NUOVA PERSONALDIENSTLEISTUNG GmbH

NASLOV PODJETJA: Feldkirchen Str. 10, 8054 Seiersberg

INTERNETNA STRAN: www.nuova.at

E-NASLOV: simona.sedic@nuova.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

Naš moto se glasi: Ljudje delajo za ljudi

Kot podjetje za opravljanje kadrovskih storitev podpiramo podjetja (naročnike) kvalificirano, učinkovito, inovativno in kompetentno. Skupaj z vami analiziramo vaše kadrovske zahteve, ter razvijemo individualne rešitve, za vaše podjetje. Uspešno vodenje podjetja zahteva fleksibilnost za obstoj na konkurenčnem trgu. Nuova povezuje podjetja in iskalce zaposlitev ter skrbi, da so interesi obeh strani optimalno zadovoljeni.

Glavne dejavnosti podjetja

Nuova je podjetje usmerjeno doseganju visoke kvalitete. S svojo izredno fleksibilnostjo in izjemno sposobnostjo odzivnosti na specifične individualne zahteve, nudi kompetentne rešitve pri kadrovskih storitvah. Za Nuovo so, tako odnosi s strankami kot tudi osebna podpora strank in stalna skrb za zaposlene, visoka prioriteta. Ljudje delajo z ljudmi.

Organizacijska kultura in klima

Visoke socialne kompetence Nuove prispevajo k stabilnemu delovnemu mestu z nisko fluktoacijo. Veliko dajemo na to, da se kvaliteta in zahteve usklajujejo, ter ne prihaja do preobremenjenosti oziroma podobremenjenosti zaposlenih. Še posebej si prizadevamo k dobri integraciji posredovanega kadra in obstoječimi zaposlenimi v zaposlitvenem podjetju.

Naša vizija in cilji

Naša vizija kot ponudnik HR storitev je izpolniti pričakovanja tako podjetij, kakor tudi iskalcev zaposlitve, ter se odzivati na vedno težje razmere na trgu. Tako najdemo kandidate, ki ustrezajo ali po izobrazbi ali po delovnih izkušnjah, iskanemu delu. Podjetja, ki so partnerji Nuove, pa se lahko zaradi našega kompetentnega  HR svetovanja, fokusirajo na svojo matično dejavnost in bolje kompenzirajo gospodarska nihanja.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Avtoličar
Tehnik karoserije, avtoklepar
Viličarist, skladiščnik
Delavec v proizvodnji
Varilec in pomočnik varilca
Monterji pohištva, mizarji, tesarji
Disponent
Sodelavec na področju nadzora teles
Načrtovalec sistemov v lakirnici
Načrtovalec električnih sistemov
Načrtovalec procesov

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Nuova omogoča iskalcem zaposlitve preko poslovne mreže in raznolike baze strank najti čim bolj optimalno zaposlitev. Ekonomski dejavniki prinašajo spremembe na trgu dela, kar zahteva od iskalcev zaposlitve veliko mero prilagodljivosti in predanosti, hkrati pa ponujajo tudi nove priložnosti.

Nuova je podjetje, ki je usmerjeno k uspehom. S svojo izredno fleksibilnostjo in izjemno sposobnostjo odzivnosti na specifične individualne zahteve, nudi kompetentne rešitve pri kadrovskih storitvah. Uporaba ( Nutzen) in raznolikost (Variabilität) sta vrednosti navedeni v imenu nu-o-va. Doseganje dobička je pomemben in odločilen faktor za profitno sodelovanje tako za potencialni kader kot tudi za podjetje. Raznolikost odraža dinamiko na trgu.

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenih?

Usmerjenost k ciljem
Natančnost
Točnost
Urejen izgled
Pripravljenost za učenje
Samozavest za opravljanje novih nalog in izzivov
Fleksibilnost
Sposobnost timskega dela
Znanje nemškega jezika
V kolikor se najdete v našem profilu, izkoristite priložnost kariernega sejma v Mariboru in se prijavite!

header picture

Kategorije:
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Strojništvo in metalurgija
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov