ÖAMTC Kärnten

NASLOV PODJETJA: Alois-Schader-Straße 11, 9020 Klagenfurt am Wörthersee

INTERNETNA STRAN: https://www.oeamtc.at/

E-NASLOV: Sabrina Hubounig, Bakk. MSc - Personalmanagement

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 167

Opis podjetja

ÖAMTC se lahko ozre nazaj na dolgotrajen obstoj in obsežne izkušnje. Kot rumeni angeli si prizadevamo, postaviti potrebe naših članov po mobilnosti v vsakdanjem življenju in v kritičnih situacijah na prvo mesto. ÖAMTC je največji klub mobilnosti “Mobilitätsclub” v Avstriji in deluje aktivno v svetovni mreži mobilnih klubov. Je gospodarsko in politično neodvisno društvo. Kot sogovornik in podpornik interesov svojih članov in vprašanj v zvezi z mobilnostjo postavlja storitve za člane na prvo mesto. Na podlagi tega načela rumeni angeli učinkovito delajo vsak dan za ljudi in mobilnost. ÖAMTC ima zvezno ureditev, kar pomeni, da v vsaki zvezni deželi lastno društvo skrbi za interese članov.  ÖAMTC Koroška – Prvi samostojni avtomobilski klub Koroške se formira 1905. Iz tega 1946 nastane današnji deželni klub pod imenom “ Koroški avto-moto in touring klub (Kärntner Automobil- und Touringclub (KATC))”. Sedež centrale deželnega kluba se nahaja v Celovcu. Na Koroškem smo zastopani na 8 poslovnih enotah (Celovec, Beljak, Špital, Šmohor, Šentvid ob Glini, Trg, Velikovec in Volšperk), imamo 2 potovalni agenciji v Celovcu in Beljaku ter obmejno postajo v kraju Vrata-Megvarje. 24 ur – 7 dni v tednu – 365 dni v službi. Pogled na naš zaposlitveni portal nam pokaže, kaj sedanji zaposleni menijo o delu pri ÖAMTC: https://www.oeamtc.at/karriere-portal/.

 

Glavne dejavnosti podjetja

Avtomomehanika, vlečne storitve (prevoz blaga), tehnična služba in pomoč pri okvarah vozil, izvajanje tehničnih storitev (pregled rabljenega vozila pred nakupom, pregledi v skladu s členom 57a avstrijskega zakona o motornih vozilih, varnostni pregledi (spomladanski pregled, zimski pregled, pregled klimatske naprave, pregled podvozja, servis vetrobranskega stekla, menjava koles,itd.).

 

Organizacijska kultura in klima

Odgovorno vodenje društva, ÖAMTC načela: Član ÖAMTC je vedno na prvem mestu. Živimo naš slogan: “Dober občutek je biti član kluba.” Pomoč, poštenost in kolegialnost nas skupaj delajo uspešne, naši sodelavci zastopajo ÖAMTC navzven (vzorno obnašanje tudi izven službe, enotna zunanja podoba v obliki delovnih oblačil). Varnost naših članov nam je zelo pomembna. UREJENO DELOVNO MESTO, SKRB ZA ZAPOSLENE.

Glavni cilj: Zagotavljanje in spodbujanje individualne mobilnosti v primernem okolju.
Že pri ustanovitvi si je ÖAMTC postavil cilj služiti v koraku s časom človeški potrebi po individualni mobilnosti. ÖAMTC si po najboljših močeh in v koraku s časom prizadeva ohraniti individualno mobilnost človeka in izpolnjevati potrebe na področjih prometa, potovanj in prostega časa. ÖAMTC zasleduje splošno koristne cilje in kot združenje ni osredotočeno na dobiček.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

Avtomehanik za tehnično službo in pomoč na cesti  z zaključeno izobrazbo na področju avtomobilske tehnike, prednost predstavljajo delovne izkušnje.

 

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Veselje do dela z našimi člani (z ljudmi na splošno), veselje do opravljanja dela kot avtomobilski tehnik (posebej na področju tehnične službe in pomoči pri okvarah vozil, raznolike naloge, diagnostična opravila, izmensko delo, odgovorne naloge)
Zanimanje za sodobno tehnologijo in njeno strokovno uporabo, odprtost in motiviranost za usposabljanje in sprejemanje novih izzivov, visoka lastna motivacija in učna pripravljenost.

 

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Raznolike in zanimive naloge, področja delovanja, priložnost postati del velike, dobro izobražene ekipe, del podjetja z visokim potencialom rasti, dobre možnosti za usposabljanje, velikodušne socialne dajatve.

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov