v zavihku NAGRADNE AKTIVNOSTI.
Srečno!

Nagradne aktivnosti

Ne spreglejte tudi podrobnejših praktičnih nasvetov za uspešne video razgovore.