OBI d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Jurčkova cesta 226, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.obi.si

E-NASLOV: zaposlitev@obi.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 371

Opis podjetja

Podjetje OBI se v Sloveniji uvršča med vodilne trgovske centre z gradbenim materialom in potrebščinami za domače mojstre. V 11 evropskih državah domači mojstri v več kot 650 trgovskih centrih OBI najdejo prav to, kar iščejo. Kakovost, izbiro, nasvet in pomoč. Za to se vsak dan s skupnimi močmi trudi več kot 46.000 prizadevnih sodelavcev. Poleg tega OBI nudi možnost za napredovanje, mednarodne perspektive in intenzivne programe dodatnega izobraževanja.

Sedež podjetja OBI d.o.o. se nahaja v Ljubljani, trgovine pa lahko kupci obiščejo na osmih lokacijah; v Ljubljani, Kopru, Kranju, Murski Soboti, Novi Gorici, Ptuju, Celju in Mariboru.

Glavne dejavnosti podjetja

Trgovina z materiali za gradnjo in dom.

Organizacijska kultura in klima

Stremimo k pozitivnemu, prijaznemu in naklonjenemu odnosu do strank in zaposlenih. Kajti le-ta vpliva na dnevne aktivnosti in zagotavlja navdušenje strank in zaposlenih. Spodbujamo k odprti, pošteni in spoštljivi komunikaciji na vseh medsebojnih nivojih.

Naša vizija in cilji

Zavedamo se, da je potrebno nenehno razvijati nove koncepte in trgovino čim bolj približati našim kupcem, da bi družba tudi v prihodnje ostala konkurenčna na trgu in svojim kupcem nudila najvišji nivo kakovosti storitev in blaga.
Ključ do uspeha v podjetju vidimo v zaposlenih. Osredotočili smo se na zaposlene, da pridobijo nove veščine in izpopolnjujejo obstoječa znanja, tako v trgovinah kot tudi na sedežu podjetja.
Želimo si, da bi v času, ki prihaja našli še mnogo izzivov v našem podjetju in nadaljevali pot do uspeha, ki smo si jo jasno začrtali. To je postati vodilni DIY (naredi sam) trgovec in hkrati inovator, ki postavlja nove smernice za DIY področje.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Svetovalci.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Pozdravljamo pozitivne in organizirane zaposlene, kateri radi delajo s strankami in se znajo prilagoditi njihovim potrebami ter različnim situacijam.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Ponujamo delo v urejenem mednarodnem podjetju z možnostjo napredovanja in razvoja tako na osebnostnem kot strokovnem področju.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov