Obiščite predavanja in prisluhnite uspešnim posameznikom

Edina konstanta v življenju so spremembe, enako velja tudi na trgu dela, zato se je treba za uspešno kariero nenehno učiti, razvijati in prilagajati spremembam. Za vas smo pripravili številna predavanja, kjer boste odkrili, kako se spreminja trg dela, kakšne so zahteve na delovnih mestih, kakšna je dinamika podjetij in še veliko več. Podjetniški oder in tri predavalnice čakajo na vas, kjer boste skupaj s predavatelji odkrivali, kako začeti ter uspešno nadaljevati vašo karierno pot.

V Prvem preddverju preverite številne razstavljavce, ki so že uspešno stopili v podjetniški svet in živijo svoje sanje. Povprašajte jih za nasvete, preverite, kako jim je uspelo in ne pozabite obiskati številnih društev, ki vam lahko pomagajo narediti prve korake.

Trije tematski sklopi in številni uspešni posamezniki. Prisluhnite njihovim zgodbam.

Podjetniški oder

Mnogi imajo poslovne ideje, a le nekaterim jih uspe uresničiti. Zakaj je temu tako? Zato ker uspešni ne razmišljajo o preprekah, temveč vidijo le zastavljen cilj. Ko se vam porodi ideja, bodite odločni,  pripravite načrt ter si začnite krojiti lastno usodo. Začetki samostojne poti so vedno nepredvidljivi, zato naj vam pomagajo izkušnje tistih, ki jim je uspelo. Pridružite se nam na podjetniškem odru, kjer vam bodo podjetniki predstavili svoje začetke, spoznanja, različne poslovne modele in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Več o podjetniškem odru najdete TUKAJ.

Kul kariere  znanih Slovencev

Slovenci z zavidljivimi karierami. Kreativnost, neustrašnost in ciljna usmerjenost. Vse to in še več je potrebno za uspešno kariero. V celoti se morate posvetiti tistemu, kar vas veseli. Ob vzponih in padcih morate verjeti vase in stremeti k uresničitvi vaših sanj. Znane osebnosti vam bodo razkrile, kako jim je uspelo. Z vami bodo delili pozitivne in tiste malo manj pozitivne izkušnje, smešne prigode, predvsem pa boste lahko odkrili, koliko dela, garanja, načrtovanja in neprespanih noči se skriva za uspešno javno podobo.

V Štihovi dvorani se bodo predstavili: Denis Avdić, Boštjan Gorenc – Pižama, Anja Marić in Aljoša Bagola.

Naredite karierne korake in sprejmite nove izzive

Kako začeti iskati prvo ali novo službo? Kako se predstaviti kot najbolj primeren kandidat? Kako se prodati? Odgovore na ta vprašanja boste odkrili v dveh predavalnicah, kjer bodo predavatelji spregovorili o mitih in resnicah na trgu dela. Več boste izvedeli o uspešni komunikaciji z delodajalci, pripravi osebne predstavitve in seveda pripravi na zaposlitveni razgovor.

Urnik predavanj si oglejte tukaj in si zagotovite vaše mesto v predavalnici.

ZADNJI NOVICI

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Z naglico se približuje Karierni sejem MojeDelo.com, ki se bo odvil 29. novembra v Ljubljani. Izkoristite to priložnost za razvoj svoje karierne poti in nas obiščite v Cankarjevem domu. Ste si že rezervirali  29. november za Karierni ...

Preberi

Karierni sejem MojeDelo.com podpirajo občine

Karierni sejem MojeDelo.com se hitro približuje, do sedaj ga je podprlo že 30 občin z vse Slovenije. Vse sodelujoče občine se zavedajo, da je za znižanje brezposelnosti potrebno poseči po različnih ukrepih in imajo tako tudi skupen...

Preberi

Prejemanje e-novic MojeDelo.com