Geberit proizvodnja, proizvodno in trgovsko podjetje d.o.o.

Opis podjetja:

Skupina Geberit, ki je prisotna po vsem svetu, je vodilna v Evropi na področju sanitarnih proizvodov. Kot integriran koncern ima Geberit v večini evropskih držav zelo močno lokalno prisotnost, s čemer lahko tako na področju sanitarne tehnike kot tudi na področju kopalniške keramike nudi edinstveno dodano vrednost.

Proizvodna mreža obsega več kot 29 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v približno 50 državah in je v letu 2018 ustvarila neto prodajo v višini 3,1 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX Swiss Exchange. Od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).

Proizvodno podjetje Geberit proizvodnja d.o.o. iz Ruš je že od leta 1997 vključeno v skupino Geberit, in se ponaša s skoraj 60 letno tradicijo v predelavi plastike in montaži sanitarnih proizvodov. V podjetju trenutno zaposlujemo 290 zaposlenih in ustvarimo 40 milijonov evrov prometa. Letno investiramo 2 milijona evrov v najsodobnejšo opremo za brizganje plastike, v vrhunsko avtomatizirane montažne linije in v razvoj ter uvajanje novih proizvodov.

Glavne dejavnosti podjetja:

Podjetje Geberit proizvodnja d.o.o. se ukvarja s predelavo plastičnih mas. Med naše najpomembnejše proizvode sodijo nadometni splakovalniki, dotočni in odtočni ventili za podometne in nadometne splakovalnike ter cevi za hišno odvodnjavanje.

Organizacijska struktura in klima:

V podjetju imamo sploščeno funkcijsko organizacijsko strukturo, s katero smo prožni in se hitro odzivamo na vsakodnevne izzive.

Vizija in cilji:

Z inovativnimi sanitarnimi izdelki trajnostno izboljšujemo kakovost življenja ljudi.

  • Naše inovacije postavljajo standarde v panogi.
  • Nudenje vrhunskih storitev je cilj, ki vedno in povsod vodi naše ravnanje.
  • Stremimo k ravnotežju med gospodarskimi, okoljskimi in socialnimi cilji.

Naše vrednote so:

Integriteta, saj imamo visoke etične standarde, ki temeljijo na zaupanju in medsebojnem spoštovanju ter na odprti in iskreni komunikaciji.

Skupinski duh, saj delimo svoja znanja in skupaj konstruktivno poiščemo najboljšo rešitev.

Navdušenje, ker se poistovetimo s svojim podjetjem in se motiviramo z doseganjem ambicioznih ciljev.

Skromnost, ker smo ambiciozni in uspešni, a osebno in kolektivno je naše vodilo skromnost.

Sposobnost prilagajanja, saj imamo voljo in sposobnost, da se nenehno učimo ter rastemo in odkrivamo nove poti.

Delovna mesta, ki jih želite zapolniti:

Trenutno odprta delovna mesta so:

  • orodjar
  • mehatronik
  • proizvodni delavec
  • vodja projektov in tehnično svetovanje (Geberit prodaja d.o.o.)

Za podjetje so zanimivi tudi drugi tehnični profili in vodje.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev:

Iščemo sodelavce, ki se lahko poistovetijo z našimi vrednotami, torej so ambiciozni, vendar osebnostno skromni.

Kaj ponujate svojim zaposlenim:

Nudimo vam perspektivo uspešnega mednarodnega podjetja in raznolike delovne naloge. Zaposlenim ponujamo nenehno izobraževanje in možnost osebnega razvoja. Smo Družini prijazno podjetje, ki ima svoje športno društvo, veliko pa damo tudi na zdravje. V prostorih za počitek ponujamo brezplačno sadje, za malico je na voljo tudi zdrav obrok, organiziramo različna predavanja na temo zdravja, za sprostitev pa se lahko zmasirate na masažnem stolu. Zaposlenim izplačujemo 13 plač letno, regres pa se izplača že konec meseca marca. Zaposleni lahko kupijo delnice koncerna Geberit po znižani ceni, hkrati pa dajemo velik pomen usklajevanju privatnega in zasebnega življenja. Zaposleni delajo v novi, urejeni in sodobni tovarni v Rušah.

ZADNJI NOVICI

Karierni sejem MojeDelo.com v Novi ...

Zaradi trenutne zdravstvene situacije v Italiji smo bili v skrbi za zdravje naših razstavljavcev in vseh obiskovalcev Kariernega sejma MojeDelo.com v Novi Gorici primorani prestaviti dogodek, napovedan za 5. marec 2020. Karierni sejem Moje...

Preberi

Kako ohraniti delovno vnemo v času samoizolacije?

Ste soočeni z delom od doma v času samoizolacije ali pa ste ostali doma brez možnosti dela? Pripravili smo nasvete, kaj lahko naredite že sedaj, da bo vrnitev v »običajne razmere« lažja....

Preberi
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov